تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):با احمق مشورت نکن و از دروغگو یارى مجو و به دوستى زمامداران اعتماد مکن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826587629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديركل تاليف كتب درسي عنوان كرد: هيچ بخشي پاسخگوي مسائل اخلاقي مغفول مانده كتب درسي نيست پيروي از آيين غرب و كپي‌برداري از ساير كشورها،آسيب برنامه درسي ايران


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل تاليف كتب درسي عنوان كرد: هيچ بخشي پاسخگوي مسائل اخلاقي مغفول مانده كتب درسي نيست پيروي از آيين غرب و كپي‌برداري از ساير كشورها،آسيب برنامه درسي ايران


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

مدير كل برنامه‌ريزي و تاليف كتب درسي آموزش و پرورش گفت: يكي از انتقاداتي كه به كتب درسي وارد مي‌شود، مغفول ماندن مسائل بهداشتي، اخلاقي،‌ مهارتي، فكري و بنيادي در آن‌هاست و هيچ بخشي خود را موظف به پاسخگويي به اين مسائل نمي‌داند.

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» ايسنا، حجت الاسلام و المسلمين علي ذوعلم صبح روز يكشنبه در افتتاحيه همايش برنامه درسي ملي كه در باشگاه فرهنگيان برگزار شد، با بيان اين كه اجراي طرح تدوين برنامه درسي ملي بيش از دو سال است كه آغاز شده و هم اكنون مراحل نهايي خود را سپري مي‌كند، ‌گفت:‌ در نظام تعليم و تربيت، خرده‌نظام‌هايي وجود دارد كه اهداف نظام آموزشي را محقق مي‌كند و مهم‌ترين اين خرده نظام‌ها، ‌برنامه درسي است كه اهداف پيش‌بيني شده تعليم و تربيت را تعيين و محقق مي‌كند.

وي عناصر هدف، محتوا و ارزشيابي را از اركان اصلي برنامه درسي ملي برشمرد و تاكيد كرد: اگر بخواهيم، برنامه درسي در عرصه اجرا، يعني مدرسه و كلاس موفق باشد، بايد يك سند و پشتوانه جامع به نام برنامه درسي ملي در آن تعبيه شود.

مدير كل تاليف كتب درسي آموزش و پروش، برنامه درسي ملي را چارچوب كلي نظام آموزشي كشور خواند و با اشاره به اين كه تا پيش از آغاز تدوين برنامه درسي ملي،‌ حوزه‌هاي يادگيري در آموزش و پرورش به صورت مستقل از هم تعيين تكليف مي‌شد، آغاز كار تدوين برنامه را سال 1384 عنوان با ارائه گزارشي از روند تدوين برنامه درسي ملي، بيان كرد: در فروردين سال 1385، برنامه عملي توليد برنامه درسي ملي به عنوان برنامه كلان مهندسي آموزشي كشور به دست آمد و از آن زمان، ابعاد تحول‌آفرين اين برنامه مورد پيگيري و چارچوب‌هاي اصلي آن، در كميسيون‌هاي برنامه‌ريزي درسي مورد بررسي قرار گرفت كه در نتيجه، در ارديبهشت ماه 86، طبق ماده واحده‌اي، ‌آموزش و پرورش موظف شد كه برنامه درسي ملي را طي دو سال تدوين كند و با مديريت دفتر برنامه‌ريزي و تاليف كتب درسي به مرحله اجرا بگذارد.

وي با اشاره به اين كه برنامه درسي ملي در حقيقت قانون اساسي برنامه‌ريزي درسي كشور است، اين برنامه را مبتني بر نيازهاي جامعه مخاطب و پاسخگوي نظام تعليم و تربيت توصيف و اظهار كرد: بسياري از ناكارآمدي‌هاي تعليم و تربيت از طريق اين برنامه اصلاح مي‌شود.

ذوعلم، تعداد عناوين فعلي كتب درسي با موضوعات پراكنده و مختلف را 900 عنوان دانست و تاكيد كرد: متاسفانه هم اكنون يكي از انتقاداتي كه به كتب درسي وارد مي‌شد، اين است كه مسائل بهداشتي، ‌اخلاقي،‌ مهارتي،‌ فكري و بنيادي شامل فلسفه در كتب درسي مورد غفلت قرار گرفته است و هيچ بخشي خود را موظف به پاسخگويي به اين مسائل نمي‌داند.

وي با تاكيد بر اين كه برنامه درسي ملي، بايد رابطه‌اي منطقي با فلسفه تعليم و تربيت بومي و اسلامي ايران برقرار كند،‌اعلام كرد: تدوين اين برنامه در ايران، با بررسي يافته‌هاي علمي و برنامه‌هاي درسي ملي 14 كشور دنيا از جمله انگليس، ژاپن و سوئد آغاز شد.

مدير كل برنامه‌ريزي و تاليف كتب، اشاره‌اي نيز به توليد سند ملي آموزش و پرورش، به عنوان تعيين‌كننده چشم انداز 20 ساله آموزش و پرورش كرد و با بيان اين كه اين برنامه نيز به عنوان سند بالادستي برنامه درسي ملي خواهد بود، تصريح كرد: سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي دو آسيب جدي و تهديدآميز اعم از تبعيت از آيين و دين غرب و همچنين كپي بودن برنامه درسي از ساير كشورها را پيش از تدوين برنامه درسي ملي، شناسايي كرده و در جهت پيشگيري از آن‌ها اقدام مي‌كند.

انتهاي پيام
 يکشنبه 9 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن