تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826643246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

براي برگزاري مسابقات قايق راني از يك فناوري جديد استفاده مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: براي برگزاري مسابقات قايق راني از يك فناوري جديد استفاده مي شود
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): گروهي از محققان در دانشگاه اقيانوس شناسي چين يك ايستگاه متحرك جهت يابي و سرعت سنجي نوري ( ليدار lidar) را با موفقيت آزمايش كرده اند كه مي تواند با دقت و سرعت و مسير باد را در يك منطقه بزرگ بطور زنده تعيين كند.


به گزارش سايت انجمن فيزيك امريكا، از فناوري جديد مي توان در زمينه ايمني هوانوردي، پيش بيني هوا و فعاليت هاي ورزشي استفاده كرد.
طبق گزارشي كه در مجله اپتيك توسط انجمن اپتيك منتشر شد، اين ايستگاه متحرك "ليدار" قادر است گستره هاي باد را با دقت بيشتري محاسبه كند كه اين امر مي تواند در رقابت ورزشكاران در سطوح جهاني مانند رقابت هاي المپيك مفيد باشد.
دانشگاه اقيانوس شناسي در شهر كينگ دائو واقع شده است كه قرار است ميزبان رقابت هاي قايق راني در بيست و ششمين دور بازي هاي المپيك و بازيهاي پاراالمپيك 2008 باشد و اين فناوري در حال حاضر در ارتباط با اين رويدادهاي ورزش در حال آزمايش است.
"پروفسور ژي شن ليو " استاد دانشگاه اقيانوس شناسي چين كه هدايت اين تحقيق را برعهده دارد مي گويد حتي در يك منطقه كوچك قايقراني نيز باد در همه نقاط يكسان نيست.
به گفته او، ورزشكاران اگر دقيق ترين اطلاعات را در مورد سرعت وجهت باد داشته باشند مي توانند عملكرد خود را به حداكثر برسانند.
در قايقراني المپيك، يك ورزشكار و يا تيم هاي متشكل از گروه ورزشكاران انواع مختلف قايق ها را در محدوده هاي زماني مشخص در يك مسير واحد قايقراني مي كنند. زمان نهايي آنها بستگي به عوامل بسيار زيادي دارد كه طراحي قايق، مهارت قايقرانان، ميزان دشواري مسير و جريانهاي اقيانوسي از جمله آنهاست.
اما شايد مهمترين عامل در نحوه عملكرد يك ورزشكار، استفاده صحيح از باد باشد . از آنجا كه سرعت و مسير باد پيوسته تغيير مي كند، ورزشكاران و مربيان آنها بسيار علاقمندند كه هنگام آغاز مسابقه بهترين اطلاعات را در اين مورد داشته باشند.
در روزهاي ابري و باراني، ابزار استاندارد هواشناسي به نام "رادار داپلر " مي تواند به درستي اطلاعات منطقه اي را كه مسابقه در آن برگزار مي شود ارايه دهد اما زماني كه از ابر خبري نيست رادار داپلر بي فايده است.
در روزهاي افتابي، بهترين اطلاعات مربوط به باد از طريق شناورها يا بويه هاي اقيانوسي و ايستگاههاي زميني به دست مي آيد كه در آنها از باد سنج ها براي تعيين سرعت و بادنما ها براي تعيين جهت باد استفاده مي شود.
در منطقه قايقراني كينگ دائو كه رقابتهاي قايقراني تابستان امسال در آنجا صورت خواهد گرفت ، در ناحيه اي با مساحت تقريبي ده كيلومتر مربع، فقط چهار بويه يك قايق و يك برج براي اندازه گيري بادهاي سطحي دريا به كار گرفته خواهد شد.
ليو و گروه "ليدار" به سرپرستي او كه شامل دانشمندان محقق و دانشجويان دوره كارشناسي هستند از مدتي قبل با يك دستگاه حديد حسگر از راه دور اپتيك به نام "ليدار داپلر" براي تحقيقات مربوط به هواشناسي و محيط زيست كار كرده اند.
اين دستگاه با منتشر كردن شعاع ليزر به سمت ايروسول يا مولكول هاي اتمسفري كار مي كند
به اين ترتيب كه وقتي ايرو سول يا مولكولها در باد حركت مي كنند، فركانس نور پراكنده شده ليزر تغيير مي كند، شبيه به تفاوت صداي خودرويي كه نزديك مي شود با خودرويي كه دارد دور مي شود.
به گفته پروفسور ليو ، مزيت ليدار آن است كه مي تواند در يك منطقه گسترده نمونه اين تغييرات را ثبت كند و در نتيجه در مقايسه با بويه ها قادر است نقشه به مراتب دقيقتري از جريانهاي باد ارايه دهد. آنها يك اتوبوس "ليدار" نيز درست كرده اند كه مي تواند تجهيزات لازم را به اساني به منطقه مورد تحقيق منتقل كند.
سال گذشته آنها با موفقيت اين اتوبوس جديد را در مسابقات بين المللي قايقراني" رگاتا" در كينگ دائو آزمايش كردند. آنها اتوبوس را به ساحلي نزديك به منطقه قايقراني بردند و از سطح دريا يك اسكن افقي گرفتند و به اين ترتيب اندازة گيري ها را بطور زنده انجام دادند و اطلاعات را هر ده دقيقه يكبار براي ايستگاه هواشناسي ارسال كردند. قرار است در بازيهاي آتي المپيك و پارا المپيك نيز همين روش به كار گرفته شود.
هزنيه اين تحقيق توسط موسسه ملي علوم طبيعي چين، آزمايشگاه اصلي حسگر اقيانوسي كنترل از راه دور ، وزارت آموزش چين و اداره هواشناسي اين كشور تامين شد.
انجمن اپتيك OSA كه فعاليت خود را از سال 1912 آغاز كرده ، با اجراي برنامه ها و پروژه هاي مربوط به اين رشته بيش از 70هزار متخصص از 134 كشور را با يكديگر مرتبط كرده است.
هدف اين انجمن ارايه منابع آموزشي به دانشمندان، مهندسان و رهبران تجاري فعالي است كه با فعاليت هاي خود موجب پيشبرد علم نور و فناوريهاي مرتبط با اپتيك و فتونيك مي شوند.
 يکشنبه 16 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 317]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن