واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون اجرايي رييس جمهور: 100هزار كاميون فرسوده تا5سال ديگر از چرخه خارج ميشوند صرفهجويي مصرف سوخت ناشي از اين كار 1100ميليارد تومان است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
در طول برنامه اين امر به دولت تكليف شده و 100 هزار دستگاه كاميون فرسودهاي كه امروز اعلام شد تا چهار يا پنج سال آينده جايگزين ميشوند كه در اين ميان به پشتيباني اعتباري بالايي نياز دارد و جزو اهداف اساسي دولت است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سعيدلو - معاون اجرايي رييس جمهور - در حاشيه مراسم افتتاح خط توليد كاميونهاي ميدلام و FH در سايپا ديزل با بيان اينكه در سال گذشته براي اولين بار در تاريخ كشور حجم صادرات غير از نفت خام به نصف واردات كشور رسيد، گفت: حدود 22 ميليارد دلار صادرات داشتيم و در اين ميان پيش از 44 ميليارد دلار نيز واردات داشتهايم كه اين مساله تلاش صنعتگران كشور را ميرساند.
وي با اشاره به اينكه صنعت خودروسازي به دليل فناوري و گسترش آن جزو صنايع محرك كشور محسوب ميشود، افزود: اين صنعت لكوموتيو بخش توليدات است و ارزش افزوده و اشتغالزايي بالايي ايجاد ميكند.
او خاطرنشان كرد: سهم صنعت خودرو در توليد ناخالص داخلي كشور 3.4 درصد است كه تقريبا مطابق با نرم جهاني است.
سعيدلو در پاسخ به سوالي مبني بر اقدامات دولت در راستاي كاهش عمر ناوگان كاميونهاي عمومي كشور توضيح داد: در طول برنامه اين امر به دولت تكليف شده و 100 هزار دستگاه كاميون فرسودهاي كه امروز اعلام شد تا چهار يا پنج سال آينده جايگزين ميشوند كه در اين ميان به پشتيباني اعتباري بالايي نياز دارد و جزو اهداف اساسي دولت است.
به گفته وي صرفهجويي در مصرف سوخت كه با نوسازي اين ناوگان اتفاق ميافتد، حدود هزار و 100 ميليارد تومان در اقتصاد ملي اثرگذار خواهد بود. در اين ميان توصيه شد كه ميتوان غير از تسهيلاتي كه دولت به خريداران كاميونها ارائه ميكند، به آنها نيز تخفيف لازم داده شود.
وي درباره سالگرد ابلاغ سياستهاي اصل 44 قانون اساسي و ارزيابي اجرايي شدن اين اصل در اقتصاد كشور تاكنون اظهار كرد: دولت نهم از صميم قلب اعتقاد دارد كه با ساختار فعلي اقتصادي نميتوانيم سرعت كامل را داشته باشيم و به اهداف مورد نظر برسيم. اصول اساسي هم در اين ميان مثل سياستهاي اصل 44 كار را راحت كرده و دولت در حد وسع خود بيشترين تلاش را در اين رابطه داشته است.
او خاطر نشان كرد: نمايندگان مجلس دو فوريت 4 هزار و 500 ميليارد تومان براي خشسكالي كشور را مصوب كردهاند و ديروز نيز پنجمين جلسه ستاد خشكسالي كشور تشكيل جلسه داد و امروز يا فردا جزئيات اين مصوبه اعلام ميشود. البته قبل از اين مصوبه نيز در دو قسمت يك بار 250 ميليارد تومان و يك بار با 230 ميليارد تومان كار را براي بيمه شروع كرديم، ولي بايد توجه داشت كه در اين ستاد فقط توزيع اعتبار نميكنيم، بلكه كارهاي فني را نيز انجام ميدهيم.
سعيدلو ادامه داد: در اين ستاد همچنين در مورد مسووليتهايي كه وزارت جهاد كشاورزي براي بهينه كردن مصرف آب و چگونگي استفاده از نوع محصول خاص دارد نيز بحث ميشود. در اين ميان اميدواريم كه بتوانيم خود را با شرايط تطبيق دهيم و با كمك ستاد خشكسالي و به همراه ستادي نيز كه در مجلس منتخب شده، به حداقل خسارت در اين خشكسالي برسيم.
معاون اجرايي رييس جمهور درباره اينكه قيمت سيمان پس از آزادسازي چه ميزان اعلام خواهد شد؟ اگر ساماندهي از امروز آغاز و حمايت از توليد كننده و هم مصرف كننده انجام شود، فاصله بين توليد و مصرف را به حداقل ميرسانيم.
او با بيان اين كه قيمت سيمان را ستاد مربوطه مشخص ميكند و مصوبه آن امروز يا فردا اعلام ميشود، تصريح كرد: امسال توليد سيمان به بالاي 50 ميليون تن رسيده و در اين ميان نيز وزير صنايع و معادن قول دادند كه اين رقم به 60 ميليون تن برسد.
انتهاي پيام
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]