محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846356016
ناگفتههایی از زندگی فرمانده کل سپاه (+عکس)
واضح آرشیو وب فارسی:سایت ریسک: وی با بیان اینکه اولویت امروز مقابله با تهدیدات نرم و تهدیدات فیزیکی است که به دنبال آن صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: امروز زمینه برای کار فراهم شده و سپاههای استانی در اولویت هستند چراکه مقابله با تهدیدات نرم بر عهده این سپاهها است.عملکرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالهای گذشته گواه خوبی بود تا برپایه آن بتوان معنی این گفتار را که فرمانده سپاه را «مالک اشتر علی» مینامند فهمید. فعالیتهای سپاه به خصوص پس از دوران فرماندهی سردار جعفری به گونهای بوده است که تمامی رسانههای معاند و دشمنان نظام با وجود دشمنیهای بسیار بر تحول چشمگیر در این دوران اعتراف کردهاند. عمیق تر کردن برنامهها و اقدامات سپاه، اعطای اختیارات بیشتر به سپاه در مناطق و استانها، افزایش زاید الوصف تواناییها و قدرت بازدارندگی پاسداران انقلاب اسلامی از مهمترین مواردی بوده که در طی دوران فرماندهی سرلشگر جعفری در سپاه پاسداران به وقوع پیوسته است. و همین ویژگیها بود که فرمانده کل سپاه را به مشهورترین فرمانده ایرانی در کشورهای خارجی اعم از دوست دشمن تبدیل کرده است.به گزارش بولتن، در 10 شهريور ماه 86 دوره مسئوليت 10 ساله رحیم صفوی در فرماندهي سپاه به پايان رسيد و «محمدعلي جعفري» که پيشتر فرمانده نيروي زميني سپاه بود و در چارچوب سازماني به نام «عزيز جعفري» مشهور است، از سوي فرمانده کل قوا به مسئوليت فرماندهي سپاه پاسداران انتخاب شد.
جعفري از چهرههاي مستقل و فرماندهان خوشنام و مقبول بوده وبا انتصاب او به فرماندهي سپاه، سه سال پس از رياست مرکز تحقيقات راهبردي سپاه، وی به دلیل داشتن نگاهي جامع به سپاه، به ويژه زماني که مورد هجمه تبليغاتي دشمن قرار گرفته برای وجود سپاه و این تشکیلات عظیم بسیا سودمند و موثر واقع شد. به دنبال این انتخاب برخی کارشناسان دو علت را در انتصاب وي به فرماندهي کل سپاه مطرح کردند.نخست آن که با توجه به تجربه بالاي وي در نبردهاي نامتقارن و جنگهاي نامنظم که جعفري از پايه گذاران اين گونه نبردها در سالهاي دفاع مقدس بوده و نيز افزايش تهديدهاي آمريکا مبني بر حمله نظامي به ايران در آن زمان، انتصاب جعفري معطوف به اين مساله بوده است و چون جعفري در دوران فرماندهي نيروي زميني سپاه، بررسي و ارزيابي نکات ضعف و قوت آمريکا در حمله به افغانستان و عراق را مورد توجه داشته برای سمت فرماندهی کل سپاه مناسب بوده است.
تحقيقاتي که نتايج آن به يقين در صورت حمله به ايران به کمک نيروهاي نظامي کشور خواهد آمد.اما دومين احتمال براي اين انتصاب، سابقه حضور جعفري در مرکز تحقيقات راهبردي سپاه است. جعفري که سه سال رئيس اين مرکز بودهاست و درواقع مسئوليتي تحقيقاتي و پژوهشي داشته، بي شک به اهميت دانش و تخصص در نيروهاي پاسدار واقف است و از همين رو با رويکردي مبتني بر علم و تخصص به مجموعه تحت امرش مينگرد.علاوه بر اينکه وي نه تنها دورههاي عالي نظامي را گذرانده، بلکه داراي تحصيلات مهندسي در رشته معماري هم هست و از اين جهت نگاه علمي ـ دانشگاهي بازتري نسبت به مسايل پيرامون کشور داشته است.سردار جعفري به عنوان چهرهاي خوشنام و مقبول در سپاه که سه سال رياست را بر مرکز تحقيقات راهبردي سپاه تجربه کرده، داراي وسعت ديد و نگرشي جامع به بخشهاي مختلف مجموعه تحت امر خود کرده است.تحلیل رسانههای بیگانه از انتصاب عزیر جعفریانتصاب جعفری به عنوان فرمانده سپاه، بازتاب گستردهاي در رسانههاي غربي داشت.
خبرگزاري فرانسه با غير منتظره خواندن جابجايي اخير در فرماندهي سپاه که به اعتقاد نويسنده آن،در «بحبوحه تنشهاي روزافزون ايران با با غرب» صورت گرفت، اين موضوع را با تهديدات اخير غرب عليه سپاه پاسداران مرتبط دانست.خبرگزاري فرانسه افزوده است: هنوز علت اين اقدام که بصورت غير منتظره و پيش بيني نشده اعلام شد، مشخص نشده است،اما آيت الله خامنهاي با قدرداني از خدمت ارزشمند سردار صفوي به جانشين وي توصيه کرد پيشرفت فزاينده سپاه پاسداران را ادامه دهد.از سوي ديگر شبکه الجزيره هم از تغيير فرمانده سپاه به اقدامي پيشدستانه براي مقابله با تهديدات امريکا ياد کرد.
اما سي.ان.ان، از اين تغيير در فرماندهي ارشد سپاه، اقدامي براي کاستن از فشارها تعبير کرد.سي ان ان درباره فرماندهي جديد سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران گفت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران اکنون فرمانده جديد دارد.عزیز که بود؟می گویند افراد بسیاری در دنیا و کشورما، بودهاند که وقتی مسوول یا وزیر ومدیر ارشد شدهاند،مردم و همسایهها ودوستان خود را فراموش کردهاند و یادشان رفته که، که بودهاند، کجا بودهاند و کدام محله زندگی کردهاند و پدر ومادر و همسایه شان که بوده است! به عبارت دیگر، کمتر کسانی هستند که وقتی مسوولیت دشوار و بزرگی را به عهده میگیرند همچنان زندگی و خلق و خوی خود را مانند قبل حفظ میکنند و خدمت به مردم برای آنها اصل است.
اما همسایههای سردار عزیز جعفری میگویند که او هنوز در همان محله زندگی میکند در جنوب شهر، و با این که فرمانده کل سپاه است و فرمانده قدرتمند یکی از مهمترین تشکیلات نظامی جهان است اما به اصطلاح عرف مردم کوچه و بازار، «عزیز» خاکی و افتاده است و بدون منم منم و قدرت نمایی با مردم وزندگی و محله و فامیل ارتباط برقرار میکند.در استفاده از بیت المال، در رعایت حقوق مردم، در رسیدگی به امور مردم و آن چه از دستش بر میآید بسیار مراعات میکند و توجه دارد که حقی ضایع نشود.او از کودکی طرفدار حقوق مظلوم بوده و برای حقوق مردم و نجات میهن بسیار کوشا بوده است. در جبهههای جنگ بارها مجروح شده و آماده بوده که جان خود را فدا کند. پس از سالها فعالیت به عنوان رزمنده، بسیجی و فرمانده و شاهد شهادت بسیاری از همسنگران خود، فرصت این را یافته که در خدمت به مردم، در عرصه بازسازی کشور و حفظ نظام در دورههای مختلف تاریخ انقلاب مشارکت و حضوری موثر داشته باشد.اگرچه عملکرد مطلوب داشتن و کسب رضایت مردم در جایگاه فرمانده کل سپاه و یک مسوول نظام و انقلاب، بسیار سخت تر از فداکاری در جبهه جنگ و برخورد با مردم و دفاع از حقوق همسایه و همشهری و هموطن است اما او مثل همیشه در خدمت گذاری و پذیرفتن مسوولیتهای سنگین آماده است و سالها جنگ و تلاش در کنار رزمندگان و شهدا، او را خسته نکرده است و همچنان با انرژی و شاداب، برای دفاع از انقلاب، تغییر ساختار و بهبود عملکرد ساختارهای نظامی سپاه ونهادهای تحت امر آماده است. عزیز جعفری اکنون فرمانده سپاه استمحمدعلی جعفری ملقب به «عزیز» ۱۰در تاریخ شهریور ۱۳۳۶ در خانوادهای فقیر در یزد متولد شد. او با سختی دوران مدرسه و دبیرستان را طی کرد و دوران تحصیلات ابتدایی تا مقطع دبیرستان را در یزد به پایان رساند. درسال 56 در رشته معماری دانشگاه تهران قبول شد و هم زمان و فعاليتهاي سياسي خود را نيز آغاز کرد.عمده ترين فعاليت وي در اين دوران، تشکيل انجمن اسلامي دانشکده فني دانشگاه تهران و راهاندازي کتابخانه اسلامي و گروه کوهنوردي در اين دانشکده بود.
جعفري در جريان مبارزات مردم انقلابي تهران، همدوش مردم و دانشجويان، در تظاهرات شرکت مينمود و در آستانه پيروزي انقلاب نيز دستگير شد و به زندان افتاد.در سال 58 به عنوان نماينده دانشکده معماري در انجمن اسلامي دانشگاه تهران حضور داشت و در تسخير لانه جاسوسي آمريکا در تهران نيز فعال بود وهمراه با علی رضا افشار ـ معاون سیاسی وزارت کشور ـ به نمایندگی از سوی انجمن اسلامی به جمع تسخیرکنندگان سفارت آمریکا و گروگانگیری 52 دیپلمات پیوست.عزیز جعفری در گزینش نخستین بسیج، قبول شد و چندی بعد در واحد پاسداران انقلاب فرهنگی خدمت خود را آغاز کرد.عزیز جعفری پس از شروع جنگ به عنوان بسیجی به جبهه رفت.او عضو اطلاعات سپاه شد و به کردستان رفت و از خرداد 1360 رسما وارد واحدهای رزمی سپاه شد وبه عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و تا پایان جنگ به صورت پیوسته و به عنوان فرمانده قرارگاههای عملیات غرب و جنوب حضور داشت و در این دوران چندین بار مجروح شد.فرماندهی عملیات سوسنگرد، معاونت سپاه شوشتر، فرماندهی تیپهای عاشورا و الغدیر، فرماندهی قرارگاههای غرب، قدس و نجف بخشی از مسئولیتهای سردار جعفری در زمان جنگ تحمیلی میباشد. مشارکت در عملیات کربلای 4 و 5 که به مجروح شدن او منجر شد نقطه برجسته کارنامه جنگی عزیزجعفری است. جعفری پس از بهبودی به ستاد سپاه منتقل شد و در سمت معاون عملیات ستاد کل و سپس جانشین رئیس ستاد خدمت کرد و بعد از مدتی به فرماندهی نیروی زمینی سپاه رسید. او در سال ۱۳۷۱ مدرک کارشناسی ارشد در رشته معماری را دریافت کرد. تدریس در مرکز بلندپایه علمی نظامی دافوس از دیگر سوابق اوست.
کسانی که در جبهههای جنگ بودهاند و او را میشناسند عزیز را فرماندهای شجاع، صبور، بیادعا و فداکار و دقیق میدانند محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و فرمانده سپاه در طول جنگ تحمیلی در وصف او میگوید: «عزیز جعفری دقیق ترین فرمانده ما در جنگ بود».جعفري در آخرين سمت خود پيش از فرماندهي کل، سه سال به مرکز تحقيقات راهبردي سپاه رفت. وی با دارا بودن تحصيلات دانشگاهي و تجربه راهاندازي و حضور در این مرکز که به قول خود وي «مرکزي بوده براي فکر کردن با فراغت خاطر از مسئوليتهاي اجرايي که در آن نيروهاي فرهيخته سپاهي مشغول به فعاليت هستند»، وي را به فرماندهای با اعتقاد عميق به علم و تخصص تبديل کرد.از خصوصيات بارز فرمانده سپاه پاسداران، توجه ويژه وي به جوانگرايي در مجموعههاي تحت امر خود است.فرمانده سپاه در جایی گفته است: «انقلابی ماندن سخت تر از انقلاب کردن است و ممکن است در این فضا افرادی که انقلابی بودند و در کنار امام بودهاند دچار مشکل شوند و در غربال انقلاب تصفیه شوند.»
