تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به نفع ت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855680013




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

*بازديد دانشجويان دانشگاه آمستردام هلند از ايسنا*


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *بازديد دانشجويان دانشگاه آمستردام هلند از ايسنا*


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

تعدادي از دانشجويان رشته روابط بين‌الملل دانشگاه آمستردام هلند به همراه يكي از اساتيد اين دانشگاه از خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) بازديد كرده و در نشستي با مديرعامل ايسنا به پرسش و پاسخ پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، جمال رحيميان، مديرعامل ايسنا در اين ديدار اظهاركرد: ايسنا با هدف ارتقاي آگاهي‌هاي علمي،‌ فرهنگي، سياسي، اجتماعي و ديني جامعه ايران توسط دانشجويان و دانشگاهيان پايه‌ريزي و بنيانگذاري شد و تا امروز بيش از يك ميليون و 100 هزار خبر از طريق اين خبرگزاري مخابره شده است.

در اين نشست دانشجويان دانشگاه آمستردام در خصوص چگونگي تامين منابع مالي ايسنا، چگونگي پوشش تجمعات دانشجويي،‌ چگونگي رعايت اصل بي طرفي در ارسال اخبار، منافع ملي در رسانه‌هاي ايران، نقش و جايگاه دانشجويان در ايسنا و چگونگي ايجاد اميدواري واقعي در جامعه به عنوان يكي از اهداف تعريف شده در ايسنا سوالاتي پرسيدند.

مديرعامل ايسنا در پاسخ به اين سوالات، اظهاركرد: جهاد دانشگاهي يك نهاد دانشگاهي است كه از سال 1980بنيانگذاري شد و دائما پايگاه‌هاي دانشگاهي خود را حفظ كرده است و ايسنا نيز از دل جهاد دانشگاهي به عنوان يك نهاد فرهنگي آغاز به كار كرد.

وي با اشاره به چگونگي رعايت اصل بي طرفي در ارسال اخبار، اظهار كرد: منافع ملي به عنوان چارچوبي براي ارسال اخبار تعريف شده است و منافع ملي را قانون اساسي تعريف مي‌كند. فعاليت‌هاي احزاب و گروه‌هاي سياسي و غيره نيز در همين قالب پوشش داده مي‌شود. بنابراين از آنجا كه سعي مي‌كنيم گرايش خاصي به احزاب سياسي نداشته باشيم، ‌در سخت‌ترين شرايط كاري و مالي فعاليت مي‌كنيم، با اين حال كاري نمي‌كنيم كه استقلال‌مان زير سوال برود.

وي با بيان اينكه حفظ استقلال در عرصه رسانه‌اي طبيعتا هزينه‌هايي به دنبال دارد، تصريح كرد: خوشايند بسياري از احزاب اين‌ است كه از ما به عنوان بلندگوي خود استفاده كنند، ولي ايسنا هيچ‌گاه زير بار اين مسائل نرفته است، البته راه را باز گذاشته‌ايم تا در چارچوب‌هاي تعريف شده، فعاليت‌هاي احزاب و گروه‌هاي مختلف را پوشش خبري بدهيم و حتي اگر گروه، فرد يا حزبي در خصوص اخبار ارسال شده ايسنا شكايتي داشته باشد ما به طور جدي از اخبار ارسالي خود دفاع مي‌كنيم.

رحيميان در رابطه با نقش و جايگاه دانشجويان در ايسنا، اظهار كرد:‌ شرط ورود به ايسنا دانشجو بودن است و در حال حاضر بيش از 50 درصد دبيران، سردبيران و خبرنگاران ايسنا را دانشجويان تشكيل مي‌دهند و سايرين نيز فارغ التحصيلان دانشگاه‌ها هستند.

وي با اشاره به خطوط قرمز در رسانه‌ها، تصريح كرد: توهين، افترا، اتهام يا مطالبي كه خلاف منافع ملي كشور باشد را منعكس نمي‌كنيم.

وي ادامه داد: بيشتر دانشمندان و شخصيتهاي بزرگ و مطرح دنيا در محروميت و شرايط سخت به موفقيت‌هاي بزرگ دست يافته‌اند؛ ‌چرا كه اگر فردي در رفاه كامل باشد هيچ‌وقت به پيشرفت نمي‌انديشد.

در اين راستا رحيميان به موفقيت‌هاي دكتر كاظمي آشتياني، رييس فقيد پژوهشكده رويان اشاره كرد كه با كمترين امكانات، كاري كرد كه ايران توانست جزء 10 كشور داراي فناوري سلول‌هاي بنيادين قرار بگيرد.

وي افزود: در بحث انرژي هسته‌اي نيز حدود 150 نفر از دانشجويان و فارغ‌التحصيلان همين دانشگاه‌ها با راهنمايي اساتيد خود توانستند پس از تحقيقات فراوان، ايران را به جايگاه قابل توجه فعلي در بحث انرژي هسته‌اي برسانند.

وي با اشاره به اقدامات ايسنا در عرصه دانشجويي و دانشگاهي، اظهار كرد: در حال حاضر در ايسنا سرويس مستقلي با عنوان صنفي – آموزشي در عرصه مسائل آموزشي و صنفي دانشگاه‌ها فعاليت مي‌كند و مباحث و فعاليتهاي سياسي دانشجويي و دانشگاهي نيز در سرويسي زير مجموعه سرويس سياسي ايسنا پوشش داده مي‌شود.

وي افزود: ايسنا به عنوان خبرگزاري دانشجويان، اخبار دانشجويي و تجمعات دانشجويي را در چارچوب قانون پوشش مي‌دهد.

در ادامه اين جلسه دانشجويان روابط بين الملل دانشگاه آمستردام در خصوص آزادي‌هاي خود در دانشگاه‌ها، اظهار كردند كه دانشجويان در آمستردام براي انجام فعاليت‌هاي سياسي در چارچوب قانون آزادند. تنها نبايد چيزي را تخريب كرده و يا از گروه‌هاي نژادپرستانه حمايت كنند. به عبارت ديگر براي انجام كليه فعاليت‌ها به جز فعاليت‌هايي كه باعث خشونت شود، آزادند.

يكي از اين دانشجويان ادامه داد: به عنوان مثال چند وقت پيش قرار بود حزبي سياسي براي حمايت از سكس در افراد زير 16 سال تشكيل شود ولي به دليل مخالفت عامه مردم اين امر اجرايي نشد.

اين دانشجويان در رابطه با نداشتن موضع مستقل كشورشان در جوامع بين‌المللي و تحت تسلط قدرت‌هاي بزرگ بودن، ‌گفتند: تقويت روابط تجاري با آمريكا و اروپا براي كشور ما از هر چيز ديگري مهم‌تر است و متاسفانه مواضع سياسي كشور ما تحت تاثير مواضع تجاري است، به گونه‌اي كه اگرچه خيلي از مردم مخالف جنگ عراق هستند ولي براي حفظ روابط تجاري نمي‌توانند اقدامي انجام دهند.

در اين رابطه استاد همراه دانشجويان ادامه داد: فرهنگ هلند در فرهنگ آمريكا قاطي شده، همانگونه كه براي همه دنيا اين اتفاق افتاده است.

اين دانشجويان در رابطه با مساله هولوكاست و ساير قتل عام‌هاي صورت گرفته جهاني، ‌اظهار كردند: قوانين كشورها در اين رابطه متفاوت است. به عنوان مثال در قانون برخي كشورها، تحقيق در خصوص هولوكاست ممنوع بوده و جرم محسوب مي‌شود، اما در برخي كشورهاي ديگر به شرط نداشتن انگيزه سياسي و يهودي‌ستيزي مي‌توان در اين رابطه تحقيق و بررسي كرد.

يكي ديگر از دانشجويان با بيان اينكه تكذيب يا تاييد مساله هولوكاست مشكلي را حل نمي‌كند، اظهاركرد: به اعتقاد من كليه پناهندگان فلسطيني بايد به كشور خود برگردند و در اين راستا نبايد دو كشور مستقل فلسطين و اسرائيل تشكيل شود؛ بلكه بايد يك كشور با حضور فلسطيني‌ها، يهوديان،‌ مسيحيان و غيره تشكيل شود.

يكي ديگر از دانشجويان در اين رابطه، اظهاركرد: راه حل بازگشت فلسطينيان راه حلي ناشيانه است حتي بحثي كه اين روزها در مورد تشكيل دو كشو رمستقل فلسطين و اسرائيل نيز مطرح شده تا هزاران سال ديگر محقق نمي‌شود، در اين ميان تكذيب هولوكاست نيز مشكلي را حل نمي‌كند.

در اين رابطه رحيميان اضافه كرد كه متاسفانه مشكل اصلي در مساله فلسطين در دست اسرائيل و آمريكاست و اگر حل مساله را به خود مردم فلسطين واگذار كنند كل مشكلات حل مي‌شود.

به گزارش ايسنا، دانشجويان دانشگاه آمستردام در پايان از بخشهاي مختلف ايسنا بازديد كرده و با خبرنگاران به گفت‌و‌گو پرداختند.

انتهاي پيام
 دوشنبه 10 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن