واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: باندهاي تبهكاري؛ جايگزين خانواده جوانان انگليسي
يك افسر ارشد پليس انگليس هشدار داد: زندگي با دستههاي تبهكاري و گانگستري، جايگزين خانواده در نسل جوان خشن امروز انگليس شده است.
پايگاه اينترنتي روزنامه تايمز نوشت: «باربارا ويلدينگ» افسر ارشد رئيس پليس ساوت ولز در سخناني در مركز مطالعات جنايت و قضا در كالج كينگز لندن اين سخنان را بر زبان راند. بر پايه اين گزارش، وي گفت: امروز در بسياري از شهرهاي بزرگ انگليس، فرهنگ زندگي در باند و دستههاي تبهكاري گانگستري كه اساس كارشان مبتني بر خشونت و مصرف مواد مخدر است، الگوي جديدي براي زندگي جوانان است و جاي خانواده را در زندگي اين جوانان پر كرده است.
ويلدينگ كه از باسابقهترين افسران ارشد زن پليس انگليس است، توضيح داد: انحطاط اجتماعي، جوانان را به سمت اين نوع نگرش خطرناك از زندگي سوق داده است. وي توضيح داد: در نقاط محروم بسياري از شهرهاي بزرگ گروههايي از جوانان بشدت خشن و بد رفتار كه حاصل خانوادههاي از هم پاشيده هستند، وجود دارند كه به علت عدم برخورداري از يك خانواده سالم، الگوي فرهنگ گانگستري را به عنوان الگوي خانواده جديد براي خود اختيار كردهاند. اين افسر ارشد پليس انگليس در ادامه افزود: وفاداري به زندگي باند و دسته، جايگزين وفاداري به خانواده شده و فرهنگ گانگستري مبتني بر خشونت و مصرف مواد مخدر، به شيوه جديد زندگي اين جوانان تبديل شده است.
ويلدينگ اضافه كرد: اين جوانان محروم از محبت، هدف نخست جذب شدن در گروههاي تروريستي هستند.
تايمز نوشت: اظهارات تكان دهنده اين افسر ارشد پليس، انعكاس نگرانيها از وضعيت نابسامان دستگاه قضايي انگليس در برخورد با بزهكاري و جرائم جوانان و فرهنگ گانگستري است كه بيش از همه در مناطق محروم شهرها حاكم است.
به علت شيوع نگران كننده آمار قتلها توسط جوانان در جامعه انگليس، وزارت كشور انگليس بتازگي ناگزير شد، اقداماتي را براي مبارزه با فرهنگ گانگستري در شهرهاي لندن، بيرمنگام و منچستر بزرگ به مورد اجرا گذارد. اين نخستين بار است كه يك رئيس پليس ارشد انگليس از وضعيت نابسامان سيستم قضائي انگليس در امور جنايي و سياستهاي دولت در اين امر ابراز نگراني و انتقاد ميكند. باربارا ويلدينگ كه در گذشته دستيار كميسيونر پليس متروپوليتن لندن بوده، با بيان اينكه پليس به تنهايي قادر به مبارزه با اين پديده شوم نيست، تصريح كرد: پليس و دادگاهها فقط ميتوانند راهحلهايي كوتاه مدت وموقت را براي مبارزه با اين پديده شوم پياده كنند و تنها كاري كه ميكنند اين است كه جوانان عامل اين جنايتها را دستگير و روانه زندان ميكنند. وي نتيجهگيري كرد: همه اين سياستها بايد به خاك سپرده شود و به جاي آن به جستجوي سياستگذاريهاي زيربنايي با اصلاح ريشههاي اجتماعي واقتصادي اين جرائم پرداخت.
شنبه 15 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]