واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پليس راه كشور: بيش از شش هزار تصادف سال ۸۶ناشي از خواب آلودگي بوده است
سرهنگ عليرضا اسماعيلي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاراجتماعي ايرنا با اشاره به حادثه اتوبوس در هفته گذشته درمحور قم- تهران كه ۳۰تن از هموطنان در آن جان خود را از دست دادند گفت:در شبانه روز شاهد تصادفات بسياري هستيم كه افراد زيادي نيز در آن حوادث جان خود را از دست ميدهند در نتيجه لازم است بخشهاي مختلف مسوول در حوزه راه و جاده با فراهم آوردن امكانات رفاهي و جادهاي در كاهش بروز اين حوادث تاثير گذار شوند .
وي عدم بازدارندگي جرايم را طبيعي دانست و گفت :وقتي به اين نتيجه رسيديم كه جرايم بازدارنده نيست از سال گذشته با تغيير تاكتيك پليس در برخورد با متخلفين ۵۰۰هزار خودرو متوقف شد .
اسماعيلي با اشاره به احساس عدم امنيت رانندگان متخلف و پر خطر پس از تغيير رويكرد پليس گفت : همين تغيير رويكرد موجب كاهش ۱۹درصدي تلفات ناشي از تصادفات جاده درسال ۸۶نسبت به سال ماقبل شد .
وي همچنين توقيف گواهينامه و محروميت از رانندگي را از ديگر رويكرد تاثير گذار پليس در سال گذشته دانست و گفت : به دليل اينكه ميزان جرايم براي برخي افراد متخلف بازدارنده نيست و حتي اين افراد حاضرند مبالغ جرايم زياد رانيز پرداخت نمايند، اعمال محروميتهايي مانند توقيف گواهينامه در كاهش تخلفات و در نتيجه كاهش تصادفات موثر خواهد بود .
اسماعيلي تشديد قوانين را موجب كاهش آمار تلفات ناشي از حوادث جاده اي اعلام كرد و گفت : با اين اقدام آمارتلفات ناشي از حوادث رانندگي از ۲۷ هزارنفر درسال ۸۵به ۲۲هزارنفردر سال ۸۶كاهش يافت كه اين ميزان قابليت كاهش تا ۲۰هزار نفر را نيزدارد.
وي بر افزايش اختيارات پليس از سوي قوه قضاييه تا كيد كرد و گفت : در صورتي كه ابطال گواهينامه و محروميت از خدمات راهنمايي و رانندگي از سوي قوه قضاييه در اختيار پليس گذاشته شود در كاهش تخلفات موثر خواهد بود.
اسماعيلي ادامه داد : با وضع قوانين شديد و مجازاتهاي سنگين افراد كمتري حاضر به پذيرش ريسك تخلفات خواهند شد.
سرهنگ اسماعيلي با سنتي خواندن پليس كشور گفت : در حال حاضر در جاده ها در صورت حضور پليس قوانين رعايت ميشود و در غياب پليس رانندگان متخلف دست به تخلفات حادثه ساز ميزنند .
اسماعيلي نهادينه نشدن فرهنگ ترافيكي را از ديگر مشكلات مهم جامعه اعلام كرد و با ذكر مثالي در اين مورد گفت : بسياري افراد برخلاف قانون در هنگام رانندگي با موبايل صحبت ميكنند اما به محض ديدن پليس ،گوشي را پنهان كرده و پس از دور شدن از ديد وي به صحبت ادامه ميدهند .
وي ادامه داد : اين در حالي است كه در برخي كشورهاي همسايه به دليل سخت بودن قوانين و بالا بردن فرهنگ ترافيكي فرد به محض سوار شدن به خودرو ، تلفن همراه خود را خاموش ميكند .
رييس پليس راه كشور ميزان تلفات ناشي از كل تصادفات سال گذشته را ۲۲ هزارو ۹۱۸فقره اعلام كرد كه در مقايسه با سال ماقبل ۱۶/۹درصد كاهش داشته است .
وي با اشاره به ۱۵هزارو ۷۳۶فقره تصادفات برون شهري در سال ۸۶گفت :
اين رقم در مقايسه با سال ۸۵با كاهش ۱۹درصدي در تلفات و ۱۱/۳درصد در مصدومين روبرو بوده است.
دوشنبه 17 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]