محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831167515
ميز خبر
واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ميز خبر
در اجلاس هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي مقرر شد;
تهيه كتاب عملكرد 25 ساله دانشگاه
دومين اجلاس سال جاري هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي به رياست آيت الله هاشمي رفسنجاني، رييس هيات موسس و با حضور ساير اعضا» در محل واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي تشكيل شد. در اين جلسه ، در ادامه بحث اجلاس قبلي درباره راهبردهاي كلي دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه علم و فن آوري و برنامه چهارم توسعه منتهي به 1390 و چشم انداز بيست ساله دانشگاه، پس از بحث و تبادل نظر مقررشد با تعيين شاخص هاي ارزيابي، عملكرد هر واحد دانشگاه آزاد اسلامي و رشته ها و مقاطع، مستقلا ارزيابي شده و مقرر شد رشته ها و واحدهاي دانشگاه متناسب با بهبود شاخص هاي عملكردي آن ها باشد. همچنين تقويت و رشد رشته هاي ميان رشته اي، ايجاد قطب هاي علمي، تقويت و توسعه مراكز رشد فن آوري در مراكز دانشگاهي، تامين منابع جديد براي توسعه زيربناها و تجهيزات دانشگاه از طريق مشاركت دانشگاه در تجاري سازي نتايج تحقيقات حاصله، از مصوبات اجلاس دوم بود. در اين اجلاس مقرر شد; كتاب عملكرد 25 ساله دانشگاه اسلامي و خدمات آن در عرصه هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور همراه با بيلان كاري و مالي هر واحد دانشگاهي تهيه شود و با مجموعه عظيم 5/2 ميليون نفري فارغ التحصيلان دانشگاه مرتبط سازمان يافته اي برقرار گردد. در اين جلسه بحث در باب اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي آغاز شد و در ادامه اجلاس اسامي پيشنهادي رييس دانشگاه آزاد اسلامي براي عضويت در هيات امناي استان هاي قم، آذربايجان غربي، مازندران، گيلان، آذربايجان شرقي و اردبيل مطرح و پس از بحث و بررسي، اعضاي هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان قم به تصويب هيات موسس رسيد و ادامه بحث درباره ساير استان ها، به اجلاس سوم كه در 24 مهر ماه سال جاري برگزار خواهد شد موكول گرديد. تصويب بودجه دبيرخانه هيات موسس و تاسيس واحد دانشگاهي در عراق از ديگر تصميمات هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي بود.
حمايت واتيكان از برنامه هسته اي ايران
گروه سياسي: واتيكان بر حق ايران براي دستيابي به انرژي هسته اي تاكيد كردبه گزارش واحد مركزي خبر از رم، كاردينال تارچيزيو برتونه نخست وزير واتيكان و جانشين پاپ بنديكت شانزدهم ديروز در ديدار با محمدحسين ميرزا آقايي كاردار جمهوري اسلامي ايران در واتيكان با اشاره به اين كه مواضع اين كشور درباره فعاليت هاي صلح آميز هسته اي ايران بسيار شفاف و براي جهانيان روشن است، تصريح كرد: واتيكان بر حق ايران در دسترسي به انرژي هسته اي احترام مي گذارد و به شدت از آن دفاع مي كند.كاردينال برتونه افزود: راه حل برنامه هسته اي ايران فقط در چارچوب آژانس بين المللي انرژي اتمي امكان پذير خواهد بود.ميرزا آقايي در پايان اين ديدار به خبرنگار واحد مركزي خبر در واتيكان گفت: در اين ملاقات نخست وزير واتيكان تاكيد كرد واتيكان به عنوان عضو رسمي آژانس بين المللي انرژي اتمي مذاكره توام با حسن نيت و همكاري متقابل را تنها راه تضمين صلح و روش حل و فصل موضوع هسته اي ايران مي داند.نخست وزير واتيكان همچنين با اشاره به نقش مسيحيان ايراني در سازندگي كشورشان گفت: ما به خوبي آگاهيم كه مسيحيان ايراني هر چند در اين كشور در اقليت هستند اما با عشق در راه پيشرفت و توسعه ايران تلاش مي كنند.
تصويب بخشي از سياست هاي برنامه پنجم در مجمع
گروه سياسي: در جلسه ديروز مجمع تشخيص مصلحت نظام، بررسي و تدوين سياست هاي كلي برنامه پنجم توسعه كشور كه به صورت هفتگي و فوق العاده در دستور كار مجمع قرار گرفته است ، پيگيري شد. به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، در اين جلسه كه علاوه بر اكثريت اعضا» ، وزراي مرتبط از دولت و روساي كميسيونهاي مربوطه از مجلس شوراي اسلامي نيز حضور داشتند. در بخش اهداف كمي و شاخصهاي مطلوب برنامه پنجم ، مواردي به تصويب رسيد. "تلاش براي نيل به جايگاه اول علمي و فناوري در منطقه در سند چشم انداز، تثبيت جايگاه دوم ايران در توليد علم و فناوري تا پايان برنامه پنجم براساس مجموعه شاخص ها بويژه شاخص هاي محوري، افزايش سهم توليد ثروت از علم و فناوري در توليد ناخالص داخلي، ميزان ثبت اختراعات (پست) و مقالات علمي در نمايه هاي معتبر بين المللي، هزينه كرد در تحقيق و توسعه و درآمدهاي حاصل از فروش حق امتياز ليسانس و دانش فني و كاهش فاصله به نصف فاصله موجود با جايگاه اول تا پايان برنامه پنجم" از جمله مصوبات مجمع است.
سفرايهود باراك به واشنگتن براي مذاكره عليه ايران
گروه سياسي: وزير جنگ رژيم صهيونيستي براي گفت وگو با مقامات پنتاگون درباره ايران به آمريكا مي رود. به گزارش ايسنا، ايهود باراك فردا براي سفري سه روزه به آمريكا مي رود و در طول اين سفر با رابرت گيتس، وزير دفاع; ديك چني، معاون رييس جمهور; كاندوليزا رايس، وزير امور خارجه; استفان هادلي، مشاور امنيت ملي آمريكا و هم چنين بان كي مون، دبيركل سازمان ملل ديدار و گفت وگو خواهد كرد. روزنامه اورشليم پست به نقل از منابعي نوشت كه تل آويو در تلاش است آمريكا را متقاعد كند كه ايران به گذر از آستانه فن آوري حساس هسته اي نزديك تر شده است. به گفته مقامات وزارت جنگ رژيم صهيونيستي باراك هم چنين قرار است با جورج بوش، رييس جمهور آمريكا ملاقات كند. سفر باراك به آمريكا چند روز پس از آن انجام مي شود كه مير داگان، رييس موساد براي ملاقات هايي با مقامات اطلاعاتي آمريكا كه به عنوان بخشي از مشاورات با هدف هماهنگ كردن سياست ها درباره برنامه هسته اي ايران در نظر گرفته مي شود، به واشنگتن رفته بود. يك هفته پس از سفر باراك، گبي اشكنازي، رييس ستاد مشترك نيروي نظامي رژيم صهيونيستي نيز راهي واشنگتن مي شود تا با مقامات دفاعي آمريكا از جمله مايكل مولن، رييس ستاد مشترك نيروي نظامي آمريكا كه دو هفته قبل به تل آويو سفر كرده بود، ديدار كند. در هر حال يك مقام عالي رتبه دولت رژيم صهيونيستي گفت كه سفرهاي داگان، باراك و اشكنازي به آمريكا بخشي از مشاورات عادي و نزديك ميان دو طرف است. يك منبع دولتي ديگر گفت كه تصور اين كه اين نشست ها با طرح هاي عملياتي براي اقدام نظامي عليه ايران مرتبط باشند، زياده روي است. ايهود باراك روز پنج شنبه در واكنش به آزمايشات موشكي ايران گفت كه در صورتي كه تل آويو از جانب ايران احساس خطر كند در "توسل به اقدام نظامي عليه آن ترديد نخواهد كرد".
غفوري فرد:وزيركشورمقتدربه مجلس معرفي شود
گروه سياسي: يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي، گفت: با توجه به اين كه ابعاد مختلفي مثل ابعاد سياسي، نظامي، اجتماعي و عمراني زير نظر وزارت كشور است و اين وزارت خانه يكي از مردمي ترين وزارتخانه هاست، بايد فردي براي تصدي وزارت آن معرفي شود كه با مسايل كشور كاملا آشنايي داشته باشد. حسن غفوري فرد، در گفت وگو با ايسنا، با اشاره به جايگاه مهم وزارت كشور، تصريح كرد: با توجه به اين كه در كشور ما علاوه بر مسايل مربوط به استانداري ها، فرمانداري ها، بخشداري ها و شهرداري ها كارهاي بسيار ديگري در زمينه قواي انتظامي و مساله انتخابات زير نظر وزارت كشور است، وزارت كشور از جايگاه و شان بسيار بالايي برخوردار است. به گفته نماينده مردم تهران در خانه ملت، وزير كشور بايد از فعال ترين اعضاي هيات دولت بوده و سابقه كاري سياسي، اجتماعي و مديريتي در بالاترين سطوح كشور را داشته باشد كه بتواند به ويژه در سالي كه انتخابات با اهميتي مثل رياست جمهوري در آن برگزار مي شود، با موفقيت و اقتدار عمل كند. اين عضو هيات رييسه مجلس، آگاهي كافي داشتن به مسايل امنيتي، سياسي، انتظامي و اجتماعي كشور را از جمله ويژگي هاي وزير كشور مقتدر دانست و افزود: با توجه به اين كه در سال انتخابات هستيم، انتظار است رييس جمهور وزير كشوري مقتدر و قوي با اين خصوصيات به مجلس معرفي كند.
گزينه هاي احتمالي رياست فراكسيون اصولگرايان
گروه سياسي: نماينده مردم تهران در مجلس گفت: لاريجاني، ابوترابي فرد و باهنر گزينه هاي احتمالي رياست فراكسيون اصولگرايان در مجلس هشتم هستند.پرويز سروري در گفتگو با فارس در خصوص انتخاب هيئت رئيسه فراكسيون اصولگرايان در مجلس هشتم، گفت: در اولين جلسه فراكسيون اصولگرايان بعد از تعطيلات، هيئت رئيسه فراكسيون انتخاب خواهند شد.وي گزينه هاي احتمالي براي رياست فراكسيون اصولگرايان در مجلس هشتم را لاريجاني، ابوترابي و باهنر دانست و گفت: عده اي از نمايندگان براي جلب موافقت حدادعادل براي كانديداتوري رياست فراكسيون تلاش مي كنند.
مخالفت بروجردي با دو تكه شدن كميسيون امنيت ملي
گروه سياسي: رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هشتم گفت: "اگر مبناي تفكيك كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي براي كاهش ترافيك نمايندگان باشد اين اقدام مثبت است و مشكل ترافيك را حل مي كند". علا الدين بروجردي در گفت وگو با آفتاب با اشاره به مصوبه كميسيون تدوين آئين نامه داخلي مجلس براي تفكيك كميسيون امنيت ملي به 2 كميسيون سياست خارجي و امنيت بين المللي و امنيت و امور داخلي گفت: "اين وضعيت كه 2 كميسيون امنيت ملي داشته باشيم در 5 دوره مجلس وجود داشت و در دوره پنجم مجلس با استفاده از 20 سال تجربه به اين نتيجه رسيد كه اين 2 كميسيون را با هم ادغام كند". وي افزود: "ادغامي كه در كميسيون امنيت ملي درمجلس پنجم اتفاق افتاد حاصل 20 سال تجربه بود و طبيعتا تفكيك كميسيون نيز به يك كار كارشناسي نياز دارد". نماينده بروجرد اظهار داشت: "اين طرح بايد در صحن علني مجلس مطرح شود و نمايندگان بايد نظراتشان را دراين خصوص اعلام كنند و معمولا در صحن مجلس استدلال هاي مختلفي درباره طرح ها صورت مي گيرد و نمايندگان با اين استدلال ها به طرح راي مي دهند". وي در پاسخ به اين سوال كه آيا تفكيك كميسيون امنيت ملي مشكل ترافيك آن را حل مي كند، تاكيد كرد: "اگر مبناي تفكيك كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي براي كاهش ترافيك نمايندگان باشد اين اقدام مثبت است و مشكل ترافيك را حل مي كند". بروجردي تصريح كرد: "امنيت داخلي و خارجي ما به هم پيوسته است و به طور مثال شوراي عالي امنيت ملي هم به همين صورت است و نمي شود كه موضوعات امنيتي داخلي و خارجي را از هم جدا كرد و تصميمات جداگانه اي براي آنها گرفت و كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي بايد به مسائل به صورت يكپارچه نگاه كند و بنابراين تفكيك كميسيون با اين شرايط مناسب نيست".
تغييراستاندار آذربايجان شرقي هم قوت گرفت
گروه سياسي: نماينده مردم تبريز در خانه ملت از احتمال تغيير استاندار استان آذربايجان شرقي خبرداد و گفت: مجمع نمايندگان آذربايجان شرقي تعداد پنج نفر را براي جايگزيني احتمالي استاندار آذربايجان شرقي به وزارت كشور معرفي كرده اند.به گزارش مهر، محمدرضا ميرتاج الديني ديروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به مباحث مربوط به تغيير مديريت ارشد آذربايجان شرقي ادامه داد: به دنبال تغيير در وزارت كشور بحث تغيير استانداران 10 استان به طور جدي مطرح شده كه آذربايجان شرقي نيز در اين ليست قرار دارد.ميرتاج الديني با اشاره به جلسه مجمع نمايندگان آذربايجان شرقي با سرپرست وزارت كشور در خصوص تغيير مديريت استان، گفت: در آن جلسه اكثريت نمايندگان با تغيير مديريت ارشد استان در اين مقطع زماني مخالفت كردند.وي افزود: به اعتقاد نمايندگان تغيير مديريت در اين مقطع هيچ نفعي به حال استان نداشته و بسياري از امور اجرايي و عمراني آذربايجان شرقي را مختل خواهد كرد.
احتمال حضور وزير خارجه مصر در تهران
گروه سياسي: معاون آفريقاي وزيرامور خارجه ابراز اميدواري كرد كه مصر در سطح وزير در اجلاس عدم تعهد كه مدتي بعد در تهران برگزار مي شود، شركت كند. محمد رضا باقري ديروز در حاشيه يادواره چهار ديپلمات ايراني ربوده شده در لبنان در جمع خبرنگاران افرود: از كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد براي شركت در اين اجلاس دعوت شده كه تعدادي از آنها رسما براي حضور اعلام آمادگي كرده اند اما تعدادي از آنها نيز هنوز موضع شان را در اين باره اعلام نكرده اند; به هر صورت ما اميدواريم كساني كه دعوت شده اند در اين اجلاس حضور يابند و مصر هم مانند ديگر اعضاي غيرمتعهدها، با توجه به جايگاه خاص اش در اين جنبش، در سطح وزير در اين اجلاس حاضر شود. باقري با اشاره به سفر اخيرش به مصر و مذاكراتي كه در حاشيه اجلاس سران اتحاديه آفريقا با مقامات آن كشور داشته است، گفت: در حاشيه اجلاس شرم الشيخ با طرف هاي مصري مذاكره كرديم كه اين مذاكرات تنها به موضوعات مربوط به اجلاس آفريقا و اجلاس آتي سران ايران و آفريقا مرتبط بود.
شنبه 22 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]
-
گوناگون
پربازدیدترینها