واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: احمدي نژاد هويت ربايندگان ناكام را فاش كرد - رعنا زوره
رئيسجمهور در تشريح جزئيات تازه از سفر به عراق هويت طرح ربايش خود در عراق را فاش كرد. رئيسجمهور نخستين بار در سخنراني يك ماه پيش خود در جمع مدرسين حوزه علميه قم، طرح ربايش خود را به اشغالگران عراق نسبت داد. ديروز در پايان جلسه هيات دولت محمود احمدينژاد گفت: يك گروه تشكيل شده بود از چند عراقي، فلسطيني، آمريكايي و افغاني كه اين قصد را داشتند.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار اعتمادملي افزود: آنها ميخواستند با شعار ضدآمريكايي و ضدايراني دست به ربايش بزنند كه البته به خواست خداي متعال اين مساله خنثي شد. در نشست خبري ديروز رئيسجمهور كه در پايان نشست هيات وزيران صورت گرفت، بحث ايجاد سركنسولگري آمريكا در ايران نيز مورد پرسش خبرنگاران قرار گرفت، احمدينژاد گفت: ما هنوز تقاضاي رسمي در اين ارتباط دريافت نكردهايم. شما اگر يادتان باشد بعد از سفر اول به نيويورك، سازمان هواپيمايي كشور نامهاي به طرف مقابل خود نوشت و درخواست كرد كه پرواز مستقيم بين ايران و آمريكا ايجاد شود كه اين امر دلايلي داشت؛ يكي از دلايل آن اين بود كه صدها هزار نفر از تاجران، صنعتگران، دانشگاهيان و مردم آمريكا داوطلب بودند به ايران سفر كنند كه البته دولت آمريكا در اين ارتباط سختگيريهايي ميكند و اجازهنميدهد. وي با اشاره به اينكه ايران بر ارتباط بين ملتها تاكيد دارد و توسعهروابط بين ملتها را كار درستي ميداند و به هر اقدامي كه باعث توسعهروابط بين ملتها شود كمك و از آن استقبال ميكند گفت: ملت ايران داراي ريشههاي استواري است. ملت ايران ملتي انساني و اثرگذار است و هيچ نگرانياي از ارتباط گستردهمردم با ساير ملتها نداريم و از آن استقبال ميكنيم. از احمدينژاد در خصوص طرح پيششرط از سوي آمريكا براي مذاكره با ايران و نظر جمهوري اسلامي در اين موضوع سوال شد كه وي پاسخ داد: ما با همه مذاكره ميكنيم. آمريكاييها هم ميخواهند بيايند، بيايند. ما از آنها دعوتي نميكنيم. ما براي آنها پست سفارشي و دعوت 3 قبضه نفرستادهايم كه با ما مذاكره كنند و اگر ميخواهند وارد مذاكرات شوند و خود را براي اين امر دعوت كردهاند، ديگر نبايد پيششرط بگذارند. اين دوران گذشته است. ما بايد پيششرط بگذاريم. در ادامه خبرنگاري درباره سفر مجدد هوشنگ اميراحمدي به ايران سوال كرد و گفت وي دفعه قبل مدعي شده بود با مساعدت رئيسجمهور به ايران آمده و تلاش دارد روابط ايران و آمريكا را توسعه دهد، آيا اين بار نيز چنين شده است؟ در اين راستا احمدينژاد پاسخ داد: اينگونه مسائل جاي سوال از رئيسجمهور ندارد، افراد ميتوانند به ايران بيايند و بروند.
احمدينژاد افزود: همه چيز ما رو است. دولت چيز پنهاني از ملت ندارد. اگر قرار باشد روزي با آمريكا گفتوگو كنيم به مردم ميگوييم كه ميخواهيم گفتوگو كنيم، به مردم ميگوييم ما تشخيص دادهايم و به نفع مردم است كه گفتوگو كنيم، شما نظرتان چيست؟ پس مسائل ما روشن است و چيز پنهاني از مردم نداريم.
