تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826687594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تبديل افغانستان به كشوري بي رقيب در زمينه كشت خشخاش در جهان


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: تبديل افغانستان به كشوري بي رقيب در زمينه كشت خشخاش در جهان
دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اين كه 82 درصد زمين هاي زير كشت خشخاش جهان در افغانستان است، بر تبديل افغانستان به كشوري بي رقيب در زمينه كشت خشخاش در جهان تاكيد كرد.


به گزارش خبرنگار اجتماعي برنا، اسماعيل احمدي مقدم روز گذشته در مراسم روز جهاني مبارزه با مواد مخدر گفت: بر اساس آخرين گزارش سازمان ملل متحد در سال 2008 ميلادي مواد مخدر، جنايت و تروريسم همچنان به عنوان سه تهديد بسيار بزرگ عليه صلح و امنيت جهاني به شمار مي آيد.

وي خاطر نشان كرد: سازمان ملل متحد طي سال 2007 ميلادي به منظور كاهش آسيب مواد مخدر بر سوء مصرف كنندگان و جامعه پيراموني ايشان، قويا بر موضوع كاهش تقاضاي مواد مخدر در جهان تاكيد داشته است.

احمدي مقدم با اشاره به اينكه علي رغم تلاش كشورها و اقدامات مجامع جهاني و نهادهاي بين المللي در راستاي كاهش كشت و توليد مواد مخدر متاسفانه جهان شاهد افزايش كشت خشخاش و توليد ترياك طي سال 2007 ميلادي بوده است، افزود: بحراني كه دولت ها و ملت ها را درگير چالشي فراگير و سخت كرده است، در اين ميان كشورهاي همجوار مناطق توليد و كشورهاي در مسير ترانزيت مواد مخدر متحمل بيشترين آسيب ها و خسارت هاي مادي و معنوي ناشي از اين فرآيند مخوف شده اند.

وي تصريح كرد: افزايش جرم و جنايات سازمان يافته، افزايش بيماري هاي ايدز و هپاتيت، رشد مرگ و ميرهاي ناشي از اعتياد، گسترش ناامني، فقر و محروميت تنها از گوشه اي از تبعات شوم اين معضل جهاني است.

مشاور رئيس جمهور با بيان اينكه كشور افغانستان در سال 2007 ميلادي، 82 درصد از زمين هاي زير كشت خشخاش در جهان ( معادل 193 هزار هكتار ) را به خود اختصاص داده است، افزود: افغانستان توليدي معادل 93 درصد از مجموع توليد ترياك جهان معادل هشت هزار و 200 تن به كشوري بي بديل و بي رقيب در عرصه توليد مواد مخدر در جهان مبدل شده است.

وي با اشاره به اينكه تصور مي شد با تشكيل دولت مركزي در افغانستان و حضور نيروهاي غربي در اين كشور تا حدودي معضل كشت و توليد مواد مخدر تحت كنترل درآيد، تصريح كرد: اما ملاحظه مي شود بيشترين ميزان كشت و توليد ترياك در اين دوران صورت گرفته است.

احمدي مقدم ادامه داد: اين رخداد در نتيجه وجود عواملي همچون ناامني، آشفتگي و بي ثباتي در ساختارهاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، سياسي و نظامي، جنگ هاي داخلي، وجود نيروهاي اشغالگر ناكارآمد، فساد اداري، تروريسم و عدم انجام تعهدات از سوي كشورها و مجامع بين المللي در اين كشور به ظهور پيوسته است.

وي خاطر نشان كرد: افزايش حضور دولت ها در مناطق مركزي و شمالي افغانستان موجب كاهش كشت خشخاش در اين مناطق شده است به نحوي كه تعداد استان هاي عاري از كشت خشخاش در اين مناطق از شش استان در سال 2006 به 13 استان در سال 2007 ميلادي افزايش يافته است.

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر يادآور شد: استان هلمند در جنوب افغانستان در نزديكي مرز با ايران قرار دارد، به تنهايي بيش از 53 درصد از مجموع زمين هاي زير كشت خشخاش را به خود اختصاص داده است و بيشترين لابراتورهاي تبديل مواد به هروئين نيز در مناطق جنوب و شرق اين كشور مستقر است.

وي با بيان اينكه با توجه به اين واقعيت كه مقصد نهايي و مصرف كننده اصلي مواد مخدر توليدي كشور افغانستان كشورهاي اروپايي و غربي هستند، تصريح كرد: بنابراين به نظر مي رسد برقراري سلامت و امنيت در اين كشورها در گرو سرمايه گذاري، حمايت و تقويت امر مبارزه با مواد مخدر در افغانستان و كشورهاي همجوار آن خواهد بود.

مشاور رئيس جمهور خاطر نشان كرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر نيز طي سال 1386 همگام با ساير نهادها و دستگاه هاي اجرايي ملي كشور تلاش كرد تا با رعايت دقيق اسناد قانوني،ابلاغي به ويژه سياست هاي كلي نظام بر حوزه هاي مختلف مبارزه با مواد مخدر اين پديده شوم را در كشور مهار و كنترل كنند و در اين راستا توانست علي رغم وجود توطئه هاي گوناگون عليه كشور و تلاش مردم و مسوولين نظام دستاوردهاي بسيار ارزشمندي را در عرصه هاي مختلف ملي و بين المللي بدست آورد.

وي افزود: مقابله با توزيع و عرضه مواد مخدر، پيشگيري از سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر در محيط هاي چهارگانه هدف شامل: محيط آموزشي، كاري، محلات و خانواده، درمان، بازتواني و كاهش آسيب معتادان، حمايت و توانمند سازي سازمان هاي مردم نهاد و فعال سازي ديپلماسي منطقه اي و بين المللي را مي توان از جمله مهمترين سياست هاي كاربردي نظام در عرصه مبارزه با مواد مخدر به شمار آورد.

احمدي مقدم به كشف بي سابقه 612 تني انواع مواد مخدر معادل 877 تن ترياك اشاره كرد و گفت: اين ميزان نسبت به مدت مشابه 44 درصد افزايش يافته است.

وي همچنين از افزايش 9 درصدي دستگيري عوامل اصلي قاچاق مواد مخدر خبر داد و افزود: دليل اين امر توسعه اقدامات اطلاعاتي و حرفه اي در اين زمينه است.

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر به كاهش 22 درصدي دستگيري معتادان در كشور به واسطه سياست هاي متخذه و اولويت درمان اعتياد اشاره كرد و از رشد شاخص هاي مختلف با عرضه در سال گذشته نسبت به سال 85 از جمله انهدام باندها و شبكه هاي تهيه و توزيع مواد مخدر (پنج درصد)، اجراي عمليات (شش درصد) و درگيري هاي مسلحانه با قاچاقچيان و اشرار 46 درصد خبر داد.

وي افزود: اجراي پنج عمليات و بازسازي مناطق آلوده با دو درگيري مسلحانه با قاچاقچيان و اشرار، انهدام بيش از شش گروه باند مواد مخدر، دستگيري 407 نفر از قاچاقچيان و عاملين توزيع و عرضه مواد مخدر، جمع آوري تعداد 621 نفر معتاد از سطح شهرها و ورود 530 نفر مجرم مواد مخدر به زندان هاي كشور از جمله اقدامات مقابله اي ستاد با مواد مخدر در سال 86 بوده است.

احمدي مقدم خاطر نشان كرد: مجموع افراد تحت پوشش برنامه هاي متنوع درمان، بازتواني و كاهش آسيب در بخش خصوصي و دولتي شامل مراكزي گذري، تيم هاي خدمات سيار، كلينيك هاي مثلثي، سرپناه، مراكز اجتماع درمان مدار و مراكز متادون درماني با تقريبا 28 درصد افزايش به نسبت سال 1385 معادل 587 هزار و 109 نفر است.

وي گفت: اميد آن مي رود همانگونه كه ايران در چهارچوب وظايف انساني و اسلامي خود در حال نبرد سهمگين با شبكه هاي بين المللي و گروههاي مافيايي توليد و توزيع مواد مخدر در جبهه اي به بيش از هزار و 800 كيلومتر است و در اين راه از تقديم جان نيروهاي انتظامي، اطلاعاتي و نظامي نيز دريغ نمي كند ف سازمان ملل متحد، كشورهاي اروپايي، غربي، جوامع بين المللي و جهاني نيز با انجام اقدامات عملي و اتخاذ راهردهاي مشاركتي ضمن حمايت از اقدامات ايران در واقع سلامت و امنيت را به جوامع خود هديه دهند.

انتهاي خبر // شبكه خبري برنا//56 - 36 - 44//www.BornaNews.ir
 شنبه 8 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 279]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن