واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رييس مجلس شوراي اسلامي: پيدا كردن راه حل آسيب هاي اجتماعي انصافا مشكل است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: لاريجاني با عنوان اينكه دوز نگران كنندگي آسيب هاي اجتماعي بيشتر است اظهار داشت: پيچيدگي در اين حوزه زياد بوده بنابراين پيدا كردن راه حل هم انصافا مشكل است.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، علي لاريجاني در همايش اسلام و آسيب هاي اجتماعي كه امروز در سالن وزارت كشور برگزار شد گفت: در برخي موارد مسايلي كه بهزيستي با آن مواجه است هم داراي ابهامات بيشتر و هم پيچيده تر است، پيچيدگي در مسايل اجتماعي بيشتر و پيدا كردن راه حل در آن سخت تر است.
وي افزود: حل مسايل آسيب هاي اجتماعي با بسياري از امور ديگر از قبيل مسايل اقتصادي، نسبت هاي فرهنگي و بعضي از رفتارهاي مديريتي مرتبط است و شما (سازمان بهزيستي) وارث يك وضع اين چنيني هستيد و چون موضوع مشكل است و گاه از نظريه پردازي هم فقر در آن وجود دارد اهتمام شما بايد بيشتر از شئون حكومت داري باشد.
رييس مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد: همه افرادي كه دل مشغولي براي انسانيت ،اسلام و نظام دارند اهتام مي كنند كه در اين مسير گام بردارند و حقيقت مساله اين است كه مشكلاتي كه سازمان بهزيستي با آن مواجه است از سخت ترين مسايلي است كه در كشور وجو دارد و سختي هاي گوناگوني در بر دارد.
وي افزود: گاهي بعضي از امور در كشور هست كه ما مشكلات آن را مي شناسيم و راه حل آن راهم پيدا كرده ايم مهم سازوكاري است كه ما را به آن راه حل برساند اما در بعضي ا زموارد كه شما با آن مواجه هستيد ابهامات بيشتر است و راه حل ها هم پيچيده تر است.
لاريجاني با عنوان اينكه دوز نگران كنندگي آسيب هاي اجتماعي بيشتر است اظهار داشت: پيچيدگي در اين حوزه زياد است لذا پيدا كردن راه حل هم انصافا مشكل است.
وي گفت: براي بحث هايي كه در اين نشست مطرح و ساماندهي مي شود دو شان مي توان قايل شد يك وجه بحث هاي تخصصي است كه صاحبان فن بايد در آن نظر بدهند مثلا در مورد پديده طلاق يا پديده اعتياد، اين امر كاملا فني است، روانشناسان، جامعه شناسان بايد بنشينند بحث كنند و با توجه به شرايط جامعه يك راه حلي را پيدا كنند.
رييس قوه مقننه اظهار داشت: من از منظر ديگري مي خواهم به همياش شما نظر ي بيندارم و آن اين است كه سازمان بهزيستي از منظر حكومتي بايد چگونه كار خود را دنبال كند، يك وجه قضيه اين است كه اصولا جوامع بشري هميشه در معرض آسيب هاي اجتماعي قرار دارند، بر حسب پيچيدگي شرايط و وضعيتي كه جوامع بشري دارند و ورود پارامتر هاي مختلف اين آسيب ها مي تواند حجم يا نوعش مقداري تفاوت پيدا كند.
وي افزود: در جوامع خيلي بسيط هم ما آسب هاي اجتماعي داريم زيرا يك جنس از آسيب ها طبيعي است، پس جوامع بشري هميشه با اين موضوع ارتباط دارند آن جوامعي كه بخواهند نام توسعه يافته بر خود بگذارندبايد از يك قوام عقلاني براي اداره كشور برخوردار باشند، بايد براي اين آسيب ها راه حل هاي مدون و دقيق داشت تا كه يك آرامش رواني براي جامعه به وجود بيايد.