وي با بيان اينكه ايرانيها در هر كجا كه باشند براي ما محترماند، افزود: حتي ايرانياي كه مخالف دولت باشد، در خارج از كشور و در هر كجا ايستاده باشد، مورد حمايت جمهوري اسلامي است و ما بهطور كامل از وي حمايت ميكنيم. وي ادامه داد: من به شما ميگويم هر دولتي كه در پي انتخابات در آمريكا سر كار بيايد مجبور به ايجاد تغييرات اساسي در سياست خارجي اين كشور براي نجات آمريكا است و بايد بيشترين توجه را به داخل آمريكا داشته باشد، بساط خود را از منطقه جمع كند و برود بيرون و براي اينكه در منطقه بتواند تعادل را حفظ كند، بايد به سمت ايران بيايد. رئيسجمهور گفت: چند وقت پيش گفتوگوهايي با برخي از مقامات اين كشورها داشتيم و آنها به ما گفتند كه ايران قدرت منطقهاي است، من از آنها تشكر كردم و گفتم ايران قدرت جهاني است. اخيرا نيز ميگويند ايران ابرقدرت منطقهاي است و شما خواهيد ديد كه آنها در آينده ميگويند ايران قدرت جهاني است.
تغيير در كابينه دولت تبديل به يك تابو شده بود
محمود احمدينژاد كه پس از چند هفته پاسخگوي سوالات خبرنگاران شده بود، ديروز ضمن تاييد خداحافظي رحمتي وزير راه و ترابري، حميد بهبهاني معاون اقتصادي رحمتي را به عنوان سرپرست اين وزارتخانه معرفي كرد. همچنين برخلاف نظر مجلس كه فرصت قانوني معرفي وزير اقتصاد و دارايي را پايانيافته ميداند، ديروز احمدينژاد تاكيد كرد كه در زمان مقرر وزراي كشور و اقتصاد و دارايي را معرفي خواهد كرد. رئيسجمهور در ادامه اين پرسش و پاسخ در خصوص تغييراتي كه در كابينه هر چند وقت يك بار انجام ميشود گفت: من درباره اين مسائل توضيحاتي خواهم داد ولي بايد بگويم يكسري مسائل در كشور ما بيجهت تبديل به تابو شدهاند و بايد اين مسائل از بين برود و در واقع كنار گذاشته و به مسائل عادي تبديل شود. احمدينژاد ايجاد تغييرات را يك امر عادي دانست.
رئيسجمهور موضوع ايجاد تحول اقتصادي را نيز تابو دانست و در اين خصوص كه گفته ميشود اين طرح بايد بعد از انتخابات انجام ميشد گفت: اين كار بايد در كشور شروع شود و اين از نيمه دوم سال آغاز خواهد شد. معتقديم كه اين اصلاحات بايد صورت بگيرد و ساختار اصلاح شود و اين يك كار مهم است كه بايد شروع كنيم. در يك سال مانده به برگزاري انتخابات، دنيا متوقف نميشود كه بگويد بگذاريم انتخابات رياستجمهوري ايران برگزار شود و بعد فعاليتهايمان را انجام دهيم. ما بايد از اين فرصت استفاده كنيم. وي با بيان اينكه ما در طول دو سال و نيم اخير در حال برنامهريزي و مطالعات بوديم، گفت: از برخورد بعضيها تاسف ميخوريم و خندهمان ميگيرد. اگر دو سال و نيم پيش شروع ميكرديم، ميآمدند و ميگفتند كه دولت شتابزده كار را شروع كرده و اكنون نيز كه دو سال و نيم تمام تلاش خود را كردهايم، برخي ميگويند چرا اكنون بايد اجرا شود؟ احمدينژاد با بيان اينكه بهطور متوسط در طول چهار سال يك دولت ما شاهد انتخابات رياستجمهوري، مجلس، شوراها و هر دو دوره يك بار انتخابات مجلس خبرگان هستيم، گفت: پس ما در هر دوره انتخاباتي داريم ولي بايد كارها را انجام دهيم و به پيش برويم.
قدرت دفاعي ايران هر دستي را كه براي تجاوز
روي ماشه رود از بيخ قطع ميكند
احمدينژاد مصاحبه ديروز خود با خبرنگاران را با تشريح شرايط و جايگاه فعلي ايران آغاز كرد و با اشاره به پيروزيهاي ملت ايران در عرصههاي گوناگون متذكر شد: بدخواهان در يكي دو ماه اخير فضاي كاذبي را عليه جمهوري اسلامي درست كرده بودند و خوشبختانه اين فضاي كاذب مثل يخ در وسط تابستان آب شد و آنها منفعل شدند. وي در واكنش به جوسازي رسانههاي غربي عليه رزمايش پيامبر اعظم(ص- ) 3 تاكيد كرد: ويژگيهاي دشمنان مشخص و روشن است آنها خيال ميكردند كه مثل گذشته با ايجاد فضاي تهديد كه ملتها را مجبور ميكردند تسليم شوند، ميتوانند ملت ايران را نيز به تسليم وادارند، ولي نتيجهاي نگرفتند. آنها از يك طرف بستهاي براي مذاكره ميدهند و از آن طرف ميخواهند فضاي رعب و تهديد ايجاد كنند و در اين ارتباط فضاسازي ميكنند. بعضي آمدند و گفتند مسالهاي كه شما با آن روبهرو شدهايد خطرناك است، در قضيه هستهاي كوتاه بياييد، اينها ديوانه هستند. ما به آنها گفتيم كه ميدانيم آنها ديوانهاند ولي آنها از ضربه زدن به ملت ايران ناتوان هستند. وي افزود: حرفهاي خندهداري ميزنند و ميگويند كه اين رزمايش برخلاف موازين بينالمللي است. كدام موازين بينالمللي؟ كي اين موازين تصويب شد؟ موازين بينالمللي گويي خود آنها هستند و هر مسالهاي را كه بگويند، موازين بينالمللي است. ما در خاك خودمان قدرت بازدارندگيمان را به نمايش گذاشتيم و اين بخشي از آن بود و اكنون اين موج بازدارندگي دنيا را فرا گرفته است. اكنون آنها آمدهاند و مطالب جديدي ميگويند و مثلا ميگويند اينقدر موشك نبوده است. آنها بايد بدانند كه ما تحت تاثير تبليغات قرار نميگيريم. آنها در آينده قدرت بازدارندگي ما را كه صدها برابر آن چيزي كه گوشهاي از آن به نمايش گذاشته شد خواهند ديد. نيروهاي مسلح ما در اوج آمادگي هستند و دست هر متجاوزي را قطع ميكنند. وي تاكيد كرد: قدرت دفاعي ما هر دستي را كه بخواهد روي ماشه برود و تجاوز و تعرضي بكند از بيخ قطع ميكند.
دولت مسوول ديپلماسي هستهاي است
واكنش رسانههاي غربي به مقاله اخير ولايتي مشاور مقام معظم رهبري در خصوص مسائل هستهاي و مطرح كردن عقبنشيني ايران از مواضع پيشين خود در اين راستا نيز مورد پرسش خبرنگاران قرار گرفت. احمدينژاد در اين راستا گفت: آقاي ولايتي انسان محترمي هستند، نظراتي دارند و اين نظرات را بيان ميكنند. همه در جمهوري اسلامي آزاد هستند كه نظرات خود را بگويند و ايشان نيز نظراتي داشتهاند و اين نظرات شخصي را مطرح كردند ولي ايشان دخالتي در تصميمگيريها در موضوع هستهاي ندارند. رئيسجمهور تاكيد كرد: مسير ديپلماسي هستهاي ما روشن و دولت مسوول اين كار است. در بخشهاي گوناگون با توجه به مواضع رهبري اين مديريت صورت ميگيرد و آن طرف كساني كه خوشحال شدند و درصدد بودند جشني راه بيندازند و بگويند كه ايران از مواضع خود عقبنشيني كرده است، ديدند كه اين جشن زمان زيادي ادامه پيدا نكرد. ملت ايران بر خواستهخود تاكيد دارد و طبق موازين بينالمللي حركت ميكند.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
دوشنبه 24 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 387]