وی در حوادث بعد از انتخابات نیز نقش خود را به عنوان مدافع انقلاب اسلامی به خوبی ایفا کرد و در جایی گفته بود: امروز تهدید اصلی را باید بشناسیم و بدانیم که دشمنان واقعی راه امام(ره) و شهدا چه کسانی هستند. امروز پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس باید تهدیدات جدید را بشناسند و خط شکن تهدیدات باشند....او بارها تاکید کرده است که فرماندهان جوان جبهه جنگ نرم باید به عرصههای سیاسی و فرهنگی این میدان آشنا شوند و در هر مکانی که هستند، عکس العملهای مناسب نشان داده و روشنگری کنند.سرلشکر جعفری ناآرامیهای پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران را «بزرگترین خطر برای محتوای نظام و انقلاب اسلامی در ۳۰ سال گذشته و حتی خطرناکتر از جنگ ایران و عراق ارزیابی کرد».سپاه پاسداران در دوره جديدتغییرات صورت گرفته در سپاه پاسداران بعد از انتصاب سردار جعفری چشمگیر و راهبردی است، برخی تغییرات ساختاری در سپاههای استانی ایجاد و تقویت چشمگیر بخش سایبری سپاه که در فضای اینترنت به فرماندهی پدافند سایبری مشهور شده و گوشه ایی از خدمات آن در سالهای اخیر در قالب عملیات گرداب ( سایتهای مستهجن ) و از کار انداختن شبکهء جاسوسی سایبری سیا ( فروردین 89 ) مشهود بوده، ورود و مقابلهء بسیج به بحث تهدیدات نرم، بدست گرفتن مسئولیت امنیت خلیج فارس و حضور در خلیج عدن، گسترش و تقویت نیروی هوافضای سپاه، برخی تغییرات در راستای گسترش اشراف اطلاعاتی سپاه ... از جمله این تغییرات بنیادین است.بی شک یکی از مهمترین شواهد موفقیت مدیریت جعفری در فرماندهی سپاه، رضایت رهبر معظم انقلاب از عملکرد سپاه در شرایط بسیار بحرانی حوادث پس از انتخابات است چرا که چشم امید تمام بدخواهان و خالفان نظام و انقلاب اسلامی ایران به پیروزی این اغتشاشات دوخته شده بود که سپاه با حضور قاطع خود نظام اسلامی را استوار نگاه داشت.سردار جعفری چندی پیش، در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ با اشاره به تغییر و تحول اخیر ساختاری در سپاه پاسداران گفت: این تحولات اراده شخص مقام معظم رهبری بود که در راستای حفظ قوی تر و مطلوب تر انقلاب و نظام اسلامی صورت گرفته بود.
وی مقابله با تهدیدات نرم را مهمترین ماموریت سپاههای استانی عنوان کرد و گفت: تیپهای عملیاتی بسیج نیز در ذیل این سپاهها قرار میگیرند چرا که محور اصلی آمادگی و مولفه اصلی قدرت در سپاه همین یگانهای مردمی بسیج است.فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه جدا بودن یگانهای زمینی سپاه از بسیج آنها را تقویت نمیکرد، افزود: اینکه نیروی مقاومت بسیج هم کار نظامی بکند، اشتباه بود بلکه باید تمرکز اصلی بر روی تهدیدات فرهنگی و اجتماعی قرار بگیرد.جعفری تاکید کرد: سازمانی پویا است که بتواند تغییرات شرایط محیطی را در خود اعمال کند و در سپاه نیز وقتی ماهیت تهدید عوض میشود، باید اثر خود را در درون سازمان بگذارد.وی با بیان اینکه اولویت امروز مقابله با تهدیدات نرم و تهدیدات فیزیکی است که به دنبال آن صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: امروز زمینه برای کار فراهم شده و سپاههای استانی در اولویت هستند چراکه مقابله با تهدیدات نرم بر عهده این سپاهها است.فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اهمیت توجه به حوزهها و پایگاههای بسیج اظهار داشت: باید با اجرای طرحهای مختلف از جمله آیههای تمدن و صالحین تحول در نشاط را در این حوزهها شاهد باشیم.جعفری اظهار داشت: ما از طرف مقام معظم ماموریم تا انسانهایی همطراز امام و انقلاب تربیت کرده و اشراف اطلاعاتی در ماموریتها و تشکیل بسیج دهها میلیونی را در اولویت کاری خود قرار دهیم.فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری گفت: مقام معظم رهبری از اقدامات بسیج و سپاه در فرو نشاندن آتش فتنه، تقدیر کردهاند. سایت ما را در گوگل محبوب کنید با کلیک روی دکمه ای که در سمت چپ این منو با عنوان +1 قرار داده شده شما به این سایت مهر تأیید میزنید و به دوستانتان در صفحه جستجوی گوگل دیدن این سایت را پیشنهاد میکنید که این امر خود باعث افزایش رتبه سایت در گوگل میشود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت ریسک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]
-
گوناگون
پربازدیدترینها