واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سومين حضور در رويدادي بزرگ/عبور از خط پايان المپيك آرزوي دوچرخه سواري/اميدواري به چرخ هاي نامطمئن
خبرگزاري مهر- گروه ورزشي: دوچرخه سواران ايران در شرايطي خود را آماده سومين حضور در بازيهاي المپيك مي كنند كه عبور از خط پايان به يكي از آرزوهاي مسئولان و ورزشكاران تبديل شده است و آنها اميدوارند اين بار نتايج بهتري نسبت به گذشته بگيرند.
به گزارش خبرنگار مهر، تركيب تيم ملي دوچرخه سواري ايران براي شركت در بيست و نهمين دوره بازيهاي المپيك در چين هفته پيش معرفي شد تا ركابزنان كشورمان در آستانه كسب يك تجربه ديگر ولي اين بار با هدف تمام كردن مسير مسابقات المپيك قرار گيرند.
حسين عسگري براي سومين بار، مهدي سهرابي براي دومين بار و قادر ميزباني سلطان تورهاي ايران و نفر اول رنكينگ آسيا براي نخستين بار عازم اين رقابتها مي شوند.
تيم دوچرخه سواري ايران در حالي عازم بازيهاي پكن مي شود كه در دوره قبل اين رقابتها در يونان حسين عسگري و مهدي سهرابي در بخش پيست در رده هاي آخر ايستادند و اميرزرگري و عباس سعيدي تنها در بخش جاده در حاليكه بيش از نيمي از مسير را طي كرده بودند از ادامه مسابقات انصراف دادند.
تيم دوچرخه سواري كشورمان در بازيهاي المپيك سيدني نيز نتيجه درخور توجهي را بدست نياورد تا تنها به ثبت حضور ركابزنان ايران در المپيك بسنده كند. اما اين بار هدف فدراسيون بالاتر رفته و توقع ديگري از ركابزنان صدر آسيا مي رود.
امير واعظ آشتياني رئيس فدراسيون دوچرخه سواري به كسب نتايج مطلوب در بازيهاي المپيك خوشبين است. او در گفتگو با خبرنگار مهر مي گويد: « نفرات انتخاب شده از بهترين دوچرخه سواران ايران هستند و دو نفر از آنها تجربه مسابقات جهاني و گذر از خط پايان آن را دارند. با اين شرايط كم ترين انتظار ما از ركابزنان عبور از خط پايان المپيك است.»
وي ادامه مي دهد: « معتقدم اگر مشكلي بر سر راه اين تيم بوجود نيايد عبور اين نفرات از خط پايان مسابقات جاده المپيك منجر به كسب يك رتبه خوب توسط اين ركابزنان شود. »
مجيد ناصري مربي تيم ملي دوچرخه سواري ايران دراين باره به خبرنگار مهر گفت:« مسابقات المپيك برخلاف تصور دو مرحله اي بوده اما هر دو مرحله آن بسيار سخت است. به طوريكه مرحله اول آن در بخش جاده ركابزني در مسير سخت و سربالايي بيش از250 كيلومتر ومرحله دوم آن در تايم تريل انفرادي با طي مسير 46 كيلومتر است.»
اصغر خالقي سرپرست تيم اعزامي دوچرخه سواري به المپيك نيز با بيان اينكه آرزوي ما گذر از خط پايان المپيك است به خبرنگار مهر گفت: « در هيچكدام از تورهاي بين المللي دنيا مسير مسابقه جاده مانند المپيك به اين حد سربالايي و سخت نيست. مسير مسابقه المپيك بيش از 254 كيلومتر و در مسيري سربالايي است.»
وي درباره سختي مسير بازيهاي چين مي گويد: « مسير المپيك پكن سخت تر از المپيك سيدني و آتن است تقريبا ركابزنان بايد مسيري سخت و پرشيب را هفت بار دور بزنند كه اميدواريم براي اولين بار بتوانند اين مسير را تمام كنند. »
شنبه 22 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]