تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826710986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صلح و امنيت، شادي مي‌آورد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: صلح و امنيت، شادي مي‌آورد
سرمايه‌گذاري روي شادي و آرامش كاملا به‌صرفه و منطقي است چرا كه مي‌تواند در ارتقاي سلامت روان و جسم آنها، تاثير فوق‌العاده‌اي داشته باشد.
به تازگي مطالعه‌اي در ملت‌هاي مختلف براي تعيين اينكه كدام كشور مردم شادتري دارد، انجام شده كه نتايج آن مي‌تواند درس‌هاي زيادي داشته باشد.
در اين مطالعه اولاً مشخص شده كه كل مردم جهان نسبت به دوره قبل اين مطالعه، يعني سال ۱۹۸۱، شادترند، يا حداقل اينكه خود را شادتر حس مي‌كنند.
اما نتيجه دوم كه شايد اهميت بيشتري داشته باشد اين است كه احساس شادي و رضايت در انسان‌ها، بيش از آنكه وابسته به ثروت آنها باشد، به ميزان صلح و امنيت اجتماعي كه در كشورشان دارند، مرتبط است.
اين مطالعه توسط شبكه‌اي از محققان جامعه‌شناس در سراسر جهان انجام شده و حاصل آن، فهرستي از كشورها، به‌ترتيب ميزان احساس شادي مردمان آن بوده است.
طي اين مطالعه، از مردم كشورهاي مختلف خواسته شده كه در مقابل اين سؤال كه چقدر احساس شادي مي‌كنيد، گزينه موردنظرشان را انتخاب كنند؛ خيلي شاد، نسبتا شاد، نه خيلي زياد شاد، هرگز احساس شادي نكرده‌ام.
همچنين به موازات اين پرسشنامه‌ها، در مورد ميزان درآمد گروه‌هاي مختلف مردم و نيز عوامل اجتماعي و سياسي در اين كشورها نيز ارزيابي‌هايي انجام شد.
بررسي‌ها نشان داده دانمارك كه در فهرست ثروتمندترين كشورها نيز نيست، مردمي دارد كه از همه كشورها شادترند. در اين فهرست، كشور زيمبابوه كه اين روزها صحنه درگيري‌ها و اختلافات سياسي است، در پايين‌ترين مكان قرار دارد.
كشور آمريكا كه ثروتمندترين كشور جهان به حساب مي‌آيد‌، در اين فهرست در رده شانزدهم قرار دارد كه به نوبه‌خود جاي تامل بسيار دارد.
جمع‌بندي اطلاعات به دست آمده در جريان اين مطالعه نشان داد كه هر قدر در كشوري آزادي و عدالت اجتماعي بيشتري وجود داشته باشد- و نه لزوما درآمد و ثروت بهتري- مي‌توان اميدوار بود كه مردم آن كشور احساس شادي بيشتري داشته باشند.
اهميت اين نتايج وقتي روشن مي‌شود كه به ياد بياوريم احساس شادي و رضايت از زندگي، يكي از مهم‌ترين عوامل سنجش سلامت روان افراد است كه مي‌تواند در سلامت جسمي فرد هم تاثير فراواني داشته باشد.
فردي كه احساس شادي و رضايت مي‌كند، كمتر به‌دنبال رفتارهاي ناسالم مي‌رود؛ كمتر سيگار و مواد‌مخدر و الكل مصرف مي‌كند و بيشتر احتمال دارد كه اصول تغذيه صحيح را رعايت كند، ورزش كند و به‌طور منظم جهت معاينات و آزمايش‌هاي دوره‌اي و چكاپ، مراجعه كند.
و اينها همه، چنان‌كه مي‌دانيم، در مجموع مي‌توانند تضمين‌كننده پيشگيري از گروه عمده‌اي از بيماري‌هاي شايع اين عصر باشند؛ بيماري‌هايي از قبيل چاقي، ديابت، بيماري‌هاي قلبي و عروقي، فشارخون بالا و....
احساس شادي و نيز آرامش رواني، مي‌تواند روي سيستم ايمني بدن هم تاثير بگذارد. مطالعات متعدد نشان مي‌دهد كساني كه تنش كمتر دارند و در زندگي شادند، كمتر بيمار مي‌شوند و دوره برخي بيماري‌ها در آنها كمتر طول مي‌كشد.
به‌عنوان مثال، در مطالعه انجام‌شده در دانشگاه اوهايو، مشخص شده است كه آثار زخم در افرادي كه بهتر روي اعصاب‌شان كنترل دارند، بعد از جراحي، زودتر از بقيه خوب مي‌شود.
اندازه‌گيري برخي شاخص‌هاي خوني در بدن نيز نشان‌دهنده اين حقيقت است كه افرادي كه آرامش كافي و احساس شادي و رضايت ندارند، بيش از ديگران در معرض ابتلا به بيماري‌هاي قلبي هستند.
نمونه آن مطالعه‌اي است كه در دانشگاه اينديانا انجام شده و نتايج آن حدود 5‌ماه پيش در نشريه «پزشكي روان‌تني» منتشر شده است.
در اين مطالعه، از ۲ شاخص مهم براي پيش‌بيني احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي استفاده شده است.
اين ۲ شاخص، در واقع نشان‌دهنده سطح التهاب بدن است كه وقتي ميزان آن از حد طبيعي بالاتر باشد، مي‌تواند احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را در آينده فرد، تا حد زيادي پيش‌بيني كند. اين دو شاخص عبارتند از اينترلوكين ۶ و پروتئيني موسوم به پروتئين واكنشي C يا CRP.
بررسي‌هاي اين محققان نشان داد در افرادي كه دومشكل، يعني افسردگي و حالت عصبي را، باهم دارند، ميزان اين دوشاخص بالاتر از افرادي است كه يكي از اين دو مشكل را دارند يا اينكه هيچ‌يك از اين دو را ندارند.
بنابراين در مجموع به‌نظر مي‌رسد سرمايه‌گذاري روي شادي و آرامش و احساس رضايت عموم مردم، كاملا به‌صرفه و منطقي باشد؛ چرا كه مي‌تواند در ارتقاي سلامت روان و جسم آنها، تاثير فوق‌العاده‌اي داشته باشد.
 پنجشنبه 13 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن