تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خشمش را برطرف سازد، خداوند كيفرش را از او بردارد و هر كس زبانش را نگه دار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866407279




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار كوتاه استان همدان


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اخبار كوتاه استان همدان
خبرگزاري فارس:مكاني ‌و كريميان‌ در تيم‌ فوتبال‌ پاس، راهيابي ‌سه ‌دانش‌آموز همداني ‌به‌ مرحله ‌دوم ‌المپياد شيمي، برگزاري رقابت‌هاي كنگ‌فو قهرماني، برگزاري دومين جشنواره شعر دفاع مقدس و... از مهمترين اخبار امروز استان همدان است.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل‌از‌ سايت‌ اطلاع‌رساني‌ پاس ‌همدان‌، سوشامكاني و مهرداد كريميان امروز رسما" به تيم فوتبال پاس همدان پيوستند.
اين دو بازيكن شيرازي امروز با حضور در هيئت فوتبال استان همدان قرارداد دو ساله خود با باشگاه پاس را به ثبت رساندند تا رسما" به جمع سبزپوشان همداني بپيوندند.
بنا به گزارش سايت اطلاع‌رساني باشگاه پاس همدان، همچنين به پيشنهاد باشگاه سپاهان اصفهان، باشگاه پاس به دنبال جذب دو بازيكن مشمول خدمت سربازي اين باشگاه اصفهاني است. حامد رسولي و محسن حميدي دو بازيكن تيم فوتبال سپاهان هستند كه طي هفته جاري با عقد قراردادي رسمي به مدت دو سال به عضويت باشگاه پاس همدان در‌ مي‌آيند.

*سه دانش‌آموز همداني به مرحله دوم المپياد شيمي كشور راه يافتند
رئيس سازمان آموزش و پرورش استان همدان گفت : سه دانش‌آموز از همدان به مرحله دوم المپياد شيمي كشور راه يافتند.
ابراهيم سحرخيز افزود: دانش آموزان دبيرستان علامه حلي همدان پس از انتخاب در مرحله استاني در رقابت با 300دانش‌آموز نخبه كشور با بالاترين امتياز به مرحله دوم راه يافتند.
وي ادامه داد: محمدصادق زنديان، محمدسعيد حجه‌فروش و عليرضا ذهي‌مفرد اگر در المپياد شيمي كشور حايز رتبه شوند، امسال در المپياد جهاني شركت خواهند كرد.

*رقابت‌هاي كنگ فو قهرماني كشور تابستان امسال در همدان برگزار خواهد شد.
اين رقابت ها يك هفته پس از اتمام المپياد ايرانيان برگزار مي شود و تاكنون350 كونگ فوكار از30 استان كشور براي شركت در آن اعلام آمادگي كرده اند.

*احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر وظيفه اي همگاني است
دبير شوراي امر به معروف ونهي از منكر همدان گفت: فريضه امر به معروف و نهي از منكر در دين مبين اسلام و قانون اساسي داراي جايگاه ويژه و احيا ي اين فريضه در جامعه وظيفه همگاني را مي طلبد .
محمد جواد بيات امروز در نشست استاني ستاد امر به معروف ونهي از منكر افزود: با توجه به تهاجم فرهنگي دشمنان اسلامي و تخريب روحيه معنوي بايد نهادينه كردن فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه انجام شود.

*معرفي فرهنگ ايراني هدف جشنواره فيلم كودك و نوجوان بود
به گزارش خبرگزاري‌فارس‌به‌نقل‌از‌روابط عمومي بيست‌‌و‌دومين جشنواره ‌فيلم ‌كودك‌ و نوجوان‌ مديراجرايي ‌جشنواره‌ فيلم‌ كودك‌ گفت: از ابتدايي كه بيست‌ و دومين جشنواره بين‌المللي كودك و نوجوان كليد خورد، سعي شد به معيارهاي‌اسلامي ‌در ‌طراحي‌ها و ساخت‌ بازي‌هاي‌ فكري توجه شود.
جعفر زمرديان ‌افزود: در سئوالات ‌اين ‌بازي‌هاي ‌فكري‌ علاوه ‌بر ‌سئوالاتي كه معرف فرهنگ ايرانيان از ابتدا تاكنون است، سئوالاتي در مورد اسلام و تاريخ اسلام نيز گنجانده شده است.
وي با اشاره به بين‌المللي بودن اين جشنواره گفت: به تمام ميهمانان بين‌المللي بسته‌هاي فرهنگي‌ هديه شد تا بيشتر با ايران، مردم آن و فرهنگ ايراني ـ اسلامي كشور آشنا شوند.

*برگزاري دومين جشنواره شعر دفاع مقدس در همدان
دومين جشنواره شعر دفاع مقدس استان همدان به همت اداره كل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس، مردادماه سال‌جاري در اين استان برگزار مي‌شود.
به گزارش روابط عمومي اداره كل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس همدان، جشنواره شعر دفاع مقدس با موضوعات دفاع مقدس، مقاومت فلسطين و لبنان و نگاه عاشورايي به فرهنگ دفاع مقدس برگزار مي‌شود.
بنابراين گزارش، هر يك از موضوعات سه‌گانه، حداكثر سه نفر برگزيده خواهد داشت و شركت‌كنندگان بايد آثار خود را تا پايان تيرماه سال‌جاري به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند.
اين جشنواره، مردادماه سال‌جاري در سطح استاني در همدان برگزار و آثار نويسندگان و شاعران برتر جشنواره استاني به كنگره سراسري شعر دفاع مقدس ارسال مي‌شود.
انتهاي پيام/ف
 شنبه 8 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 371]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن