واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در مراسم تشكيل ستاد تسهيلات سفرهاي تابستاني كشور عنوان شد راهاندازي سيستم انگشتنگاري از گردشگران خارجي در فرودگاههاي امام و كيش
خبرگزاري فارس: رئيس پليس مهاجرت و اتباع خارجي نيروي انتظامي از راهاندازي سيستم انگشتنگاري از گردشگران خارجي در فرودگاههاي امام خميني (ره) و كيش طي هفته آينده خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سرهنگ رضاييان، امروز در مراسم ستاد تسهيلات سفرهاي كشور گفت: به منظور ارائه تسهيلات پيش از سفر به جهانگردان خارجي با هماهنگي وزارت خارجه قرار است، از اين پس ويزا به صورت اينترنتي در زمان كوتاهي به دست گردشگران برسد كه با اجراي اين طرح، پليس مهاجرت و اتباع خارجي، تمام مسايل و مشكلات احتمالي مسافران را پيش از ورود به كشور ميتواند برطرف كند.
وي در ادامه يكي ديگر از طرح ها را براي ايجاد اطمينان خاطر، آرامش و برخورد مناسب با گردشگران، ايجاد سامانه تسهيلات گذرنامهاي در گيتهاي هوايي، دريايي و زميني عنوان كرد و گفت: از اين طريق علاوه بر كنترل اطلاعات مربوط به اتباع خارجي، گزارشهاي متنوع و سودمندي را درباره آمار گردشگران به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري يا ديگر دستگاههاي مربوط ميتوانيم ارائه كنيم.
رئيس پليس مهاجرت و اتباع خارجي نيروي انتظامي با اشاره به راهاندازي سيستم انگشتنگاري ديجيتالي براي گردشگران خارجي در چارچوب رفتارهاي متقابل كشورها با يكديگر خبر داد.
سرهنگ رضائيان از راهاندازي بانك اطلاعاتي جهانگردان با هدف تأمين امنيت خبر داد و گفت: در اين بانك اطلاعاتي علاوه بر جمعآوري اطلاعات اوليه جهانگردان، تلاش خواهيم كرد تا در مسيرهاي حركت اين افراد با هماهنگي پليس راهور ناجا و بخشهاي مختلف پليس مهاجرت در استانها، خط سير اين افراد را پيگيري و كنترل كنيم تا از بروز هر گونه مشكل احتمالي براي آنها جلوگيري شود.
وي به تمديد رواديد در كمترين زمان، تهيه سند مسافرتي براي جهانگردان با هدف پيگيري مشكلات آنها و راهاندازي كيوسك اطلاعرساني اتباع خارجي در سطح شهرها اشاره كرد و گفت: بهزودي دو كيوسك اطلاعرساني اتباع خارجي در اصفهان و شيراز آغاز به فعاليت خواهند كرد.
سرهنگ حسيني، معاون عمليات ترافيك پليس راهور ناجا، نيز در اين مراسم گفت: در طرح تابستاني پليس راهور ناجا، ستاد مديريت ترافيك در استانها با مسئوليت فرمانده انتظامي هر استان درنظر گرفته شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: براي ايجاد امنيت مسافران تلاش كردهايم، با همكاري شهرداريها محل اسكان مسافران را در نقاطي كه از نظر امكانات بهداشتي و عمومي در جاي مناسبي هستند، در نظر بگيريم تا پوشش ترافيكي و از جهت امنيت بر آنها كنترل داشته باشيم.
سرهنگ روحي، مشاور رئيس پليس راهور ناجا نيز در اين مراسم مناسب نبودن جادهها و محورهاي مواصلاتي را از مهمترين عوامل مرگ و مير مردم در سفرها اعلام كرد و گفت: حدود 1500 نقطه حادثهخيز در كشور وجود دارد كه تعداد آنها ثابت نيست و نيازمند اصلاح هندسي است.
سرهنگ نوريفر، جانشين پليس راهور ناجا نيز پيشگيري از تصادفها و روانسازي عبور و مرور را دو وظيفه عمده پليس ناجا اعلام كرد و گفت:
اعمال ممنوعيت و محدوديت ترافيكي، كنترل نامحسوس رانندگان، استفاده از تجهيزات الكترونيكي،نصب GPS و كنترل ناوگان مسافربري عمومي از طريق استقرار مدير فني، از پيشبينيهاي انجامشده براي مسافرتهاي تابستاني است.
ميعادفر، معاون اورژانس كشور نيز در اين مراسم گفت: 880 پايگاه امدادي اورژانس و هلال احمر در جادهها مستقر خواهند شد و در نواحي ساحلي شمال كشور نيز براي شناي گردشگران، پايگاههاي امدادي خاصي را با همكاري هلال احمر در نظر گرفتهايم.
انتهاي پيام/ز
شنبه 8 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]