واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: محدوديت هاي استكبار جهاني هيچ تاثيري در رشد علمي ما نخواهد داشت
وزير علوم در مراسم امضاي توافق نامه علمي، فني و پژوهشي كميسيون مشترك ايران و بلاروس گفت: محدوديت هاي استكبار جهاني هيج تاثيري در رشد علمي ما نخواهد داشت.
به گزارش سرويس دانشگاه و تشكل برنا، تفاهم نامه علمي، فني و پژوهشي كميسيون مشترك ايران و بلاروس با حضور "محمد مهدي زاهدي" وزير علوم، تحقيقات و فناوري،"عليرضا جهانگيريان" معاون فناوري اين وزارتخانه،"ايگور ويتف" معاون فناوري وزير بلاروس و جمعي از مسئولان علمي و پژوهشي دو كشور در محل وزارت علوم به امضا رسيد.
در اين جلسه محمد مهدي زاهدي با اظهار خوشوقتي از انجام همكاريهاي مشترك علمي ـ فرهنگي و فناوري با كشور بلاروس اظهار داشت:دولت و نظام ما مصمم است طي يك برنامه بيست ساله مقام اول علمي منطقه را كسب كند بنابر اين سرمايه گذاريهاي جدي و فراواني را در عرصه علم و فناوري انجام دادهايم.
وي افزود: همكاري هاي علمي دو كشور مي تواند به نفع هر دو طرف باشد و ما آماده هستيم تمام تجربيات علمي خود را در اختيار طرف بلاروسي قرار دهيم. البته در كنار اين ما درصدد هستيم تا از امكانات طرف بلاروسي به خصوص در بخش آزمايشگاهي استفاده كنيم.
وزير علوم با اشاره به ايجاد محدوديتهايي كه از طرف استكبار جهاني براي جلوگيري از پيشرفت علمي كشورمان ايجاد مي شود، گفت: اين محدوديت ها هيچ تأثيري در جهت كوشش و پيشرفت ما نداشته بلكه ما را در رسيدن به اهداف علمي برتر مصمم تر مي كند.
همچنين در اين مراسم ايگور ويتوف رييس هيئت نمايندگي بلاروس با تشكر از مهمان نوازي طرف ايراني گفت: سفر كميسيون ما در راستاي توافقات سياسي ، اقتصادي و علمي مي باشد كه روساي جمهور دو كشور به منظور توسعه روابط دو طرف در مورد آن به توافق رسيده اند.
وي افزود: بازديد ما از ايران، اين نكته را به ما اثبات كرد كه اين كشور از فناوري خوبي برخوردار است و چشمان برخي از اعضاي هيئت ما در بازديد از مراكز علمي ايران به روي حقايق جديدي باز شد.
رييس هيئت نمايندگي بلاروس ادامه داد: خوشبختانه ما زمينه هاي بسيار خوبي براي همكاري در زمينه هاي مختلف علمي پيدا كرده ايم، كه اين مسئله مي تواند سنگ بناي آينده روابط علمي ما با مراكز دانشگاهي ايران باشد.
معاون فناوري وزير علوم نيز با اشاره به سياست وزارت علوم در همكاري با ساير كشور ها گفت: سومين جلسه علمي فني ايران و بلاروس بر اساس برنامه ريزي راهبردي كشور براي برقراري رابطه علمي با كشور هايي كه در اولويت اين كار قرار دارند ، برگزار شده است و بلاروس به خاطر نقاط مشتركي را در زمينه هاي مختلف با كشور ما دارد، از جمله كشور هايي محسوب مي شود كه گسترش همكاري هاي علمي با اين كشور در اولويت كاري ما قرار دارد.
عليرضا جهانگيريان افزود: در بازديد اين هيئت از ايران كميته هاي مشتركي در زمينه هاي مختلف تشكيل شد كه مي توان به حوزه هاي بهداشت، بيو تكنولوژي، مواد و انرژي، ليزر ، هوا فضا اشاره كرد.
وي ادامه داد: در پايان سفر اين هيئت بلاروسي يك توافق نامه تخصصي در زمينه گسترش همكاري هاي علمي بين دوطرف به امضاء رسيد كه اين توافق نامه به عنوان نقطه عطفي در روابط علمي دو كشور محسوب مي شود و زمان تشكيل كميسيون هاي مشترك از دو سال به يك سال كاهش پيدا خواهد كرد.
در ادامه مراسم تفاهم نامه هاي توافق شده بين دو كشور در زمينه انرژي اتمي، هوافضا، ليزر و اپتيك، مواد و انرژي، مهندسي ژنتيك و نيرو بين مقامات دو طرف امضاء رسيد.
شايان ذكر است كشور بلاروس مراودات علمي، فرهنگي و فناوري گسترده اي با كشورمان دارد و اين جلسه سومين جلسه كميسيون مشترك دو كشور محسوب مي شود. همچنين هيئت بلاروس طي مدت حضورشان در ايران از مراكز مختلف علمي و پژوهشي كشورمان بازديد كردند.
پنجشنبه 13 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]