واضح آرشیو وب فارسی:مهر: عمليات اجرايي كريدور علم و فناوري رضوي در آذرماه آغاز مي شود
مشهد - خبرگزاري مهر: استاندار خراسان رضوي از آغاز عمليات اجرايي كريدور علم و فناوري رضوي در آذر ماه امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدجواد محمدي زاده، ظهر امروز در جلسه شوراي راهبردي كريدور علم و فناوري استان اظهار داشت: در سفر دوم هيئت دولت به مشهد، مجوز تاسيس كريدور علم و فناوري در استان اخذ شد كه اين اقدام گامي مهم در توسعه علمي خراسان رضوي است.
وي با بيان اينكه كشورهاي مالزي، سنگاپور و هند قدمهاي خوبي در جهت ايجاد كريدورهاي علم و فناوري برداشتهاند، گفت: ما در كريدور رضوي سعي كرديم از تجربيات مفيد ساير كشورها در جهت تحقق كامل اين كريدور استفاده كنيم و با استفاده از اين تجربيات خوشبختانه در حال حاضر فاز مطالعاتي اين كريدور تكميل و خاتمه يافته است.
محمدي زاده افزود: در كشور ما پنج نقطه اصلي براي ايجاد كريدورهاي علم و فناوري پيش بيني شده كه اصفهان و خراسان رضوي سرآمد اين پنج نقطه هستند.
وي در خصوص رويكرد اصلي كريدور علم و فناوري بيان داشت: رويكرد اصلي كريدور علم و فناوري بر ايجاد يك تحول فرهنگي و اجتماعي مبتني بر اقتصاد دانش بنيان بر پايه يك شيوه علمي و دقيق است.
استاندار خراسان رضوي با اشاره به اينكه تاكنون تجربه ايجاد كريدور علم و فناوري در كشور وجود نداشته، اظهار داشت: با برنامه ريزيهاي انجام شده براي كريدور رضوي قرار است با اجراي طرح براي بيش از ۵۰هزار نفر اشتغال ايجاد شود.
محمدي زاده كريدور علم و فناوري رضوي را يك پروژه ملي و فراملي عنوان كرد و افزود: تاسيس كريدورعلم و فناوري يك كار فرابخشي است كه دستگاههاي مختلفي همچون وزارتخانه هاي علوم، فناوري اطلاعات، مسكن و شهرسازي و صنايع بايد در ايجاد آن همكاري داشته باشند مديريت اصلي پروژه به عهده استانداري خراسان رضوي است.
وي با اشاره به اينكه اثرات مفيد اين كريدور مختص به يك شهر يا كشور نيست، ادامه داد: اثرات اين كريدور به كل منطقه رونق ميبخشد.
وي برخي از دستگاههاي اجرايي استان از جمله، پارك علم و فناوري، دانشگاه فردوسي، شهرك صنايع غذايي، ميراث فرهنگي و گردشگري و ... را به عنوان فعالان اصلي اين پروژه عنوان و بر همكاري كليه دستگاههاي اجرايي خراسان رضوي جهت اجرايي شدن اين كريدور تأكيد كرد.
استاندار خراسان رضوي اظهار اميدواري كرد: در كوتاهترين فاصله زماني كريدور علم و فناوري رضوي به بهره برداري كامل برسد.
معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري خراسان رضوي نيز در اين نشست بيان داشت: بيش از ۱۶هزار ساعت كار كارشناسي تاكنون براي اجراي طرح كريدور علم و فناوري رضوي انجام شده است.
مهندس رضا عبدالملكي افزود: تمايز اين كريدور با ساير كريدورها در اين است كه كل منابع آن توسط بخش خصوصي تامين ميشود.
وي بيان داشت: بعد از تصويب شوراي برنامه ريزي و توسعه استان مقرر شد عمليات اجرايي اين پروژه در قالب يك شركت خصوصي انجام شود.
وي همچنين از انعقاد تفاهم نامه با يك شركت مالزياي جهت انجام مطالعات اين پروژه خبر داد.
پنجشنبه 13 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]