واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: رضا عنایتی: احتمال جدایی ام از استقلال زیاد استشاید با برانكو مشكل شخصی دارممحال است كه پاس و ابومسلم تبانی كرده باشند

بحث عدم دعوت از رضا عنایتی به اردوی تیم ملی همچنان سوژه مطبوعات ورزشی و رسانه ها است و خیلی ها معتقدند كه برانكو نباید به این راحتی آقای گل لیگ برتر را كنار می گذاشتبا این حال عنایتی كماكان موضع خاصی در خصوص این موضوع نگرفته و می گوید: بحث عدم دعوت به اردوی تیم ملی برای من عادی شده و دیگر دوست ندارم در مورد این موضوع صحبت كنم. گفتگویی را با عنایتی انجام داده ایم که از نظر شما میگذرد : این روزها خیلی از كارشناسان فوتبال با اظهارنظرهای خود از تو حمایت كرده اند و سوال همیشگی خبرنگاران هم از برانكو این بوده كه چرا عنایتی را دعوت نكرده است؟این نظر برانكو است كه من نباشم و تلاش می كنم تا در اردوهای بعدی یكی از نفرات دعوت شده باشم.ولی این موضوع قابل هضم نیست كه آقای گل لیگ برتر جزو دعوت شدگان به اردو نباشد؟خودم هم نمی دانم چه بگویم. این مساله آن قدر ادامه دار شده كه فكر می كنم شاید با برانكو مشكل شخصی دارم. من از لحاظ آمار گل زنی بهترین مهاجم لیگ هستم و این جای سوال دارد كه چرا برانكو دعوتم نكرده است، البته به هیچ عنوان اعتراض ندارم و امیدوارم تیم ملی موفق باشد. با این شرایط از لحاظ روحی دچار مشكل نمی شوی؟اگر بگویم نه دروغ گفته ام. به هر حال این موضوع در روحیه ام تاثیر می گذارد ولی سعی می كنم فقط فكرم معطوف بازی های استقلال باشد تا این هفت بازی باقیمانده هم به اتمام برسد.

اگر در لیگ برتر ده گل دیگر بزنی ركورد ادموند بزیك را می شكنی و بهترین گل زن تاریخ لیگ برتر خواهی شد. فكر می كنی به این مهم برسی؟به هر حال این هم یك افتخار محسوب می شود و سعی می كنم با گل زنی های خود به یك موفقیت دیگر برسم. وضعیت استقلال چطور است؟برای برپایی اردویی شش روزه، امروز به كیش می رویم و سعی داریم با انجام تمرینات فشرده آماده دو بازی حساس با سایپا و پرسپولیس شویم. این دو بازی برای شما اهمیت زیادی دارد، این طور نیست؟بله، كسب حداكثر امتیاز از این دو مسابقه شرایط استقلال را در جدول رده بندی ایده آل خواهد كرد.استقلال قهرمان می شود؟این درست است كه چهار امتیاز با تیم دوم جدول فاصله داریم ولی به هیچ عنوان نباید همه چیز را پایان یافته تلقی كنیم. یك لغزش كافی است تا صدرنشینی را از دست داده و با این شرایط با مشكل مواجه خواهیم شد.

پاس رقیب جدی شما است یا سایپا؟هر دو تیم شانس قهرمانی دارند ولی پاس حریف خطرناكی برای استقلال است. آن ها از بازیكنان توانمند و مربی باهوشی سود می برند. البته خیلی ها استقلال را شانس اول قهرمانی می دانند.هر وقت جام را بالای سر بردیم آن وقت می توانیم از قهرمانی حرف بزنیم. این روزها نیز در روزنامه ها بحث تبانی پاس و ابومسلم مطرح شده است. به نظر تو این موضوع صحت دارد؟محال است كه پاس و ابومسلم تبانی كرده باشند. من چند سال در ابومسلم بازی كردم و همیشه سخت ترین بازی ما، مقابل پاس بود. به اندازه كافی از مسئولان باشگاه پاس و ابومسلم شناخت دارم و بحث تبانی كردن این دو تیم یك موضوع خنده دار است. پیشنهاد گالاتاسرای به كجا رسید؟من اطلاعی در این مورد ندارم و تمامی كارها را به مدیر برنامه هایم سپرده ام. در پایان فصل با توجه به اتمام قراردادم پیشنهادات را بررسی خواهم كرد.

یعنی از استقلال جدا می شوی؟به هر حال بازی كردن در كشورهای خارجی همیشه یكی از اهدافم بوده و در آخر فصل احتمال جدائی ام از استقلال زیاد است. مثل این كه برای تمدید قرارداد با استقلال یك پیشنهاد سیصد میلیونی به مسئولان باشگاه داده ای؟من در این مورد با باشگاه صحبت نكرده ام و همه چیز در آخر فصل مشخص می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 368]