تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودتان را بر خوش اخلاقى تمرين و رياضت دهيد، زيرا كه بنده مسلمان با خوش اخلاقى خود به در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816929161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مركز كنترل تسليحات آمريكا:قرارداد هسته اي هند و آمريكا؛عامل دامن زدن به مسابقه تسليحاتي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مركز كنترل تسليحات آمريكا:قرارداد هسته اي هند و آمريكا؛عامل دامن زدن به مسابقه تسليحاتي
به گفته برخي تحليلگران، قرارداد هسته اي هند و آمريكا آرمان منع گسترش سلاحهاي هسته اي را تضعيف خواهد كرد و به يك مسابقه تسليحاتي در منطقه دامن خواهد زد.

به گزارش خبرگزاري مهر، مركز كنترل تسليحات و منع گسترش سلاحهاي هسته اي آمريكا در تحليلي نوشت : قرارداد هسته اي هند و آمريكا از تابستان سال گذشته به تاخير افتاده و اين در حالي است كه هند و آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره توافقنامه پادمانها مذاكره كرده اند. اين قرارداد به مدت 9 ماه به دليل مخالفت احزاب سياسي هند در حال تعليق بوده است. كمونيستها كه اين قرارداد را تهديدي براي سياست خارجي مستقل هند مي دانند، تهديد كرده اند كه اگر هند توافقنامه پادمانها را امضا كند، از دولت ائتلافي به رهبري " مانموهان سينگ" نخست وزير هند خارج خواهند شد.

"لئونور تومرو" نويسنده اين مطلب خاطر نشان كرده است : تاكنون ديدارها و مذاكرات در دولت ائتلافي هند براي رسيدن به يك توافق، با شكست روبرو شده و اين در حالي است كه زمان براي دولت هند در جهت امضاي توافقنامه پادمانها رو به اتمام است. دولت بوش نيز به فشارخود بر دولت هند ادامه مي دهد تا دهلي نو در اين زمينه اقدامي را انجام و آنچه را كه قرار بود يكي از دستاوردهاي سياست خارجي بوش بوده باشد، نجات دهد.

در ادامه اين مطلب آمده است : اما دانشمندان برجسته هسته اي هند در پاسخ به اين افزايش فشارها از اين قرارداد انتقاد كردند و به ترديدهايي در زمينه ضمانت تهيه بدون وقفه سوخت و حقوق مربوط به بازفراوري اشاره كردند. اما حتي اگر اين قرارداد به جلو حركت كند و نخست وزير هند تواقفنامه پادمانها را نهايي كند؛ اجراي گامهاي باقيمانده امري دشوار خواهد بود. گروه تهيه كنندگان هسته اي بايد آن را مورد بازنگري قرار دهد و تصويب كند تا اجازه تغييرات در اصول بين المللي مربوط به صادرات مواد و فناوري هسته اي را بدهد. دولت بوش هم بايد اين توافقنامه را به كنگره ارائه دهد. كنگره هم فرصتي خواهد داشت تا جلسات گفت و شنودي را پيش از راي گيري برگزار كند.

به عقيده تومرو، وارد كردن سوخت از آمريكا سطح اورانيوم محدود هند را كه در برنامه نظامي آن مورد استفاده قرار مي گيرد، افزايش مي دهد و از اين رو به هند اجازه مي دهد تا توليد سلاحهاي هسته اي خود را تا سطح قابل ملاحظه اي افزايش دهد. احتمالا پاكستان نيز در توسعه ظرفيت سلاحهاي هسته اي خود رقابت خواهد كرد و به يك مسابقه تسليحات هسته اي در منطقه دامن خواهد زد. سينگ مكررا بر خودداري از امضاي پيمان ممنوعيت آزمايش جامع حتي اگر كشورهاي ديگر آن را تصويب كنند، تاكيد كرده است.

نويسنده افزوده است : اما سئوالاتي كه باقي مي ماند درباره آينده توافقنامه هسته اي غيرنظامي بين آمريكا و هند در دولت آينده آمريكاست. در سال 2006 " باراك اوباما" نامزد حزب دموكرات براي انتخابات رياست جمهوري آمريكا به اين قرارداد راي مثبت داد، اما وي همچنين به اصلاحيه هاي مهم منع گسترش سلاحهاي هسته اي راي داد. سناتور " جان مك كين" نامزد حزب جمهوريخواه براي انتخابات رياست جمهوري آمريكا هم اعلام كرده كه از اين قرارداد به عنوان ابزاري براي تقويت رابطه كشورش با بزرگترين دموكراسي جهان حمايت خواهد كرد.

در پايان اين مطلب به نقل از مك كين آمده است :" ما بايد تعامل فعالي با هند و پاكستان براي بهبود ايمني زرادخانه هاي هسته اي و مواد تسليحاتي داشته باشيم و يك نظم هسته اي ايمن جهاني را ايجاد كنيم كه احتمال گسترش سلاحهاي هسته اي و احتمال يك درگيري هسته اي را از بين مي برد. " اما مك كين به هيچ يك از اصلاحات منع گسترش سلاحهاي هسته اي راي نداد.
 جمعه 7 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن