تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816182671




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عضو هيات علمي دانشگاه: تقويت تعاوني‌ها ضروريست 51 درصد بنگاههاي اقتصادي كشور، دولت را رقيب خود مي دانند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عضو هيات علمي دانشگاه: تقويت تعاوني‌ها ضروريست 51 درصد بنگاههاي اقتصادي كشور، دولت را رقيب خود مي دانند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: اقتصاد

عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد گفت: حمايت مستمر از بخش تعاون براي آن خطرناك خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت الاسلام و المسلمين دكتر محمد حسين حسين زاده بحريني در همايش تعاون و انديشه هاي اقتصادي شهيد بهشتي با بيان اين مطلب افزود: بخش تعاون كشور همانند نوزادي است كه بايد در دستگاه رشد كند به طوريكه براي اين بخش امتيازهايي را در نظر گرفته‌اند كه اين امتياز ممكن است براي بخش هاي خصوصي و دولتي وسوسه انگيز باشد.

عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد تصريح كرد: اقتصاد كشور به صورت سنتي دولتي بوده است به طوري كه در اين شيوه هركس فعاليت مي كند به دنبال اين بوده است كه خود را هر طور شده است به مقامات دولتي متصل كند.

وي با بيان اين مطلب كه بخش خصوصي بي دفاع ترين بخش در اقتصاد كشور است، ادامه داد: با توجه به شرايط كنوني به نظر مي رسد كه بخش تعاوني هم مانند بخش خصوصي شود لذا بخش تعاون كشور با خطر مواجه شده است.

بحريني با اشاره به اين كه حمايت مستمر از بخش تعاون براي آن خطرناك خواهد بود، اظهار كرد: وام‌هاي بدون بهره براي تعاوني‌ها خوب هستند ولي اين وام‌ها باعث شده‌اند كه افرادي وارد تعاوني‌ها شوند كه اهداف تعاوني‌ها را دنبال نكنند.

عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد گفت: در كشور صنعت به عنوان يك مولود رانتي ايجاد شده است و به نظر مي رسد كه تحت الحمايگي از تعاون، اين بخش را هم همانند صنعت به يك مولود رانتي تبديل كند لذا استراتژي‌ها بايد به گونه‌اي باشد كه تعاون را از تحت الحمايگي خارج كند.

وي تصريح كرد: تعاوني‌ها همه تعاملات و فعاليت‌هاي بخش خصوصي را دارند و تنها در عنوان تفاوت دارند لذا با توجه به مخاطرات عامي كه اقتصاد كشور را فلج كرده است تقويت تعاوني ها ضروري است.

وي اظهار كرد: شهيد بهشتي بند دوم اصل ‌٤٤ را پيشنهاد داد به طوري كه وقتي صحبت از تعاون مي‌شود اين شهيد را پايه گذار تعاوني در كشور مي دانند.

عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد ادامه داد: مفهوم تعاون و نقش آن در اقتصاد تنها منحصر به ايران نيست چرا كه نهضت تعاوني‌ها از انقلاب كبير فرانسه آغاز شد.

وي با بيان اين كه بر اساس اعلام موسسات بين المللي براي حل موانع اصحاب كسب و كار درك احساس آنها ضروري است، اذعان كرد: براساس تحقيق بانك جهاني مبني بر عوامل محدود كننده كسب و كار در بين ‌١٧٩ كشور، ايران در رتبه ‌١٤١ قرار گرفته است.

عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد افزود: براساس تحقيق بانك جهاني قابل پيش بيني بودن قوانين از سهولت‌هاي اصحاب كسب و كار است به طوري كه ‌٣٤ درصد بنگاه‌هاي اقتصادي كشورهاي پيشرفته معتقد بودند كه قوانين كشورهايشان غير قابل پيش بيني است كه اين ميزان در ايران ‌٥/٧٧ درصد بنگاه‌ها را شامل مي شود.

وي با اشاره به اين كه عمل كردن دولت به سياست‌هاي اعلام شده يكي ديگر از سهولت‌هاي اصحاب كسب و كار است، اذعان كرد: ‌٤١ درصد از بنگاه‌هاي اقتصادي كشورهاي پيشرفته از عدم پايبندي دولت‌هايشان نسبت به سياست‌هاي اعلام شده ابراز نگراني كرده‌اند كه اين ميزان در ايران ‌٩٢ درصد بنگاه‌ها را شامل مي شود.

وي خاطرنشان كرد: ‌٢٥ درصد از بنگاه‌هاي كشورهاي پيشرفته دولتهايشان را رقيب خود دانسته‌اند كه در ايران ‌٥١ درصد بنگاه‌هاي اقتصادي را در بر مي گيرد.

همچنين در ادامه اين همايش حسن قاسمي علي آبادي ـ مدير اداره كل تعاون خراسان رضوي ـ گفت: آينده نگري قانون اساسي مديون مديريت شهيد بهشتي بوده است به طوري كه اصل ‌٤٤ قانون اساسي به پيشنهاد اين شهيد صورت گرفت تا نخبگان جامعه در حال حاضر بتوانند براي آزاد سازي اقتصاد و سپردن كارها به دست مردم راحت باشند.

انتهاي پيام
 جمعه 7 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن