محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830562750
با سخنان انتظامي و سرسنگي و تجليل از سه هنرمند؛ برگزيدگان هفتمين جشنواره تئاتر بانوان معرفي شدند
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با سخنان انتظامي و سرسنگي و تجليل از سه هنرمند؛ برگزيدگان هفتمين جشنواره تئاتر بانوان معرفي شدند
خبرگزاري فارس: طي مراسمي با سخنراني «مجيد سرسنگي»، «مريم معترف»، «عزتالله انتظامي» و تجليل از مهين شهابي، ثريا قاسمي و هما جديكار برگزيدگان جشنواره هفتم تئاتر بانوان معرفي شدند.
به گزارش خبرنگار تئاتر فارس، هفتمين جشنواره تئاتر بانوان با معرفي برگزيدگان بخشهاي خياباني و صحنهاي، در تالار اصلي مجموعه تئاترشهر به كار خود پايان داد.
بنا بر اين گزارش، درابتداي اين مراسم كه چهارشنبه شب (12 تير) برپا شد، «مجيد سرسنگي» قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، گفت: تشكر ميكنم از اساتيد محترمي كه ما را با حضورشان دراين جمع مفتخر كردند و تشكر از همه عزيزان؛ هرچند كه چند روزي از سالروز ميلاد بانوي دو عالم حضرت فاطمه زهرا(ص) ميگذرد اما چنين جشنوارهاي با نام و ياد اين حضرت كارش را آغاز كرده و من اين ميلاد را به همه شما عزيزان بهويژه بانوان محترم، تبريك عرض ميكنم. براي بنده موجب افتخار است كه به مناسبت برگزاري مراسم اختتاميه هفتمين جشنواره سراسري بانوان فرصت ديدار عزيزاني مثل شما دست داد و تشكر ميكنم از زحماتي كه همه شما عزيزان در ايام برگزاري جشنواره كشيديد. هنرمندان محترمي كه با صبوري و با كوشش فراوان، موجب شدند تا برگ تابناك ديگري بردفتر جشنواره تئاتر بانوان افزوده شود.
وي افزود: جشنواره تئاتر بانوان هرچند در ديد اول يك جشنواره در كنار ساير جشنوارهها است؛ اما از جهات بسياري براي ما حائز اهميت است.
سرسنگي گفت: من از همه كساني كه در دورههاي پيشين اين جشنواره را راهبري كردند و اين ميراث را به دست ما رساندند تا امروز ما شاهد اختتاميه هفتمين دوره جشنواره باشيم، قدرداني ميكنم.
وي ادامه داد: جشنواره تئاتر بانوان يكي از جشنوارههاي مهمي است كه هر ساله سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران آن را برگزار ميكند و درحقيقت ما اين افتخار را داريم كه اين قدم كوچك و خاضعانه را براي فرهنگ و هنر اين مرز و بوم بهويژه براي هنر بانوان برداريم.
سرسنگي گفت: استحضار داريد كه دركنار جشنواره تئاتر بانوان فعاليتهاي ديگري نيز درحوزه تئاتر سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران به انجام ميرسد كه اميدواريم انشالله مجموعه اين فعاليتها، بتواند رضايت خاطر شما هنرمندان محترم را جلب كند و انشاالله گامي براي توسعه تئاتر كشور باشد. من به همين مقدار بسنده ميكنم و وظيفه داشتم از جانب خودم و سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، از زحمات همه كساني كه كوشيدند تا جشنواره هفتم باشكوه هرچه بيشتر برگزار شود، تشكر كنم.
به گزارش فارس، در ادامه، «اعظم بروجردي» مسئول تئاتر بانوان در سازمان فرهنگي هنري شهرداري، «مريم معترف» دبير هفتمين جشنواره سراسري تئاتر بانوان و «علياكبر قاضينظام» مدير هنرهاي نمايشي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، از دست مجيد سرسنگي لوح قدرداني دريافت كردند.
* معترف و گزارشي از جشنواره تئاتر بانوان
پس از اين قسمت، «مريم معترف» دبير جشنواره، گزارشي از اين جشنواره ارائه داد.
وي در ابتداي سخنان خود گفت: هفتمين جشنواره سراسري بانوان كه همزمان با ولادت فاطمه زهرا(س) برگزار شد، از 4 تيرماه شروع خودش را با حضور تمام هنرمندان شركت كننده در جشنواره در باغ موزه هنري اعلام كرد و چهارشنبه 12 تيرماه دراين سالن كار خودش را به پايان برد.
وي ادامه داد: براي شركت درجشنواره 500 متن به دفتر جشنواره ارسال شد كه 226 متن از شهرستانها و 274 متن از تهران بوده است. متون رسيده در دو مرحله بازخواني شد و درنهايت 82 نمايشنامه براي مرحله بازبيني انتخاب شدند كه در اين مرحله از 42 گروه تهراني و 40 گروه شهرستاني 10 گروه از تهران و 11 گروه از شهرستان به بخش اجراي جشنواره راه پيدا كردند و از اين تعداد 18 نمايش در بخش مسابقه شركت داشتند و سه نمايش در بخش جنبي. براي انتخاب كارها، دو گروه به شهرستانها اعزام شدند و يك گروه درتهران كارها را بازبيني كردند. كارهاي منتخب در تالارهاي مولوي، خانه نمايش، تماشاخانه مهر، فرهنگسراهاي بهمن،خاوران و خانواده بهروي صحنه رفتند.
معترف ادامه داد: در بخش تئاتر خياباني 100 طرح مورد بررسي قرار گرفت كه 57 طرح از تهران و 43 طرح از شهرستانها بودند كه درمرحله بازبيني 12 نمايش براي بخش مسابقه انتخاب شدند كه محل اجراي اين نمايشها، فرهنگسراهاي خانواده، خاوران، دانشجو و خانه هنرمندان بود كه از اين تعداد، 7 گروه از تهران و 5 گروه از شهرستان بودند. درضمن 3 بخش خياباني به سفارش جشنواره به صورت تئاتر نامرئي در سطح شهر يعني در ترمينالها در متروها يعني ايستگاه و حتي واگنها و همينطور پاركها و جلوي دادگاه اطفال اجرا شد كه با استقبال و مشاركت مردم انجام شد.
وي گفت: در اين جشنواره، بخش ويژه صحنهاي هم داشتيم كه در تالار كوچك سالن مولوي به مدت 5 روز اجرا شد و در قالب اين بخش، هر روز يك خيمه شب بازي و يك نقالي به وسيله بانوان به اجرا درآمد. همچنين براي اولين بار نمايشگاه پوسترهاي گروههاي شركت كننده در جشنواره برپا شد.
دبير جشنواره هفتمين جشنواره سراسري تئاتر بانوان در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: درابتداي شروع جشنواره گفتيم كه از رسانهاي كه بيشترين خبر اين جشنواره را بدهند، تقدير و تشكر ميكنيم كه امروز به قولمان عمل ميكنيم.
وي افزود: در شبهاي جشنواره، 5 هنرمند در هتل محل اقامت دوستان شهرستاني حضور پيدا كردند و با استقبال زياد عزيزان شهرستاني روبرو شدند. در طول جشنواره دو كارگاه دركنار جشنواره برگزار شد؛ كارگاه ساخت عروسك از كاغذ روزنامه در فرهنگسراي بانو و آموزش تئاتر در كانون اصلاح و تربيت؛ همچنين امروز از سه بانوي پيشكسوت تئاتر ايران تقدير به عمل ميآيد. درپايان از تمام عزيزاني كه براي برپايي اين جشنواره زحمت كشيدند، تشكر ميكنم و از مشايي مديركل فرهنگي معاونت اجتماعي شهرداري تهران ياريگر ما بودند و همينطور آقاي پارسايي به جهت همكاريشان با تئاتر بانوان.
به گزارش فارس، در ادامه اين مراسم، پانتوميم توسط «ياسر خاسب» اجرا شد شد و سپس نماهنگي از «مهين شهابي» پخش شد.
* انتظامي: به بازيگران زن تئاتر بايد درجه بالاتري بدهيم
در اين بخش، پس از اتمام نماهنگ «عزتالله انتظامي» براي اهداي لوح تقدير و گل به «مهين شهابي» با عنوان بانويي كه عاشقانه 48 سال زندگي در صحنه را تجربه كرده، در ميان تشويق حضار به روي صحنه آمد.
پس از حضور مهين شهابي روي صحنه، عزتالله انتظامي گفت: امروز فوق العاده عاليه! گاهي از شوق زيادي بغض ميكنم كه براي بانوان جشن ميگيرند و آنها تجليل ميشوند. برميگردم به سال 1320 كه سيزده ساله بودم و وارد كار تئاتر شدم.
انتظامي گفت: اگر بخواهند به خانمها در اين حرفه درجه بدهند، بايد بيشتر از مردها براي شخصيت و مبارزهشان درجه در نظر بگيرند چون آن موقع بسيار بد بود كه آدم به فاميلها بگويد من تئاتر كار ميكنم! بهطوري كه من هم آن زمان تئاتر كار ميكردم اما پدر و مادرم نميدانستند كه چه كار ميكنم و به آنها ميگفتم برق كار ميكنم! به همين شكل، براي خانمها هم انجام كار نمايش با شرايط آن زمان بسيار مشكل بود و حتي رويشان نميشد به خانواده بگويند كه ما تئاتر كار ميكنيم اما گذشت زمان باعث شد كه اين طرز فكر در جامعه تغيير يابد و در اين راه، اين خانمها كه تئاتر كار كردند كساني بودند كه در گذشته بسيار قهرماني كردند و استوار ايستادند.
به گزارش فارس، «انتظامي» با اشاره به حضور بازيگران زن مثل در تئاتر پارس گفت: كار كساني كه از خانمهاي اين عرصه تجليل ميكنند، خيلي خيلي ارزشمند است. ما بايد خيلي براي اين خانمها احترام قائل باشيم زيرا كه آنها آن جاده را صاف كردهاند كه حالا جوانها بتوانند در دانشگاه حاضر شوند و راحت بتوانند از اين هنر استفاده كنند.
وي با اشاره به تواناييهاي «مهين شهابي» اظهار داشت: ايشان جزو بچههاي خوب و با استعداد مهين اسكويي بودند و جزو افرادي كه با ما دربرنامههاي زنده تلويزيوني همكاري ميكرد و در كارهاي خوبي هم كار كرد. نام ميبرم از هنرمندان فقيد رقيه چهرهآزاد، جميله شيخي و خانم فخري خروش كه انشالله خدا به ايشان عمر دهد و براي اينها و خانمهايي كه اين هنر را حفظ كردند، احترام قائلم.
* شهابي: خانمهاي بازيگر بايد زندگي خانوادگي را خوب حفظ كنند
«مهين شهابي» نيز در ادامه پس از تشويق حاضران گفت: سالهاي سال وقتي روي صحنه بوديم، اين كف زدنها دلمان را شاد ميكرد. من هم خوشحالم كه بازشما عزيران را ميبينم و انتظامي عزيز را كه سالهاي سال با ايشان كار كردم و با ايشان پيسهاي بسيار خوبي در تئاتر و تلويزيون داشتم و همكاريهاي هنري بسيار خاطره انگيزي داشتيم.
وي ادامه داد: انشالله همه عزيزاني براي كار جديد و تازه وارد صحنه هنري ميشوند، هميشه بدانند كه بهترين راه را آمدهاند و راه خيلي خوب و زيبايي است. من هميشه گفتهام كه خانمهاي بازيگر بايد زندگي خانوادگي را خوب حفظ كنند و كار صحنه و بازيگريشان را هم همينطور، به هرطريق نبايد بگذارند تا حرمت يك زن هنرمند، به هيچ عنوان ازبين برود.
* علو: ثريا ستارهاي نوراني است
در ادامه مراسم، نماهنگي از ثريا قاسمي و هما جديكار پخش شد و ژاله علو براي تقدير از اين دو به روي صحنه آمد. وي در پاسخ به تشويق حاضران گفت: محبتهاي شما ما را سرپا نگه داشته و نفسهايتان موجب شده تا بمانيم. ستارههاي ما در آسمانها ميدرخشند اما همه شنيدهايم كه ثريا ستارهاي نوراني است و نامش بر آسمانها ميدرخشد. ثريا قاسمي در راديو، دوبله، سينما، تئاتر و تلويزيون همواره درخشيده و ما خدا را شكر ميكنيم كه بعد از حادثهاي كه برايش رخ داد، لو بار ديگر به ما بازگردانده شد.
* وجود من از حركت و صدا شكل گرفته است
به گزارش فارس، «ثريا قاسمي» گفت: بعد از چهار ماه از آن تصادف براي اولين بار از منزل خارج شدهام و به مهماني اهالي تئاتر آمدهام و بايد ميآمدم چون زيربناي كارهاي هنري و وجود من از حركت و صدا و تئاتر و راديو شكل گرفته است و من اينجا، از اين كه توسط ژاله علو بانوي ارزشمند راديو و تئاتر به شما معرفي شدم و كنارش ايستادهام، افتخار ميكنم.
*جديكار: ترجيح دادهام در پنهان صحنه باشم
در ادامه مراسم هما جديكار تجليل شد. در اين بخش كه با حضور «يوسف صديق» انجام شد، اين استاد تئاتر عروسكي گفت: اساتيد عروسكي به من آموزش دادهاند كه صدا و حركت در اين گونه نمايشي اهميت زيادي دارند.
وي تأكيد كرد: من ترجيح دادهام در پنهان صحنه باشم و شاگردان من به عنوان عروسكگردان روي صحنه باشند.
در ادامه مراسم براي معرفي برگزيدگان، در بخش خياباني جوايز با حضور احمد نوريان و افروز فروزند جوايز برگزيدگان اهدا شد و در بخش صحنهاي با حضور حسين پارسايي، مريم معترف، فريندخت زاهدي، پري صابري و علياكبر قاضينظام جوايز اين بخش به برگزيدگان داده شد ضمن اين كه نماينده هيأت داوران اين دوبخش نيز بيانيههايي را قرائت كردند.
* برگزيدگان بخش خياباني
بخش بازيگري مرد
جايزه سوم به صورت مشترك به فرامرز قليچخاني و سعيد رحمتي براي نمايش «سيب»، جايزه دوم به آرش غلامي براي نمايش «زندگي بازي» و جايزه نخست به فرهاد دانشور براي نمايش «سيب» اهدا شد.
بخش بازيگري زن
جايزه سوم به پريسا رضوينسب براي نمايش «سخت نگير»، جايزه دوم به نرگس خاككار براي نمايش «محاصره» و جايزه نخست به فاطمه هنرمندي براي نمايش «زخمه» اهدا شد.
بخش طرح و نمايشنامه
جايزه سوم به نرگس خاككار براي نمايش «محاصره»، جايزه دوم به آرش غلامي براي نمايش «زندگي بازي» و جايزه نخست به صورت مشترك به كاوه مهدوي و فرامرز قليچخاني براي نمايش «سيب» تعلق گرفت.
بخش كارگرداني نيز با تقدير از نرگس خاككار براي نمايش «محاصره»، جايزه سوم به فخري حقيقي براي نمايش «صبوري»، جايزه دوم به آرش غلامي براي نمايش «زندگي بازي» و جايزه نخست به صورت مشترك به كاوه مهدوي و فرامرز قليچخاني براي نمايش «سيب» اهدا شد.
* برگزيدگان بخش صحنهاي
بخش موسيقي
جايزه به رضا حناره و پيمان يوسفزاده براي نمايش «ماه در محاق» اهدا شد.
بخش طراحي صحنه
جايزه سوم به ياسر محمدي و ناصر شريف براي نمايش «خانه»، جايزه دوم به مانلي حسينپور براي نمايش «شب هزار و يكم» و جايزه نخست به رضا مهديزاده براي نمايش «گاردن پارتي در برف» اهدا شد.
بخش بازيگري مرد
جايزه سوم به صورت مشترك به هادي وكيلي و سعيد جمشيدي براي نمايشهاي «خيال روي خط خنجر» و «رستگاري در ساعت 25»، جايزه دوم به قاسم لطفي براي نمايش «ماه در محاق» و جايزه نخست به هومن برقنورد براي نمايش «گاردن پارتي در برف» رسيد.
بخش بازيگري زن
جايزه سوم به صورت مشترك به بهار كريمزاده براي نمايش «مثل هيچكس» و سارا پورصبري براي نمايش «زنان مشروطه»، جايزه دوم به ماندانا عبقري براي نمايش «تنهايي و سكوت در برهوت» و سارا نجاتيان براي نمايش «خيال روي خط خنجر» و جايزه نخست به مانلي حسينپور براي نمايشهاي «خانه» و «شب هزار و يكم» اهدا شد.
بخش نمايشنامهنويسي
جايزه سوم به چيترا نادري و علي كوچكي براي نمايشنامه «مثل هيچكس»، جايزه دوم به علي يانگين براي نمايش «ماه در محاق» و جايزه نخست به ميلاد اكبرنژاد براي نمايشنامهي «خيال روي خط خنجر»
بخش كارگرداني
جايزه سوم به هادي شيباني براي نمايش «خيال روي خط خنجر»، جايزه دوم به بهار كريمزاده براي نمايش «مثل هيچكس» و جايزه نخست به سارا نيكطبيعت براي نمايش «شب هزار و يكم» تعلق گرفت.
* تجليل از خبرنگاران برتر
از بخشهاي ديگر هفتمين جشنواره تئاتر بانوان تقدير از «صادق خاموشي» از روزنامه امتياز به عنوان برترين خبرنگار در بخش روزنامهها، «فريبرز دارايي» خبرنگار خبرگزاري مهر به عنوان بهترين خبرنگار در بخش خبرگزاريها، «كتايون حسينزاده» خبرنگار سايت تئاتر ما به عنوان بهترين خبرنگار در بخش سايتها، «داوود ژين» خبرنگار واحد مركزي خبر تلويزيون به عنوان بهترين خبرنگار در بخش خبرنگار تلويزيوني بود.
جوايز اين بخش توسط رحمتالله محرابي دبير جشنواره بينالمللي تئاتر عروسكي تهران (مبارك)، مدير سينما آزادي و قائم مقام معاونت هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران اهدا شد كه شامل يك قطعه سكه بهار آزادي به همراه لوح قدرداني بود.
انتهاي پيام/ا
جمعه 14 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 327]
-
گوناگون
پربازدیدترینها