واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: موفقيت استاد دانشگاه صدا و سيما در كنفرانس بين الملل SID
مقاله يكي از اساتيد دانشكده صداو سيما در زمينه افزايش روشنايي Plasma Display و صفحه نمايش پلاسما، مورد پذيرش بالاترين مرجع رسيدگي در زمينه تخصصي Micro Cell در كنفرانس SVC و كنفرانس بين الملل SID آمريكا قرار گرفت.
به گزارش سرويس دانشگاه و تشكل برنا، مقاله اخير علي رضا خرمي كارشناس ارشد الكترونيك دانشكده صدا و سيما در زمينه افزايش روشنايي Plasma Display و صفحه نمايش پلاسما، مورد پذيرش بالاترين مرجع رسيدگي در زمينه تخصصي Micro Cell در كنفرانس SVC و كنفرانس بين الملل SID آمريكا قرار گرفت.
انجمن SID يكي از تنها كنفرانس هايي است كه در زمينه تخصصي كليه نمايشگرها فعاليت دارد. در اين كنفرانس كه در آمريكا و اروپا به صورت تناوبي برگزار مي شود آخرين دستاوردهاي تكنولوژي صفحه نمايش هاي تخت به صورت مقاله، سخنراني هاي كليدي، كارگاه هاي آموزشي و نمايشگاه مورد بررسي قرار مي گيرد.
به گزارش برنا، درحال حاضر بيش از 50 سال از عمر SID مي گذرد و اين كنفرانس در اروپا هر دو سال يكبار و در آمريكا هر سال برگزار مي شود و عمده شركت كنندگان اين كنفرانس معمولاً از كشورهاي مدعي ساخت نمايشگرها مانند كره، ژاپن، مالزي، آمريكا و آلمان هستند.
روش نوين براي افزايش لومينانس (روشنايي) صفحه نمايش پلاسما است و آخرين مقاله ارائه شده به آمريكا، افزايش لومينانس از طريق تغييراتي كه در ساختار ميكرو سلول هاي نمايشگر پلاسما ايجاد شده است كه مورد پذيرش قرار گرفته و دليل دعوت وي به كنفرانس بوده است.
با توجه به اينكه نمايشگرهاي تخت با تكنولوژي نوين، به تدريج جايگزين نمايشگرهاي لامپي (CRT) مي شود، به همين دليل رقابت تنگاتنگي بين كشورهاي صنعتي در توليد نمايشگرهاي تخت مانند LCD و PDP (پلاسما) به وجود آمده است.
تنوع نمايشگرهاي تخت فقط به گيرنده هاي تلويزيوني مربوط نمي گردد بلكه مورد استفاده آن هم اكنون در تلفن همراه، كامپيوترهاي شخصي، اتومبيل و لوازم خانگي است.
به گزارش سرويس دانشگاه و تشكل برنا، همچنين اختراع نمايشگرهاي سه بعدي انقلاب ديگري در اين زمينه به وجود آورده است.
بر اساس اين گزارش، مقاله افزايش روشنايي Plasma Display تنها مقاله ارسالي شركت كننده از خاورميانه و نقطه عطفي در مبادله اطلاعات علمي در اين زمينه خواهد بود.
ارائه مقاله تخصصي در زمينه صفحه نمايش پلاسما، فصل جديدي را در ارتباط و مبادلات اطلاعات در زمينه نمايشگرها و تحولات جديد آن همراه داشته است و با توجه به اينكه دانشكده صدا و سيما رسالت آكادميك سازمان را بر عهده دارد مي بايست در كليه زمينه هايي كه به نوعي مربوط به رسانه مي شود، صاحب نظر و مرجع باشد.
ياد آور مي شود، تاكنون پنج مقاله چاپ شده بين المللي و دو مقاله در ژورنال ISI و سه مقاله پذيرفته شده بين المللي از خرمي نمايه شده است. همچنين وي پيش از اين نيز مقالاتي را به كنفرانس مهندسي ايران و كنفرانس بين المللي 2007Eu مسكو ارائه كرده است. وي همچنين عضو انجمن نانو فناوري ايران، عضو انجمن بين الملل SVC و SID آمريكا است.
شنبه 8 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]