واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: تعيين سقف قرارداد براي بازيكنان فوتبال شدني است؟ مديرعامل باشگاه ملوان در گفتوگو با ايسنا: اين مشكل بايد ريشهاي حل شود از تركيه الگو بگيريم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
اينروزها در بازار نقل و انتقالات فوتبال بازيكنان مبالغ سرسامآوري را از باشگاههاي خواهان طلب ميكنند و اين موضوع تبديل به جنگ يكطرفه براي باشگاههاي كمبضاعت شده است. رييس سازمان تربيت بدني نيز در همين راستا طي نامهاي به رييس جمهور درخواست انجام تدبيري براي رفع اين مشكل از سوي باشگاههاي صنعتي شده است.
مديرعامل باشگاه ملوان بندرانزلي در اين باره ميگويد: بايد مشكل از ريشه حل شود چرا كه حتي در صورت تعيين سقف مبلغ قرارداد براي بازيكنان، ما ايرانيها هزار راهحل براي تخطي از اين قانون پيدا ميكنيم.
سعدا... پورطهماسب درگفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) و با بيان اينكه هيچ چيز در فوتبال ما سرجايش قرار ندارد و بحث نقل و انتقال بازيكنان هم بخشي از آن است، اظهار كرد: متاسفانه ما فقط اداي حرفهاي بودن را در ميآوريم و فكر ميكنيم حرفهاي بودن يعني پول زياد گرفتن و خرج كردن. در حالي كه زيرساختهاي فوتبال ما مشكل دارد و كار بايد از ريشه درست شود.
وي افزود: اكنون برخي بازيكنان هنوز در سطح حرفهاي نيستند اما، صحبت از رقمهاي دويست تا چهارصد ميليوني ميكنند! زماني پيراهن تيم پرسپوليس براي هر بازيكني ارزش داشت اما، در حال حاضر ميبينيم بازيكنان براي ورود به اين تيم شرط ميگذارند. هر باشگاهي پول بيشتري بپردازد به راحتي ميتواند بازيكنان مورد نظرش را در اختيار بگيرد كه معمولا باشگاههاي دولتي اين چنينند و باشگاههاي خصوصي كه حامي مالي مشخص شدهاي ندارند، ضرر ميكنند.
پورطهماسب ادامه داد: از طرفي ديگر نبايد يك طرفه هم به اين قضيه نگاه كرد چرا كه وضعيت بازيكنان در فوتبال حرفهاي دنيا كاملا با شرايط داخلي ما متفاوت است. در آنجا آينده بازيكنان تامين است و آنها بيمه ميشوند اما در كشور ما وقتي بازيكني ميبيند با يك تصادف، حادثه، اتفاق و... ديگر جايي در فوتبال نخواهد داشت و هيچ نهادي از او حمايت نخواهد كرد، زيرا همه چيز برايش تمام شده است؛ بنابراين طبيعي است كه بازيكن در دوران بازيگرياش دنبال جمع كردن سرمايه است تا در زمان بازنشستگي از آن استفاده كند.
مديرعامل باشگاه ملوان همچنين تصريح كرد: سالها پيش زماني كه تيم ملي تركيه در جامهاي منطقهاي به نام «سنتو» با تيم ملي فوتبال ايران بازي ميكرد، قدرت اين تيم براي ما حكم سوريه و امارات فعلي را داشت اما، اكنون با ديدن بازيهايش در رقابتهاي يورو 2008، واقعا به حال فوتبالمان افسوس ميخورم و تصور ميشود اين تيم در حال حاضر ميتواند با اختلاف گل زيادي تيم ملي ما را شكست دهد.
وي ادامه داد: تركيه در همسايگي ماست و آنها بالاخره توانستند سبك و روش درستي را در فوتبال داخليشان پياده كنند و نتيجه هم گرفتند. هيچ اشكالي ندارد كه ما با الگو گرفتن از سياست ورزشي اين كشور، آنها را در جامعه و فرهنگ خودمان پياده كنيم. دولت تركيه پس از خصوصي شدن باشگاهها، در ابتدا وامهاي كلان با سودهاي پايين و اقساط طولاني مدت را در اختيار باشگاهها قرار داد و از آنها خواست تا با درآمدزايي، اقساط را پرداخت كرده و به طور مستقل راه پيشرفت را در پيگيرند.
پورطهماسب به ايسنا گفت: دولت ما نيز بايد پس از واگذاري باشگاهها به بخش خصوصي چنين رويهاي را دنبال كند تا باشگاهها بدانند از اين پس بايد روي پاي خود ايستاده، فكر وابستگي به نهادهاي دولتي و كمكهاي آنها را هم از سر بيرون كنند. اينگونه ميشود كه ما ميتوانيم گامهاي خوبي در جهت رشد وارتقاي ورزش كشور برداريم و طبيعتا چنين معضلاتي هم پيش نخواهد آمد چرا كه ديگر آنجا باشگاهها با هم هماهنگ هستند، برنامهريزي كردند و بدون شك پيشنهادهاي نامعقول به بازيكنان داده نخواهد شد؛ ضمن اينكه بازيكنان هم دغدغه و نگراني آينده را نخواهند داشت.
مديرعامل باشگاه ملوان در ادامه با بيان اينكه هنوز تكليف واگذاري بخشي از سهام اين باشگاه به بخش خصوصي مشخص نيست، درباره وضعيت مربيان و بازيكنان تيم فوتبال ملوان، خاطرنشان كرد: خوشبختانه از سالها پيش تعهدات شفاهي و قولهاي اخلاقي مبناي توافقات طرفين بوده و اهميت زيادي هم داشته است؛ اين رويه اكنون هم در باشگاه اجرا ميشود و تمامي بازيكنان و مربيان تيم بدون عقد هيچگونه قراردادي مشغول تمرينات آمادهسازي براي شروع ليگ هستند.
وي گفت: احمدزاده سرمربي تيم در ليگ هشتم خواهد بود و عليرغم مذاكره غيرقانوني برخي باشگاهها با بعضي از بازيكنان ما كه هنوز با ملوان قرارداد دارند، اما هيچ بازيكني از تيم جدا نشده و البته بازيكن جديدالورود هم تاكنون نداشتهايم.
انتهاي پيام
يکشنبه 9 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]