واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: با خداحافظي بيل گيتس، استيو بالمر تنها سكاندار مايكروسافت شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات
استيو بالمر كه هشت سال است به عنوان مدير اجرايي مايكروسافت فعاليت ميكند با كنارهگيري بيل گيتس از اين شركت، سرانجام به دفتر وي نقل مكان كرد.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فشار هدايت بزرگترين سازندهي نرمافزار جهان به دنبال تلاش ناموفق براي به دست آوردن ياهو كه به اقدام اين شركت اينترنتي براي ارتباط نزديكتر با گوگل منتهي شد، به اوج خواهد رسيد.
استقبال نه چندان گرم مصرفكنندگان از ويندوز ويستا، محصول جديد مايكروسافت نيز اين وضعيت را تشديد كرده است.
استيو بالمر ٥٢ ساله كه رفتارهاي نمايشياش اغلب هوش بالا و استعدادش را تحتالشعاع قرار داده براي نخستين بار در دوران حرفهيياش بايد بار آيندهي مايكروسافت را به تنهايي و بدون گيتس به دوش كشد.
گيتس روز جمعه از سمت تمام وقتش در مايكروسافت استعفا كرد تا خود را وقف امور بشر دوستانه كند.
مديران مايكروسافت از قابليت بالمر براي هضم ميزان بالاي اطلاعات همزمان با بررسي دقيق پيشنهادهاي تجاري از نظر ضعف در منطق يا دليل آنها ميگويند.
همكاري ميان گيتس و بالمر به دوران دانشجويي در دانشگاه هاروارد بازمي گردد كه دوستي دور از ذهني ميان اين دو نفرشكل گرفت.
بالمر كه در بسياري از كلوبهاي اجتماعي دانشگاه مشاركت داشت برعكس گيتس كه برنامهنويسيهاي شبانه و بازيهاي پوكر را ترجيح ميداد، تماشايي بود.
پس از دانشگاه، بالمر براي كار به شركت Procter&Gamble رفته و با جفري ايملت، مدير اجرايي آينده جنرال الكتريك، همكار شد.
پيش از آن كه گيتس وي را متقاعد كند به مايكروسافت برود، بالمر يك سال را در مدرسهي بازرگاني دانشگاه استفورد گذراند و پس از رفتن به مايكروسافت، نخستين مدير تجاري اين شركت شد.
بيل گيتس دوست دوران تحصيل خود را كه تصميم داشت اين شركت نوپا را رها كند با روياي بلندپروازانهي قرار دادن رايانه بر روي هر ميز در هر خانه، به ماندن متقاعد كرد.
همچنان كه مايكروسافت از يك شركت نوپا به غول نرم افزاري جهان تبديل شد تبحر فروش و بازاريابي بالمر ذكاوت فني گيتس را كامل ساخت.
استيو بالمر در سال ١٩٩٨ رئيس مايكروسافت و در سال ٢٠٠٠ جانشين بيل گيتس به عنوان مدير اجرايي اين شركت شد.
وي پس از گيتس بزرگترين سهامدار مايكروسافت بوده و ٣/٤ درصد از سهام اين شركت به ارزش بيش از ١١ ميليارد دلار را در اختيار دارد.
به گفتهي يكي از تحليلگران موسسهي گارتنر، سبك مديريت بالمر ترسناك است اما وي به خوبي به نيازهاي مشتريانش توجه ميكند.
بالمر اغلب با خطاب قرار دادن رقبايش با واژههاي تند و تيز در صدر اخبار قرار ميگيرد؛ او يك بار نرمافزار آزاد لينوكس را يك سرطان خوانده بود.
به گفته ماري جو فولي، نويسندهي « مايكروسافت ٢، چگونه مايكروسافت در دوران پس از گيتس همچنان پابرجا خواهد ماند؟»، بالمر همواره نقطهي مقابل گيتس بوده است.
انتهاي پيام
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]