واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مدير مسئول روزنامه كارگزاران:راهاندازي بخش قرآني در مطبوعات نيازمند كار علمي و تحقيقاتي است
گروه فعاليتهاي قرآني: قرآني كردن مطبوعات و ورود بخشي به اين نام در روزنامهها امر بسيار مناسبي است كه با يك كار علمي و تحقيقاتي محقق خواهد شد.
سيد «مرتضي سجاديان» مدير مسئول روزنامه كارگزاران در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب تصريح كرد: قرآني كردن مطبوعات بايد بهگونهاي صورت گيرد كه هم مطبوعات زده نشوند و هم جوانان از يك ستون قرآني مطلوب در روزنامه استفاده كنند.
وي با اشاره به اينكه برخي از ستونهاي يك روزنامه گاهي از خوانندگان كمي برخوردار است، افزود: در يك روزنامه كثيرالانتشار تمامي صفحات و ستونها مورد استقبال افراد قرار نميگيرد و ما براي ايجاد يك قسمت قرآني در مطبوعات بايد بهگونهاي فعاليت كنيم كه اين قسمت براي همه مهم باشد.
سجاديان روند اين كار را در ابتدا، علاقهمند كردن مطبوعات به اين موضوع دانست و اظهار كرد: در مرحله بعد بايد از افرادي به عنوان متولي اين قسمت استفاده كرد كه خود قرآني و خبره در اين امر باشند.
مدير مسئول روزنامه كارگزاران در ادامه تأكيد كرد: متأسفانه با وجود اينكه ما در يك مملكت اسلامي زندگي ميكنيم و قانون اساسي ما از قرآن نشأت گرفته است، قرآن بين مردم مظلوم است و اگر تفسير قابل فهم براي عموم مردم وجود داشته باشد در خيلي از موارد مردم ميتوانند راه خود را پيدا كنند.
وي در ادامه اظهار كرد: قرآن آنچنان كه بايد بين مردم نيست، ما متأسفانه فعاليتهاي قرآني را خستهكننده انجام ميدهيم در صورتيكه قرآن هميشه ميتواند راهنماي بشر باشد و اين به شرطي است كه از آن به خوبي استفاده كنيم.
سجاديان در پاسخ به اين سئوال كه در چه صورت آموزههاي قرآن ميتواند در كل جامعه اجرا و نهادينه شود، تأكيد كرد: بايد قرآن را بين مردم و با زبان خودشان آموزش دهيم، نبايد زبان قرآن براي همه يكسان باشد و بهتر است براي هر طيفي به يك شكل اجرا شود، حتي براي گناهكاران هم به زباني مطرح شود.
وي در پاسخ به اين سئوال كه تعريف شما از ابتكار و نوآوري چيست، ابتكار را به ظهور رساندن كارهاي نو و جديد دانست و يادآور شد: بايد توجه داشته باشيم كه مديران نيز بايد در اين زمينه نوگرا باشند و هم نوآوري را به صورت هدايتشده در جامعه تبليغ كنند.
سجاديان ادامه داد: گاهي با صرف هزينه گزاف فعاليتي انجام ميشود نه تنها از خصيصه نوآوري و ابتكار بهرهاي نبرده است بلكه هيچ فايدهاي ندارد، نخبهپروري بهترين فعاليتي است كه در اين زمينه ميتوان انجام داد، همه جوانان ما بالقوه مبتكر هستند و تنها كافي است كه پرورش داده شوند تا در آينده در صحنههاي اجتماعي شاهد حضور و درخشش آنها باشيم.
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 262]