واضح آرشیو وب فارسی:موج: گزارشكارگردان«دزدترين دختر شهر»فيلم هاي داستاني نياز به حمايت مسوولان دارند
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ كارگردان و نويسنده فيلم داستاني«دزدترين دختر شهر» گفت:ادامه مطلوب تهيه فيلم هاي داستاني نياز به حمايت مسئوولان دارد.
به گزارش خبرنگار موج؛فيلم داستاني «دزدترين دختر شهر» به نويسندگي و كارگرداني مهدي علمي نيا به مرحله پخش رسيده و قرار است در ايام تابستان روي آنتن يكي از شبكه هاي يك و يا سه برود. به همين منظور نشست خبري با حضور عوامل فيلم و جمعي از اصحاب رسانه در مؤسسه سينمايي و ويديويي قاصدك تصويرسازان ماندگار برگزار شد.
موضوع داستان «دزدترين دختر شهر» واقعي است
مهدي علمي نيا با اشاره به داستان فيلم «دزدترين دختر شهر» گفت: داستان فيلم يك داستان واقعي و برگرفته از زندگي دختر ثروتمندي است كه به دليل بي توجهي از سوي پدرومادرش دست به دزدي مي زند.
وي افزود:مشابه اين داستان را چند وقت پيش در دادگاه مشاهده كرده و تصميم به نوشتن و تهيه اين فيلم گرفتم.
نويسنده اين فيلم داستاني تصريح كرد:درجامعه دو قشر از افراد به دزدي روي مي آورند، قشري كه براي امرار معاش و از سر تنگدستي دزدي مي كنند و دومين دسته از افراد كساني هستند كه براي تفريح به انجام آن مبادرت مي ورزند.
وي عنوان كرد: سال 79 با فيلم داستاني «اكس پارتي» بنيانگذار فيلم داستاني در تلويزيون بودم اما امروزه با طي اين سابقه ديگر رغبتي براي ادامه در تهيه فيلم داستاني ندارم درصورتي كه تهيه فيلم 90 در تلويزيون باعث روي كار آوردن بسياري از بازيگران فراموش شده مي شوند.
كارگردان فيلم داستاني «دزدترين دخترشهر» خاطرنشان كرد: معتقدم تهيه فيلم 90 در تلويزيون به نوعي ايجاد اشتغالزايي مي كند و نبايد از اين امر سوء استفاده كرد.
وي افزود: درعرصه هنر بايد براي يكديگر ارزش گذاشت چرا كه بسياري از بزرگان در عرصه هنر از كارهاي كوچك آغاز كرده اند پس بايد از جوانان كم تجربه حمايت كرد تا در آينده باعث افتخار كشور باشند.
علمي نيا يادآورشد: متأسفانه برخي از فيلمسازان از عنوان بازيگران ستاره سوء استفاده مي كنند و به نوعي از نام آن ها بازاريابي مي كنند تا بلكه چند ميليوني سود ببرند.
فيلمسازان از عنوان بازيگران مطرح سوء استفاده مي كنند
محمد برسوزيان يكي از بازيگران اين فيلم داستاني اظهار داشت:متأسفانه عين اين قصه در جامعه بسيار است چه بسا دختراني كه براي تفريح از شهروند و فروشگاه هاي بزرگ دزدي مي كنند و از اين طريق تخليه مي شوند.
وي با اشاره به قيمت دستمزدهاي بازيگران گفت: قيمت دستمزد بازيگر نقش اول 15 ميليون، نقش دوم 10 ميليون و نقش سوم بين 4 تا پنج ميليون است با توجه به اين قيمت هاي كلان هيچ كارگرداني حاضر نيست كه براي تهيه فيلم 90 در تلويزيون اين چنين هزينه اي را صرف كند به همين دليل از عنوان بازيگران مطرح سينما و تلويزيون استفاده كرده و از بازيگران كم هزينه استفاده مي كند.
بازيگر نقش پدر روژان در فيلم داستاني «دزدترين دختر شهر» تصريح كرد: متأسفانه برخي از تهيه كنندگان از پرداخت كامل دستمزدهاي بازيگران اجتناب كرده و تنها چند قسط اول فيلم را پرداخت مي كنند.
وي ديالوگ هاي اين فيلم داستاني را ملموس دانست و عنوان كرد: متن فيلمنامه بسيار روان نوشته شده بود و در معناي واقعي با متن و ديالوگ ها احساس راحتي مي كرديم.
برسوزيان با اشاره به ضعف در متن فيلمنامه ها گفت: متأسفانه برخي از فيلمنامه ها از متن ضعيفي برخوردار هستند و گاهاً ديده مي شود كه ديالوگ شخصيت بقال در فيلم با ديالوگ شخصيت مهندس آن يكسان است درصورتي كه لفظ كلام اين دو شخصيت در جامعه امروزي بسيار متفاوت است.
وي افزود: بسياري از سازمان ها با فيلمسازان هيچ همكاري ندارند و اين عدم هماهنگي ميان فيلمسازان و سازمان ها باعث ركود كار مي شود.
ايفاي نقش منفي باعث افتخار من است
شراره رخام اظهار داشت: موضعي كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در نظر گرفته را قبول دارم و ما بازيگران بايد براساس شرايط موجود به ايجاد خلاقيت بپردازيم.
وي عنوان كرد: معتقدم محدوديت باعث خلاقيت و سازندگي شده و سختي باعث ساخته شدن مي شود.
اين بازيگر تصريح كرد: مشكلي با نقش منفي ندارم، زيرا در كشور ما نقش مثبت يكنواخت است درصورتي كه نقش منفي داراي فراز و نشيب بوده و جاي كار زيادي دارد.
تهيه فيلم هاي داستاني به نوعي اشتغالزايي است
حميد طالقاني مشاور كارگردان فيلم داستاني «دزدترين دختر شهر» گفت: تهيه فيلم هاي داستاني يا فيلم 90 در تلويزيون به نوعي خوب است چرا كه اين امر باعث مي شود بسياري از عوامل و بازيگران فراموش شده روي كار بيايند.
وي افزود: معتقدم تهيه فيلم هاي داستاني به نوعي اشتغالزايي است و اگر تداوم داشته باشد مي تواند باعث ارتقاي اين سبك در تلويزيون شود.
علي شايان فر طراح صحنه و لباس اظهار داشت: قبل از اين كه وارد كار شوم هميشه به نوع لباس هايي كه شخصيت هاي داستان در فيلم بر تن مي كردند، اعتراض داشتم اما از زمان ورودم به كار متوجه اين موضوع شدم كه در طراحي لباس با محدوديت هاي بسياري مواجه هستيم.
وي افزود: اگر بخواهيم بهترين نوع طراحي لباس را در فيلم داشته باشيم، هزينه اش برابر با هزينه كل پروژه مي شود به همين دليل به ناچار از لباس هايي استفاده مي كنيم كه با كمترين هزينه باشد.
طراح صحنه و لباس در فيلم داستاني «دزدترين دختر شهر» با اشاره به لباس هاي ايراني گفت: بيشتر لباس هايي كه با عنوان لباس ايراني ديده مي شود را قبول ندارم چرا كه اين چنين لباس هاي بلند و گشاد و... با جامعه شهري همخواني ندارد.
وي افزود: در جامعه شهري همه براي امرار معاش از صبح تا شب مي دوند تا به قول معروف يك لقمه نان پيدا كنند و آيا مي توان با اين لباس هاي بلند و گشاد از صبح تا شب در اين شهر شلوغ با گرماي تابستان و سرماي زمستان دويد.
طراحي لباس براي مجموعه هاي ايراني بسيار پر هزينه است
شايان فر خاطرنشان كرد: در تلويزيون براي طراحي لباس محدوديت هاي بسياري وجود دارد اما به هرحال ما پذيرفته ايم و با اين شرايط كار مي كنيم.
مسعود حقي دستيار كارگردان اظهار داشت: متأسفانه در فيلم ها و سريال ها زنان فقير و يا بدبخت چادر بر سردارند و زنان متمدن و ثروتمند مانتويي هستند، بايد اين رويه تغيير كند چرا كه درجامعه امروزي در خانواده هاي متمدن شاهد زنان چادري و در جنوب شهر شاهد زنان مانتوپوش هستيم.
وي افزود: برخي از چهره هاي بازيگران براي نقش هاي مثبت جا افتاده است و به عنوان چهره محبوب نظام به شمار مي روند كه در اين صورت به هيچ عنوان اين دسته از بازيگران راضي به تغيير ذائقه نمي پردازند.
دستار برنامه ريز فيلم داستاني «دزدترين دختر شهر» گفت: همه مسائل مذكور نياز به همت گروهي از سوي فيلمسازان است و تنها يك يا دو گروه نمي تواند اين سنت شكني را داشته باشد.
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]