واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ايستگاه جامعه
50 درصد از موتورسيكلتسواران
گواهينامه ندارند
فارس: جانشين رئيس پليس راهنمايي و رانندگي گفت: بر اساس آمارهاي موجود از 6 ميليون دارنده موتورسيكلت در كشور حدود نيمي از آنان گواهينامه دارند. سردار سيدكمال هاديانفر ديروز در حاشيه حضور در مركز نظارت همگاني ناجا در جمع خبرنگاران افزود: بيمه ارزان قيمت براي موتورسيكلتها هماكنون مراحل نهايي تصويب خود را سپري ميكند و از سوي ديگر با اجراي طرح تعويض پلاك موتورسيكلتها و طرح بيمه ارزان قيمت شخص ثالث آنها تمهيداتي انديشيده شده است تا جرايم بيمهنامه شخص ثالث موتورها مورد بخشودگي قرار گيرد. وي با بيان اينكه تعداد زيادي از موتورسيكلت سواران به دليل نداشتن بيمهنامه شخص ثالث هماكنون در زندان به سر برده و موتورسيكلت آنها در پاركينگها توقيف شده است، افزود: بر اساس طرح جديد بيمه ارزانقيمت موتورسيكلتها شركت بيمهگذار تا سقف 55 ميليون تومان ديه و 500 هزار تومان خسارت تصادفات را پرداخت ميكند. سردار هاديان فر با اشاره به اينكه بر اساس آييننامه جديد راهنمايي و رانندگي، آموزش و آزمون موتورسواري بايد توسط آموزشگاههاي رانندگي انجام شود گفت: كتاب ويژه آييننامه موتورسيكلت تدوين شده و هم اكنون در حال چاپ است كه متقاضيان دريافت گواهينامه موتورسيكلت ميتوانند با پرداخت كمتر از 2 هزار تومان اين كتاب را خريداري و مطالعه كنند. او آخرين مهلت تعويض پلاك خودروها را تا پايان شهريور ماه ذكر كرد و گفت: به هيچ عنوان ديگر اين مهلت تمديد نميشود. جانشين رئيس پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه مالكان خودروهاي پلاك قديمي بايد حداكثر تا پايان مهلت تعيين شده براي تعويض پلاك به مراكز مراجعه كنند گفت: بر اساس تسهيلات در نظر گرفته شده امكان انتقال جرايم تخلفات رانندگي تا مبلغ 5 ميليون ريال به پلاكهاي ملي وجود دارد. وي با بيان اينكه خودروهاي زير مدل 1357 كه فرسوده تلقي ميشوند در صورتي كه موفق به دريافت معاينه فني شوند ميتوانند پلاك ملي بگيرند، گفت: در غير اين صورت اين خودروها بايد در طرح تسجيل شركت كنند. جانشين رئيس پليس راهور ناجا به جزئيات طرح تسجيل اشاره كرد و گفت: اجراي اين طرح از 10 روز آينده در كشور آغاز ميشود و بر اساس آن مالكان خودروهاي زير مدل 57 كه نتوانستهاند برگه معاينه فني دريافت كنند بايد با خودروي روشن به مراكز تعويض پلاك مراجعه كند كه پس از بازديد فني توسط كارشناسان از خودرو و مدارك بدون هيچگونه هزينهاي يك عدد برچسب خودروي فرسوده به آنها داده ميشود و مالكان اين خودروها ميتوانند تا زمان ارائه تسهيلات براي تعويض خودروي فرسوده خود تردد كنند. او گفت: با پايان يافتن مهلت تعويض پلاك خودروها، از اول مهرماه سال جاري ماموران راهنمايي و رانندگي تنها به خودروهاي پلاك ملي يا خودروهايي كه داراي برچسب خودروي فرسوده باشند اجازه تردد ميدهند و كارت سوخت ساير خودروهاي پلاك قديمي بر اساس مصوبه هيات نمايندگان ويژه رئيسجمهور در ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت ابطال ميشود.
آموزش و پرورش: اعتياد دانشآموزي را موجه نميدانيم، آمار هم نميگيريم
ايسنا: معاون پرورشي و تربيتبدني آموزش و پرورش در پاسخ به اينكه چه تعداد دانشآموز معتاد و سيگاري در كشور وجود دارد، گفت: نميدانم و از آنجا كه اعتياد دانشآموزي را موجه نميدانيم، آمارگيري هم نكردهايم و اساسا چون اين موضوع را مجاز نميدانيم، به دنبال مثبت جلوه دادن يا مشهور كردن آن نيستيم. سيدمهدي اميني در مورد موضوع اعتياد در بين دانشآموزان، اظهار كرد: طبيعي است كه در اين موضوع، ما صرفا از امور پيشگيرانه دفاع ميكنيم و به سمت اين ميرويم كه از اتفاقاتي كه ممكن است بيفتد، پيشگيري كنيم.
او افزود: البته اين پيشگيري از طريق ارتباط مستمر مربيان با دانشآموزان و حضور جدي تشكلهاي خود دانشآموزان محقق ميشود. اميني علت پيدايش اعتياد در جمعيت دانشآموزي را اين گونه توجيه كرد: با توجه به روحيه نشاط و جواني كه در آموزش و پرورش وجود دارد، طبيعي است كه جمعيت جوان و عليالخصوص دانشآموزي، يكي از جاهايي است كه موضوع اعتياد خودش را بروز ميدهد.
معاون پرورشي آموزشوپرورش با تاكيد بر اينكه آموزش و پرورش، اساس كار خود را بر مشاوره و پيشگيري گذاشته، تا بتواند، از بروز معضل اعتياد در جامعه دانشآموزي تا بيشترين حد ممكن پيشگيري كند، گفت: در عين اقدامات پيشگيرانه آموزش و پرورش، در شرايط كنوني كه در جامعه وجود دارد، با معضل اعتياد دانشآموزي مواجه ميشويم و طبيعي است كه اين رفتارهاي كلينيكي را از طريق مراجع پيگيري ميكنيم.
وي با بيان اينكه عليرغم آمارگيري نكردن از اعتياد دانشآموزي، اصل پيشگيري را كاملا دنبال ميكنيم كه در مدارس كمتر ظاهر شود، تاكيد كرد: با وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با مواد مخدر ارتباط تنگاتنگ براي اعمال كنترلهاي كلينيكي با معضلاتي كه احيانا در جمعيت دانشآموزي با آن مواجه ميشويم، داريم و همكاري متقابل در اين زمينه وجود دارد. اميني همچنين خاطرنشان كرد: ميخواهيم دستبه دست هم بدهيم تا جوانمان را از عارضه وحشتناك اجتماعي مصرف مواد مخدر كه سادهترين آن، سيگار به عنوان سم و دروازه ورودي به مخمصه اعتياد است و در محافل دوستانه به هم تعارف ميكنند، دور نگه داريم. وي افزود: همه تلاش خود را ميكنيم تا با آگاهي دادن و ارتباط با دانشآموزان از ابتلاي آنها به اعتياد، جلوگيري كنيم.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
مشاهده خبر بعدي
------------
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]