واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: علي احمدي:(1) ادامه كار آموزش و پرورش با اين روال با بلعيدن بيشتر منابع ملي مساوي است//از تغيير و تحول در آموزش و پرورش فرار نمي كنيم
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: وزير آموزش و پرورش گفت: معتقد هستيم اگر آموزش و پرورش با همين روال و بدون بازنگري پيش برود منابع ملي را بيش از اين خواهد بلعيد.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، عليرضا علي احمدي در دومين نشست خبري خود با اهالي رسانه كه ظهر امروز در دفتر وزارت ساختمان مركزي وزارت آموزش و پرورش برگزار شد ضمن تبيين جزييات طرح ساماندهي و مديريت منابع انساني وزارت آموزش و پرورش گفت: آنچه كه در اين مقطع زماني براي آموزش و پرورش مهم و حياتي است اين است كه بايد بعد از 30 سال از انقلاب اسلامي در اين مجموعه بازنگري خاصي صورت بگيرد و نگاهي به اين مسير طي شده در طول اين سالها بيندازيم تا بتوانيم به اهداف و آرمان هاي خود دسترسي پيدا كنيم.
وي افزود: در اين راستاي مطالبه رهبري از آموزش و پرورش بحث تحول است كه در اين رهگذر با تشكيل شوراي راهبردي تحول در آموزش و پرورش كه متشكل از نمايندگاني از مجلس شوراي اسلامي، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، مجمع تشخيص مصلحت نظام، شوراي عالي آموزش و پرورش و جمعي از كارشناسان و حوزويون و دانشگاهيان سعي داريم جوابگوي مطالبه مقام معظم رهبري در راستاي تحول بنيادين در آموزش باشيم و مسايل آموزش و پرورش را در راستاي افق ايران 1404 و محقق كنيم.
وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه هم اكنون آسيب شناسي مسايل موجود آموزش و پرورش در حال شناسايي است ابراز داشت: با تامل بيشتر درمسايل آموزش و پرورش دريافتيم كه روزمرگي و عدم توازن نيروي انساني و كسري بودجه آموزش و پرورش از جمله آسيب هايي است كه همگي به هم مرتبط است كه در اين راه اصلاحاتي را سرلوحه كار خود قرار داده ايم.
وزير آموزش و پرورش افزود: در اولين قدم اصلاح ساختار سازماني آموزش و پرورش در سطح ستادي انجام شد كه در مرحله استان ها، مناطق و نواحي در تابستان جاري اين كار صورت مي گيرد براي نمونه اگر معاونت هاي آموزش و پرورش عمومي و متوسطه را ادغام كرديم به اين دليل بود كه ساختار را اصلاح كنيم.
علي احمدي ابراز داشت: در قدم دوم اصلاح نحوه سازماندهي و تخصيص نيروهاي انساني را براي فعاليت آموزش و پرورش در دستور كار داريم.
وزير آموزش و پرورش درخصوص جزييات اين طرح گفت: اين دستورالعمل در 26 صفحه تنظيم شده است كه بر اساس آن تحولات گسترده از حيث ساماندهي و مديريت نيروي انساني پيش بيني شد.
وي با اشاره به موانع آموزش و پرورش در راه حل مسايل و مشكلات خود گفت: نكته قابل تامل در اين خصوص آن است آموزش و پرورش از حيث نيروي انساني در سال 76 كه اوج جمعيت دانش آموزي كشور بود 18 ميليون دانش آموز با 900 هزار كادر فرهنگي داشتيم و اين در حالي است كه در اين سالها جمعيت دانش آموزي به 14 ميليون كاهش يافته و در مقابل نزديك به يك ميليون و 250 هزار همكار فرهنگي داريم كه اگر نسبت بگيريم نسبت نيروي انساني به دانش آموز دو برابر شده است.
وي با بيان اينكه در دولت نهم اهتمام مناسبي براي تامين مسايل مالي آموزش و پرورش به وجود آمده است ابراز داشت: از سال 79 تا سال 86، بودجه جاري آموزش و پرورش 8/3 برابر شده است كه 8/1 برابر از اين رشد از ابتداي دولت نهم صورت گرفته است.
وي درخصوص بودجه عمراني اين وزارتخانه گفت: از ابتداي دولت نهم نيز بودجه عمراني اين وزارتخانه سه برابر شده و اين در حالي است كه هميشه همكاران ما مي گويند كه چه نشسته ايد كه مدرسه نداريم و عدالت آموزشي برقرار نمي شود.
وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر اينكه با كمك همكارانمان در وزارت آموزش و پرورش سعي داريم سرنوشت آموزش و پرورش را دچار تحول كنيم گفت: مسايل روزمره آموزش و پرورش باعث شده است كسي جرات و فرصت نكند تا به حل مسايل اصلي اين وزارتخانه بپردازد و ما بنا داريم با تغييرات مناسب به اين هدف كه تعيين سرنوشت مناسب آموزش و پرورش است برسيم.
وي افزود: هر تغيير كه بخواهد ايجاد شود به طور اتوماتيك با آن تغيير مقابله مي شود كه ما چون حرفه اصلي مان مديريت است چالش هاي آن مديريت را شناسايي مي كنيم به طوري كه همين الان نيز در اين طرح ساماندهي منابع و نيروي انساني نيز با اين چالش ها مواجه هستيم و آنها را شناسايي كرده ايم.
علي احمدي اذعان داشت: معتقد هستيم اگر آموزش و پرورش به همين روال پيش رود منابع ملي را بيش از اين خواهد بلعيد و اگر بخواهيم آرمان هايي را جامه عمل بپوشانيم گريزي از تغيير و تحول نداريم.
وي با اشاره به روحيه تحول خواه دولت نهم گفت: خوشبختانه روحيه دولت نهم يك روحيه تحول خواه است و با توجه به اينكه يك سال از عمر دور اول دولت مانده است هفت طرح بزرگ اقتصادي را در دست كار دارد./01 /187/125
اخبار مرتبط
• كشش جامعه براي پذيرش مدارس خصوصي محدود است// پرداخت پاداش مناطق محروم به تهيه ليست تجديد نظر موكول شد
• منابع لازم اجراي قانون جذب حق التدريسي ها فعلا" وجود ندارد
• نشست خبري وزير آموزش و پرورش
يکشنبه 16 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]