واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: برخورد قاطع و سراسري با شرارت و ناامني
به گزارش واحد مركزي خبر سيد ابراهيم رئيسي امروز درجمع قضات و كاركنان دادسراي ناحيه 4 رسالت، امن كردن جامعه را بهترين خدمت به مردم دانست.
وي برخورد به موقع با اشرار را ضروري خواند و افزود: مسئولان امنيت جامعه بايد با كوچكترين ناامني و شرارت برخورد سريع و به موقع داشته باشند تا اين شرارت افزايش نيابد.
رئيسي عدالت و امنيت درجامعه را مهم ارزيابي كرد وگفت: بهترين ملاك براي اجراي عدالت ، اجراي قانون است و بايد در تمام مراحل دادرسي بدون كوچكترين نفوذ ازهرناحيه و به دورازحب و بغض و گرايش اجرا شود.
معاون اول رئيس قوه قضائيه با بيان اين كه به هرميزان قانون نقض شود، به همان ميزان عدالت خدشه دار مي شود گفت : پليس و دادسرا بايد با آگاهي ،هوشياري و با شناخت كامل از وضع منطقه ،آسيب ها و ناهنجاري هاي احتمالي، وظيفه پيشگيري خود را انجام دهند و قانونمند عمل كنند.
وي نتيجه اين اقدام را احساس عدالت و امنيت دانست و افزود: احساس عدالت و امنيت در جامعه زماني اتفاق مي افتد كه ايجادكنندگان ناامني درجامعه با كوچكترين ناامني برخورد به موقع، دقيق و سريع داشته باشند .
رئيسي با بيان اين كه افراد حساس و پيگير مي توانند امنيت و عدالت را در جامعه محقق كنند گفت: تلاش نيروي انتظامي براي ايجاد امنيت در جامعه ،عرصه را براي ناامن كنندگان تنگ خواهد كرد.
معاون اول قوه قضائيه جامعه اسلامي را شهري دانست كه جامعه براي ناامن كنندگان ناامن شود.
طرح زمانبندي رسيدگي به پرونده هاي ورودي به دادگستريها
معاون اول رئيس قوه قضاييه گفت: بزودي طرح زمان بندي رسيدگي به پرونده هاي ورودي به دادگستري ها، ابلاغ خواهد شد.
به گزارش واحد مركزي خبر سيد ابراهيم رئيسي امروز در حاشيه بازديد از دادسراي ناحيه 4 رسالت در جمع خبرنگاران افزود: زمان رسيدگي به پرونده ها را از سراسر كشور گرفته ايم و با نظر مسئولان واحدهاي قضائي ، زمان متوسطي براي رسيدگي به پرونده هاي وارده به دادگستري ها اعلام خواهد شد.
وي گفت: با اجراي اين طرح قضات بايد پرونده هاي ارجاعي را در مدت زمان مشخص رسيدگي و تعيين تكليف كنند و درصورت نياز به زمان بيشتر درباره بعضي از پرونده هاي خاص نيز ضوابط خاصي در نظر گرفته خواهد شد.
رئيسي افزود: براي اجراي اين طرح ، جلساتي با روساي كل دادگستري ها برگزار شد و اجراي اين طرح در سراسر كشور به زودي آغاز مي شود.
معاون اول رئيس قوه قضاييه در پاسخ به اين سوال كه چه اقدامي براي رسيدگي به پرونده هاي قضايي معوقه قبل از سال 86 انجام شده است گفت: مقرر شد اين پرونده ها در همه واحدهاي قضايي رسيدگي و درباره آنها تصميم مقتضي گرفته و يا راي قانوني آن ها صادر شود.
وي افزود : چنانچه به هر علتي امكان رسيدگي به اين پرونده ها نبود ، قضات دادسرا بايد با تهيه گزارش از علل تاخير، رسيدگي به پرونده ها را با نظر دادستان يا معاون وي ادامه دهند و در دادگاه ها نيز، موضوع به اطلاع رؤساي كل دادگستري ها برسد.
معاون اول رئيس قوه قضاييه در پاسخ به سوالي مبني بر چگونگي اقدامات پيشگيرانه دستگاه قضايي براي جلوگيري از تكرار حوادثي مانند فرو ريختن ساختمان هفت طبقه در سعادتآباد تهران كه منجر به مرگ چند كارگر شد گفت: سازمان ها و نهادهاي مختلفي از جمله سازمان نظام مهندسي بايد براي پيشگيري از وقوع چنين حوادثي فعال شوند.
وي اين سازمان را مجموعه اي كنترلي براي نظام مهندسي كشور دانست و افزود: چنانچه مهندسي، ساختماني را خلاف ضوابط تاييد و يا در انجام وظيفه كوتاهي كرد، سازمان نظام مهندسي بايد به آن رسيدگي كند.
معاون اول قوه قضاييه با بيان اينكه سازمان نظام مهندسي قانون خاص خود را دارد گفت: اجراي اين قانون مي تواند از بروز چنين حوادثي پيشگيري كند.
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]