محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846086064
خبرهاي كوتاه سيما در طول هفتهاي كه گذشت
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: خبرهاي كوتاه سيما در طول هفتهاي كه گذشت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
**دستاوردهاي جشنوارهي زاگرب
سعيد توكليان، مدرس انيميشن دانشكدهي صداوسيما عضو هيات علمي و عضو شوراي گروه هنرهاي ديجيتال چندي پيش (١٦ـ١٠) خردادماه به عنوان داور جشنوارهي بينالمللي فيلم انيميشن زاگرب Animafest راهي كرواسي شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، وي پس از ٢٦ سال كار دركنار دانشجويان داور بخش مسابقهي فيلمهاي دانشجويي جشنوارهي زاگرب شد كه يكي از قديميترين جشنوارههاي انيميشن اروپا و جهان است و اعتبار خود را به عنوان يك جشنوارهي هنري همچنان حفظ كرده است و وارد جريانات تجاري نشده است.
دراين جشنواره كه شامل سه بخش فيلمهاي كودكان، پاياننامهها و آثار دانشجويي و مسابقهي بزرگ بود ٨٧ فيلم به دورهي فينال رسيده بودند. توكليان گفت: به نمايندگي از طرف دانشكدهي صداوسيما، در نشستي كه با نمايندگان و داوراني از انگلستان، هلند، سوئيس و كرهجنوبي داشتيم موافقت كردند كه براي دانشكدهي صداوسيما در جشنوارههايشان روز معرفي جشنواره و فيلمهاي ما را داشته باشند و در بسياري از جشنوارهها آثارمان را به نمايش دربياوريم و دانشكدهي صداوسيما را معرفي كنيم. وي همچنين اضافه كرد: باتوجه به كارنامهي فعاليتهاي دانشجويي متاسفانه هيچ فيلمي از دانشجويان ايراني دربخش مسابقه نديديم درحالي كه بسياري از آثار ما برجسته بودند و هستند و قطعا دست خالي و بدون جايزه بر نميگشتيم .
**مستند «علي موسوي گرمارودي» اديب، نويسنده و شاعر انقلابي وارسته درگروه انقلاباسلامي مركز مستندسازي سيما و بهمدت ٣٠دقيقه آمادهي پخش شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، مركز مستندسازي سيما مستند "علي موسوي گرمارودي" را كه يك قسمت از مجموعه برنامهي "خاطرات مشترك" است و به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي تدارك ديده شده را آمادهي پخش كرده است. دراين مجموعه برنامه توجه خاص به سالهاي پيش از پيروزي انقلاب وسير مبارزات و به ثمررسيدن آن شده و به نقش اقشار مختلف جامعه از قبيل پزشكان، روحانيون، نويسندگان، شعرا، كارمندان و دانشجويان پرداخته شده است.
** شبكه جهاني سحر
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، داريوش دالوند، تهيه كننده انيميشن «آخرين فرستاده» با اعلام اين خبر افزود: اين مجموعه داستاني در حال حاضر در مرحله طراحي مفهومي (consept art) به سر مي برد و تاكنون ٥٠ درصد از كار را پشت سر گذارده شده و پيش بيني ميشود تا پايان شهريور ماه به طول انجامد.
وي در اين باره توضيح داد: در اين مرحله در واقع به طراحي مفهومي و ريشهاي كاراكترها و تعريف آنها از لحاظ هنري و ساخت فضاي اصلي كار به لحاظ گرافيكي و تصويري پرداخته ميشود؛ به عبارت ديگر مراحل نظري و تئوريك تعريف كاراكترها و غيره در كانسپت آرتينگ (consept arting) مورد پردازش قرار ميگيرد و با مشخص شدن فضاي اصلي پروژه، مرحله سه بعدي سازي آن نيز به سرعت آغاز خواهد شد.
دالوند در ادامه با بيان آنكه تاكنون دكوپاژ ١٠ قسمت آغازين كار به اتمام رسيده، اضافه كرد: همچنين كار استوري بورد (story board) ده قسمت مذكور به طور موازي و همزمان در حال انجام است و بك گراند سازي آن نيز مشخصا از چند روز آتي وارد فاز اجرايي خواهد شد.
دالوند در همين رابطه تعداد كاراكترهاي قطعي شده فعلي كار را ١٧٥٠ شخصيت و تعداد لوكيشنها را ٥٠ لوكيشن اصلي دانسته و امكان افزايش كاراكترها يا لوكيشنهاي اصلي و فرعي را نيز منتفي ندانست.
داستان مجموعه انيميشن «آخرين فرستاده» در رابطه با زندگي پيامبر اسلام (ص) است كه از زبان كاراكتر محوري مجموعه يعني سلمان فارسي، صحابي ايراني رسول اكرم (ص) براي پسر بچهاي از اهالي شهر مداين (جايي كه هم اينك سلمان به عنوان حاكم آن شناخته مي شود) روايت ميشود.
مبناي محتوايي فيلمنامه «آخرين فرستاده» براساس كتاب «فروغ ابديت» تأليف استاد جعفرسبحاني بوده كه توسط كوروش برزگر به نگارش درآمدهاست و حجت الاسلام والمسلمين مظفر سالاري نيز با بهره گيري از مشاوره و كارشناسي تاريخي و معارفي حجت الاسلام والمسلمين محمد حسين فكور و حجت الاسلام والمسلمين مرتضي دانشمند به بازنويسي مجدد آن براي دو بار متوالي پرداخته است.
كارگرداني مجموعه انيميشن «آخرين فرستاده» با كيانوش دالوند است و ساير عوامل آن نيز كه تاكنون مشخص شدهاند عبارتنداز:
كانسپت آرت كار : قاسم فراهاني، استوري بورد ساز: محمد دريايي و مدل سازان سه بعدي: فرزاد و كوروش دالوند
مدت زمان مجموعه انيميشن «آخرين فرستاده» ٧٥٠ دقيقه است كه در قالب٥٠ قسمت ١٥دقيقهاي پيش بيني شده و برنامه ريزي اوليه گروه سازنده «آخرين فرستاده» براي تحويل قسمت نهايي، سال ٨٨ است.
به اين ترتيب دالوند و همكارانش كه به طور همزمان ساخت مجموعه انيميشن «كودك و اشغالگر» را هم براي شبكه جهاني سحر برعهده دارند، دو سال كاري پرتلاش را براي به ثمر رساندن اين پروژه سنگين پيش رو خواهند داشت.
*** از آنجا كه به تازگي در روسيه يك شبكه تلويزيوني با عنوان «اينتل آذ» با رويكرد معارفي راهاندازي شده و نيز با توجه به برگزاري پنجمين گردهمايي سراسري شوراي مطبوعات جمهوري آذربايجان، برنامه زنده «كومپاس» سيماي آذري شبكه جهاني سحر با حضور حاج مطلب باقراف به اين موضوع ميپردازد.
برنامه «كومپاس»(جهت نما) طي گفتوگويي با حاج مطلب باقر اف مدير شبكه «اينتل آذ» روسيه و تني چند از كارشناسان امور رسانهاي جمهوري آذربايجان، وضعيت مطبوعات و شبكههاي تلويزيوني اين جمهوري و مشكلات فراروي آنها و همچنين ميزان رضايت مردم از وضعيت رسانهاي اين كشور را مورد بررسي و تحليل قرار ميدهد.
برنامه «كومپاس» همه روزه به جز روزهاي پنجشنبه و جمعه به صورت زنده از ساعت ١٠ و ٢٠ دقيقه به وقت تهران براي مخاطبان آذري زبان شبكه جهاني سحر پخش مي شود.
**پور احمد سرنخ را مي سازد
سريال تلويزيوني سرنخ ٢ به تهيه كنندگي كيومرث پور احمد وكارگرداني مهردادپوراحمد در مرحله پيش توليد قرار دارد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، پوراحمد با دو سريال«قصه هاي مجيد» و «سرنخ» يكي از كارگردانان خوش نام تلويزيون است.
سري اول «سرنخ» كه سالها پيش روي آنتن تلويزيون رفت، داستان كارآگاهي به نام اميرحسين اوصيا (جهانبخش سلطاني) بود كه با همكاري دستيارش مصطفي نجم (بهزاد خداويسي) به رديابي متهمان و مجرمان و كشف حقايق مي پرداختند و توانست تصويري منطقي و باورپذير را از پليس ايراني به تصوير بكشد.
داستان سرنخ ٢ نيز در باره مصطفي نجم ،افسر اداره آگاهي تهران است كه به شكل مرموزي به قتل ميرسد،امير حسين اوصيا پدر زن مصطفي نجم وافسر بازنشسته آگاهي كه در اصفهان به همراه مادر بيمارش زندگي مي كند ،به در خواست مادر براي زندگي نزد دخترش سارا به تهران مي آيد.خانم جان از اوصيا كه نگزان حال اوست مي خواهد كه در شرايط سخت دخترش را تنها نگذارد .بعد از مراسم چهلم مصطفي با وجود تلاش مامورين اداره آگاهي هنوز ردپايي از قاتل بدست نيامده است و...
سر نخ به تعداد ٢٦ قسمت ٥٥ دقيقه اي ساخته مي شود،سرپرستي نويسندگان سرنخ نيز به عهده كيومرث پور احمد است.
**فرهاد اصلاني و بهناز جعفري در يك پله پائين تر
گروه فيلم و سريال شبكه يك با بازي «فرهاد اصلاني» و «بهناز جعفري» ،تله فيلم «يك پله پائين تر» را بر اساس فيلمنامه اي از «علي موذني» توليد مي كند.
به گزارش ايسنا به نقل از رسانه خبري شبكه يك سيما اين تله فيلم كه محصول جديد گروه فيلم و سريال شبكه يك سيماست .يك اثر ملودرام اجتماعي است كه علي موذني آن را كارگرداني مي كند و داستان مردي به نام پرويز را دنبال مي كند كه چندي قبل همسر و فرزندانش را در تصادف از دست داده و با زن ديگري به نام مهين ازدواج كرده است مهين از همسر سابق خود دو فرزند شانزده و هفده ساله دارد كه اين فرزندان با آمدن پرويز به زندگي مادرشان مخالفند و اين مسئله ماجراهاي مختلف اين فيلم را بوجود مي آورند.
تله فيلم يك پله پائين تر از ٢٦خرداد در دبيرستاني واقع در بزرگراه كردستان تهران جلو دوربين سيروس عبدلي رفته است و قرار است تمامي سكانس هاي آن در تهران تصوير برداري شود . در اين فيلم علاوه بر فرهاد اصلاني و بهناز جعفري كه در نقش هاي پرويز و مهين ظاهر مي شوند ،بازيگران ديگري همچون مهناز انصاريان ،نيلوفر هوشمند ،سينا كرمي و...نيز حضور خواهند داشت .
اين تله فيلم را محمد ناجي براي گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما تهيه مي كند محمد ناجي پيش از اين سريال گوهر كمال و تله فيلم بند باز را براي شبكه يك سيما تهيه كرده بود.ديگر عواملان تله فيلم عبارتند از: طراح گريم مهران روحاني /صدابردار سيد جلال حسيني /طراح صحنه و لباس محمد يار احمدي /مدير توليد جمشيد تربتي /دستيار اول كارگردان فروزان جلالي /عكاس بهروز ناجي /محمد ناجي پيش از اين سريال گوهر كمال و تله فيلم بند باز را براي شبكه يك سيما تهيه كرده بود.
**«آنجا كه زاده شده ام » به ميز تدوين نزديك شد
با تصوير برداري آخرين سكانس هاي تله فيلم « آنجا كه زاده شده ام » ، تصوير برداري اين تله فيلم تا پايان اين هفته به اتمام مي رسد.
به گزارش ايسنا به نقل از رسانه خبري شبكه يك سيما تله فيلم «آنجا كه زاه شده ام» به كارگرداني مسعود آب پرور از اوايل خرداد در تهران كليد خورد و طبق برنامه ريزيهاي انجام شده مرحله تصوير برداري آن تا پايان خرداد تمام مي شود.
پس از اين تصاوير ضبط شده به بهرام آب پرور سپرده مي شود تا تدوين اين فيلم آغاز شود. داستان اين تله فيلم از آنجا آغاز مي شود كه دكتر نويد شايان، يك پزشك ايراني الاصل مقيم انگليس است كه در موسسه بافت در دانشگاه نيوكسل مشغول تحقيق است. نويد در پي بيماري مادر تصميم مي گيرد به ايران بازگردد و در ايران با يكي اساتيد سابقش به نام دكتر متين خواه كه رئيس پژوهشكده رويان است مواجه مي شود كه مسير زندگي او تغيير مي دهد، اين در حاليست كه همسر انگليسي او به واسطه يك توطئه كه بر عليه دكتر شايان طراحي شده است وارد ماجرا مي شود و...
تله فيلم «آنجا كه زاده شده ام» را مجيد يوسفي براي گروه فيلم و سريال شبكه يك تهيه مي كند و علاوه بر سام درخشاني ، سولماز غني ، هوشنگ توكلي ، آهو خردمند در آن ايفاي نقش پرداخته اند.
ديگر عوامل آخرين ساخته مسعود آب پرور عبارتند از: نويسنده، آرش قادري /طراح صحنه و لباس ، غزاله معتمد /گريم ، نويد فرح مرزي / مدير تصويربرداري، رضا رخشاني / صدابردار، رضا آبگون/ مدير توليد، حسين لبافي/،موسيقي، آرمان موسي پور / تدوين، بهرام آب پرور
** پايان بازي » در مرحله ساخت موسيقي
فيلم تلويزيوني پايان بازي كه همينك آخرين مراحل تدوين توسط بهزاد مصلح را مي گذراند بزودي به مرحله صداگذاري و ساخت موسيقي خواهد رسيد.
به گزارش رسانه خبري شبكه يك سيما پايان بازي كه كاظم معصومي ساخت آنرا برعهده دارد ، پيش از اين قاضي آدمكش نام داشت و عليرضا رئيسيان آن را براي گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما تهيه مي كند . بازيگراني چون مسعود رايگان ، بابك حميديان ، كاظم هژبر آزاد ، سعيد شهرياري ، فرامرز روشنايي و .... به ايفاي نقش پرداخته اند . پايان بازي برداشتي آزاد از داستان ، قاضي وجلادش است و ماجراهاي آن حول شخصيتي به نام سرگرد شكيبا رقم مي خورد كه افسر ويژه قتل اداره آگاهي است . او در پايان خدمت خود دچار بيماري مزمني شده است كه همزمان با پرونده اي پيچيده در مورد قتل مشكوك يكي از افسران اداره آگاهي مي شود تا اينكه ... پايان بازي بر اساس فيلم نامه ايي از كاوه سجادي حسيني و علي كاظميان ساخته شده است و ديگر عوامل آن عبارتند از : مدير تصوير برداري : مرتضي غفوري،صدا بردار:داريوش صادق پور ، طراح چهره پردازي : مهران روحاني ، طراح صحنه و لباس : محسن پناهي ، مدير توليد : محمد رضا منصوري و
** «قضاوت » به پخش نزديك مي شود
با پايان يافتن مرحله تدوين فيلم تلويزيوني قضاوت اين فيلم به پخش نزديك مي شود.
تصوير برداري اين فيلم به كارگرداني ابراهيم شيباني در ارديبهشت ماه در تهران آغاز شدو اوايل خردادمرحله تصويربرداري آن به پايان رسيد كه سيامك مهمان دوست مرحله تدوين آن را آغاز كرد كه اين مرحله نيز تا پايان خرداد ماه به پايان ميرسد و در حال حاضر رضا جودي تهيه كننده اين فيلم در حال مذاكره با آهنگساز براي ساخت موسيقي متن اين فيلم است.
قضاوت داستان زوجي جوان به نام فرهاد و مهناز است كه در تدارك برگزاري جشن سالگرد ازدواج خود هستند اما درست در روز جشن فرهاد در يك حادثه كشته ميشود پليس نشانهاي از سوء قصد نمي يابد اما وجود عكس زني باعث تغيير نگاه اطرافيان به رفتارهاي فرهاد در زندگي مي شود ...
تله فيلم قضاوت به سفارش گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما تهيه مي شود. ديگر عوامل عبارت از: حميدرضاپناهي ؛مديرتصويربرداري،جوادمقدس ؛صدابردار،حامدتفرشي ؛طراح صحنه ولباس ،سارايوسفي؛طراح چهره پردازي وشهاب علي بخشي ؛مديرتوليد،
**سايت خبري سيما فيلم : مركز سيما فيلم با شروع سال جديد ، سه تله فيلم ، يك فيلم سينمايي و يك سريال را مقابل دوربين برده است .
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، تله فيلم « پل» به كارگرداني عباس بابويهي با محوريت اجتماعي از اوايل ارديبهشت ماه كليد خورد و در حال حاضر در اتاق تدوين به سر مي برد . تله فيلم « مي خواهم به خانه بروم » را سيد محسن يوسفي در تهران و جنوب كشور تصوير برداري كرد . اين تله فيلم نيمه ارديبهشت تصوير برداري اش را در لوكيشني واقع در تهران شروع كرد و تا كنون با پشت سر گذاشتن مرحله تدوين به ضبط موسيقي و صداگذاري رسيده است . عطا سلمانيان نيز طي هفته آخر خرداد ماه، تله فيلم « تلالو» را در شهرك دفاع مقدس كليد زد. اين تله فيلم با محوريت دفاع مقدس تهيه و توليد مي شود .از سوي ديگر، مركز سيما فيلم در روزهاي پاياني ارديبهشت ماه، سريال « جست و جو گران » را با كارگرداني محمد علي سجادي به مرحله تصوير برداري رسانيد.
« جست و جو گران » با محوريت طرح پرونده هاي مفاسد اجتماعي و تهيه كنندگي منوچهر شاهسواري اكنون در مرحله تصويربرداري قرار دارد .
مركز سيما فيلم، فيلم سينمايي « كودك و فرشته » را نيز در خرمشهر مقابل دوربين مسعود نقاش زاده دارد . « كودك و فرشته » با محوريت دفاع مقدس و آغازين روزهاي جنگ تحميلي در حال توليد است . بنابر اعلام تهيه كننده اين فيلم، احتمالا عوامل گروه تا اوايل تير ماه كار فيلمبرداري را به پايان ببرند تا حسين موئيني تدوين آن را آغاز كند .مركز سيما فيلم همچنين تله فيلم هاي « مانگرو » مهدي صباغ زاده ، « محبوبه » وحيد نيكخواه آزاد ، « بازي مهره سفيد » حسن لفافيان و « عروس برفي » سيروس الوند را در مرحله انجام امور فني دارد .
تله فيلم هاي فوق، طي شش ماه دوم سال گذشته كليد خورده بودند ولي انجام برخي مراحل فني مانند تدوين ، صداگذاري و ...تا اين لحظه به طول انجاميده است .شايان ذكر است ، اين مركز طي ماه هاي آينده، تله فيلم هاي « كيميا و خاك » ، « خط باريك » و « كلاف » را در نوبت شروع تصوير برداري دارد .
« كيميا و خاك » به كارگرداني مهدي كرم پور و « كلاف » به كارگرداني فرزاد موتمن به زودي پيش توليد را آغاز خواهند كرد و « خط باريك » به كارگرداني شفيع آقا محمديان نيز منتظر بازنويسي و بررسي مجدد فيلمنامه اش به سر مي برد .
**فيلمنامه «هيچ كس سرباز... » متعلق به سيما فيلم است
سايت خبري سيما فيلم: فيلمنامه «هيچ كس سرباز به دنيا نمي آيد» نوشته زنده ياد رسول ملاقلي پور در قالب يك سريال تلويزيوني به مركز سيما فيلم واگذار شده است.
به گزارش ايسنا، بنابراعلام محمدرضا شرف الدين اين فيلمنامه چندي قبل پس از اين كه كليه حقوق مادي و معنوي آن از مرحوم ملاقلي پور خريداري شده بود، طي قرارداد في مابين كليه حقوقش به مركز سيما فيلم واگذار شده است.
روز دوشنبه ٢٧ خرداد ماه روزنامه باني فيلم به نقل از ستاد خبري انتشارات سوره مهر اعلام كرده بود:« اين فيلمنامه در ٩٦ صفحه قطع رقعي و با شمارگان ٢ هزار و ٢٠٠ نسخه به زودي عرضه خواهد شد.»
به همين منظور محمدرضا شرف الدين با ارسال نامه اي كتبي به مديريت انتشارات سوره مهر ضمن جلوگيري از انتشار اين فيلمنامه قوياً اعلام كرده بود كه فيلمنامه «هيچ كس سرباز به دنيا نمي آيد» متعلق به مركز سيما فيلم است.
فيلمنامه مزبور حوادثي از درگيري هاي عراقي ها با رزمندگان ايراني را بيان مي كند كه بستر مناسبي براي خلق رويدادهاي شگفت انگيز و حماسه آفرين نيروهاي ايراني است.
مركز سيما فيلم نيز بنا بر اظهارات كتبي محمدرضا شرف الدين و قراردادهاي في ما بيني كه موجود است، مالكيت فيلمنامه «هيچ كس سرباز به دنيا نمي آيد» را اعلام مي كند.
** اسلحه سرد در دست نادر مقدس
به گزارش ايسنا، سايت خبري سيما فيلم اعلام كرد: نادر مقدس تله فيلم «اسلحه سرد» را به مرحله پيش توليد رسانيد. اين تله فيلم به تهيه كنندگي حجت حاتم تهيه و توليد مي شود.
تهيه كننده «اسلحه سرد» با اشاره به توليد فيلم ويدئويي اظهار داشت:« ترويج صنعت ويدئويي، بالا بردن كيفيت آثار ديجيتالي و استفاده از نيروهاي مستعد، مواردي هستند كه مي توانند براي گسترش صنعت فيلمسازي مستقل، مهم تلقي شوند.»
شايان ذكر است، نادر مقدس پيش از اين، تله فيلم «انتخاب» را براي مركز سيما فيلم كارگرداني كرده بود. وي طي آخرين فعاليت خود با مركز سيما فيلم، قصد داشت «شهرفرشتگان» را مقابل دوربين ببرد. اين تله فيلم براساس فيلمنامه اي از حسن مهدوي فر ساخته خواهد شد. در حال حاضر، مهدوي فر آخرين تغييرات و بازنويسي فيلمنامه آن را انجام مي دهد.
نادر مقدس در ادامه فعاليت هايش با مركز سيما فيلم، تله فيلم «پايان راه» را در مقام تهيه كننده در پرونده كاري اش به ثبت رسانيده است.«پايان راه» به كارگرداني افسانه منادي ساخته شده است. اين تله فيلم اكنون در اختيار مؤسسه رسانه هاي تصويري قرار گرفته تا از اين طريق به دست مخاطبين خود برسد. داستان «پايان راه» درباره خبر احتضار پدر يك خانواده است. وقتي خبر به فرزندانش مي رسد، هر كدام راهي سفر مي شوند تا به ديدار پدر بروند. آنها ضمن اين كه با هم مشكل دارند، ولي... نادر مقدس تله فيلم «اسلحه سرد» را براي مؤسسه سينمايي پرده نقره اي تهيه خواهد كرد.
** مركز سيما فيلم قصد دارد براساس رمان «داستان بهنام» سريالي در سيزده قسمت و با محوريت كودك و نوجوان تهيه و توليد كند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا،داوود اميريان، نويسنده رمان «داستان بهنام» با اشاره به نگارش فيلمنامه اي براساس اين رمان، اظهار داشت:« نگارش فيلمنامه را من و آقاي حسين قناعت با هم انجام خواهيم داد.»
وي افزود:« در حال حاضر، طرحي كه براي سريال و بر مبناي رمان تهيه كرده بوديم، در مركز سيما فيلم مورد قبول واقع شده است و مي بايست بر اساس همان طرح، نگارش فيلمنامه را آغاز كنيم.»
نويسنده رمان «داستان بهنام» در خصوص وفاداري مجموعه به اصل اثر، اعلام كرد:«با اين كه خودم نويسنده رمان هستم ولي اعلام مي كنم كه حدود چهل درصد از اثر در حين اقتباس، مورد استفاده قرار گرفته است.»
به همين منظور، اميريان ضمن اعلام اين كه تحقيقات جديدي را شروع كرده اند، با اشاره به موقعيت جغرافيايي اثر گفت:« به خرمشهر سفر كرديم تا طي تحقيقات با فضاهاي جديدي از كار آشنا شويم كه ممكن است در ارائه فيلمنامه تازگي داشته باشد.»
نويسنده «داستان بهنام» در خصوص شرح زندگي شهيد بهنام و تفاوت آن در رمان و فيلمنامه گفت:« در رمان به زندگي شهيد بهنام وفادار بوديم ولي در نسخه سريال در نظر داريم برمبناي زندگي وي فيلمنامه را بنويسيم.»
وي زمان نگارش را حدود دو ماه اعلام كرد و در ادامه افزود:« تلاش مي كنيم تا مرداد ماه نسخه كامل نهايي را تحويل مركز سيما فيلم بدهيم.»
رمان «داستان بهنام» پس از بررسي و تصويب در شوراي اقتباس كودك و نوجوان و خريد حق رايت اين رمان به مرحله نگارش فيلمنامه رسيده است.
«داستان بهنام» سرگذشت رزمنده نوجواني به نام بهنام محمدي را روايت مي كند. وي در بدو شروع جنگ به مدافعان خرمشهر مي پيوندد و در روز عيد قربان يعني يك هفته قبل از سقوط خرمشهر در سال ٥٩ به شهادت مي رسد.
اميريان قصد دارد در اقتباس از اين رمان، ضمن بررسي زندگي شهيد بهنام محمدي با رجعت از زمان حال به دوران جنگ تحميلي، مقايسه اي بين نوجوان امروز و ديروز داشته باشد.
«داستان بهنام» به قلم داوود اميريان در مركز سيما فيلم، مراحل اقتباس را جهت تهيه يك سريال با محوريت نوجوان پشت سر مي گذارد.
**فيلم سينمايي «مهمان مامان» در قالب يك سريال ٦ قسمتي پيش از ظهر هر روز از شبكه چهار سيما پخش مي شود.
به گزارش ايسنا، بنابراعلام تامين برنامه شبكه چهار سيما مجموعه تلويزيوني «مهمان مامان» ساخته داريوش مهرجويي و از توليدات مركز سيما فيلم از دوشنبه آينده ساعت ١١:15 صبح به صورت پخش روزانه روانه آنتن خواهد شد.
نسخه سينمايي «مهمان مامان» ابتدا در سال ١٣٨٢ پس از توليد و تكميل امور فني، روانه پرده سينماها شد و در طي مدت اكران خود توانست به فروشي بالغ بر چهارصد ميليون تومان دست پيدا كند.
اين فيلم براساس داستاني به همين نام نوشته هوشنگ مرادي كرماني ساخته شده است. شايان ذكر است، داريوش مهرجويي طي سال ها فعاليت در عرصه سينما، همواره نگاه ويژه اي به اقتباس از آثار ادبي داشته است:«گاو»،«آقاي هالو»،«ليلا»و...
اين بار نيز مهرجويي به اقتباس موفقي از داستان «مهمان مامان» دست زده است. «مهمان مامان» داستان تازه عروس و دامادي را روايت مي كند كه به طور سرزده به منزل يكي از بستگان مي روند. خانواده ميزبان نيز قصد دارد به بهترين نحو از اين زوج پذيرايي كند كه به همين خاطر حوادث جالبي رخ مي دهد.
گلاب آينه، حسن پورشيرازي، امين حيايي، پارسا پيروزفر، نسرين مقانلو، فريده سپاه منصور و... نقش آفرينان اين فيلم هستند.
البته شبكه چهار پيش از اين و در زمان پخش سريال «شهريار»، تكرار همين مجموعه تلويزيوني را هر پنج شنبه ساعت ٧ عصر روانه آنتن مي كرد.
انتهاي پيام
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 679]
-
گوناگون
پربازدیدترینها