لاريجاني گفت: يك حكومت خوب آن است كه بتواند براي آرامش مردم در جامعه فرمول هاي حكومتي مطلوب داشته باشد، مخصوصا در عصري كه ما در آن زندگي مي كنيم و شرايط دوران مدرنيه با آسيب هاي متنوع تري مواجه هستيم.
وي افزود: شايد جوامع بسيط اينگونه آسيب ها را با اين پيچيدگي نداشته باشند به هر حال شرايط امروز يك مواهبي دارد و يك دردسر هاي اجتماعي، اين دردسرهاي اجتماعي در كشورهايي كه سنت هاي خاص خود را داشتند يك فرمول هاي مناسب براي حل آن پيدا كردند.
رييس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: متاسفانه شما نمي توانيد در امور خيلي اقتباسي عمل كنيد بعضي از امور حكومت هست كه با تقليد ممكن است كه ما را به يك جايي برساند اما آسيب هاي اجتماعي به دليل درهم تنيدگي كه با مسايل مختلف فرهنگي و سنت هاي اجتماعي دارند شما نمي توانيد آنها رامنخلع كنيد خيلي با گرته برداري از روش هايي كه ديگران دارند نمي توان علاجي براي شرايط موجود خود پيدا كرد يعني حجم كار نرم افزاري براي حل اين مسايل خيلي بيشتر است.
وي گفت: ما با قسمت وسيعي از آسيب هاي اجتماعي مواجه هستيم كه شرايط عصري اقتضا كرده، وظيفه اول و ذاتي سازمان بهزيستي اين است كه صيانت بكند از كساني كه دچار آسيب هاي اجتماعي شده اند.
لاريجاني با تاكيد بر عظمت وظيفه اي كه بر دوش سازمان بهزيستي است بيان كرد: بايد از ظرفيت نخبه گان بسيار استفاده كنيم تا با يك متودولوژي علمي با اين امور برخورد شود، اين وظيفه اوليه است و كار زيادي هم مي برد، بايد دولت، مجلس و همه دستگاه ها به شما كمك كنند.
وي ادامه داد: براي صيانت از برخي افرادي كه دچار آسيب اجتماعي شده اند دستگاه هاي تبليغي بايد به شما كمك كنند، دولت بايد كمك كند كه شما بتوانيد در حل اين مساله موفق باشيد، اين يك وجه مهم است كه بر عهده شماست و نبايد از اين وظيفه خسته شويد.
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: در حركت هاي اجتماعي آسيب هايي به وجود مي آيد، مخصوصا در كشورهايي كه اصل در اداره آن كشور رقابت است،اين آسب ها در آن كم نيست، ما نمي توانيم از رقابت در صحنه سياست، فرهنگ و اقتصاد جلوگيري كنيم چون عنصري است كه سعادت كشور را فراهم مي كند.
وي با تاكيد بر اينكه انسان ها استعدادهاي متفاوتي دارن تصريح كرد: در درون يك رقابت است كه اين استعدادها بالفعل مي شود اگر در نزد حكماي اسلامي و فلاسفه اسلامي بحث مدينه عادله طرح مي شود نكته كانوني كه در آن هست همين نكته است كه انسان ها با خصوصيات فكري كه آفريده مي شوند استعدادهاي متنوع دارند و مدينه عادله مدينه اي است كه بتواند زمينه خلاقيت ما را فراهم كند تا اين استعدادها بالفعل شوند و اين دوندگي نياز دارد، احتياج است كه افراد در اين مسابقه شركت كنند.
لاريجاني اظهار داشت: در عرصه سياست ،مردم سالاري جنبشي است كه از فكر عدالتخواهي اسلامي برخواسته، افراد در حوزه سياست وهم در حوزه فرهنگ بايد بتوانند با هم رقابت كنند، همينطور كه در اين رقابت ها عده اي آسيب مي بينند مخصوصا در عرصه اقتصادي، اين چرخه خود به خود يك آسيب هايي دارد.
دوشنبه 10 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]