واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مسوولان و كارشناسان: جانبازان و قربانيان سلاحهاي شيميايي را دريابيم
به گزارش خبرنگار ايرنا، اين مسوولان و كارشناسان روز پنجشنبه در آستانه هشتم تيرماه روز مبارزه با سلاحهاي شيميايي و ميكروبي در آيين تجليل از جانبازان و قربانيان سلاحهاي شيميايي در شيراز يادآور شدند جانبازان و قربانيان سلاحهاي شيميايي سند گويايي از رشادت و پايمردي فرزندان اين مرز و بوم و قرباني قانون شكني و تجاوز گري استكبار عليه نظام اسلامي هستند و بايدازاين جانبازان و قربانيان همچون آرمانهاي انقلاب مراقبت و حفاظت كرد.
فرماندارشيراز در اينباره گفت:بايد در كنار تجليل و تكريماز جانبازان، براي توسعهفرهنگ ايثار و از خودگذشتگي وانتقال آن به نسلهاي آينده انقلاب اسلامي و اداي اين وظيفه سنگين كه بر عهده ماست، مثل همين جانبازان تلاش كنيم.
ابراهيم عزيزي افزود: ميتوان رفتار و عملكرد دشمنان انقلاب اسلامي از بدو پيروزي اين انقلاب را در سه عنصر جذب، نفوذ و تهديد خلاصه كرد كه در قالب آن پيوسته عليه اعتقادات و كليات نظام فعاليت كردند و در هر زمان از وارد آوردن ضربه به آن فروگذار نكردند.
وي گفت: جذب به عنوان يك عنصر تهديدكننده در مقاطعي در دستور كاردشمن بود و امروز مشاهده ميكنيم در همين راستا، دشمن تلاش در جذب مختلف افراد جامعه به ويژه جوانان ما دارد.
عزيزي افزود: دشمن، از عنصر نفوذ نيز در اشكال مختلف استفاده كرده است و آن را همواره در دستور كار خود قرار داده است و در حوزه تهديد نيز بخشي ازآن نظامي بود و در دوران هشت سال دفاع مقدس ازسوي دشمن برمردم ما تحميل شد ولي دشمن همچنان تا به امروز عنصر تهديد را به عنوان عنصر براندازي در قالب تهديدات نظامي، سياسي و اقتصادي در دستور كار خود قرار داده است.
اين مسوول ادامه داد: ولي به همت بصيرت، آگاهي، حضور در صحنه و تلاش واز خود گذشتگي آحاد جامعه ما هيچيك از اين اقدامات نتوانسته بر پيكر نظام اسلامي ما خدشه وارد كند.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگراناستان فارس نيزدراين نشست گفت: دشمنان ما در طول هشت سال دفاع مقدس چنان بر ما كردند كه در صدر اسلام خوارج بر مسلمانان روا داشتند ولي آناندردوران جنگ تحميلي بهسبب ايستادگي سلحشوران و رزمندگان ما نتوانستند كاري از پيش ببرند.
عبداللهاسكندري افزود:در دوران دفاع مقدس تنها عراق نبود كه با ما مي جنگيد بلكه اسرايي كه گرفتيم بيانگر اين است كه ۲۳كشور با ما درحال جنگ بودند و نيز غنايم جنگي به دست آمده در آن زمان حاكي از اين است كه دشمن سلاحهاي استراتژيك خود را از ۴۲كشور تامين ميكرده است.
وي با اشاره به درد و رنج بيشمار جانبازان شيميايي و ساير جانبازان اظهار داشت: اگر صبر و استقامت خانوادههاي جانبازان نبود، اين پيروزي و نصرت نصيب ملت ايران نميشد.
مديرعامل ورييس هيات مديره انجمن حمايت از جانبازان و قربانيان سلاحهاي شيميايي استان فارس هم در اين نشست گفت: مهمترين دغدغه اصلي جانبازان و خانوادههاي آنان، حفظ شان و منزلت و جايگاه واقعي آنان است.
غلامحسين چوبينيافزود:اگراين شان وجايگاهحفظ و رعايت نشود، نبايد انتظار داشته باشيم نسل جديد در آينده، حاضربهجانفشاني شوند ونيز فرزندان آنان، آنگونه كه جانبازان شيميايي و خانوادههاي آنان تحمل سختي ميكنند متحمل سختيها شوند و بايد توجه داشت كه در صورت عدم حفظ اين شان، فرزندان آنان به سمت و سوي ديگري خواهند رفت و اين خود هشداري جدي است.
وي اضافه كرد: در حالي كه كشورهاي لائيك و غير مسلمان براي بازماندگان جنگ جهانيارزش و احترام قائلند، بعضا فرزندان ايثارگران ما مشاهدهمي كنند بهرغم اينكه پدرانشان براي دفاع از دين و ارزش هافداكاري كردندولي آنگونه كه شايسته است مورد توجه واقع نميشوند و در جامعهكرامت آنان حفظ نميشود در اين چنين شرايطي است كه فرزندان آنان بعضا به راهي ديگر كشيده ميشوند.
چوبيني بيان كرد: مسوولان كشور، استان فارس و ما جانبازان نبايد بگذاريم كه در فرزندان ماو نسل جديداينگونه احساس و القا شود كهايثارگري در جامعه ما ارزش ندارد، لذا بايد تلاش كنيم با حفظ اين جايگاه، باتهديداتي كه نظام جمهوري اسلامي با آن روبروست مقابله كنيم و همچنين با حفظ و حراست از اين جايگاه، حفظ انقلاب را تضمين كنيم.
چوبيني بيان داشت: مشكلات جسمي جانبازان از جمله مشكلات ريوي و اعصاب و روان آنان متفاوت است وفقط بانظارت و درمان پزشكان متخصص آشنا به سلاحهاي شيميايي قابل درمان است ولي هنوز نه تنها اينگونه مشكلات جانبازان درمان نشده بلكه روز به روز اين مشكلات آشكار تر ميشود.
وي گفت: اين امر نيازمند اين است كه مراكز تحقيقاتي و پژوهشي ما بيشتر همت و هزينه كنند و از سوي ديگر نيز توسط مسوولان در برنامه ريزيها مراكز درماني مجهزتري پيش بيني و احداث شود.
معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران فارس هم اظهارداشت:شعارعزت بخشي و توانمندسازي به عنوان مهمترين ركن فعاليتهاي فرهنگي در امور خانوادههاي شهدا،جانبازان وايثارگران است و تلاش ما نيز در همين راستاست.
كرامت الله حيدري نژاد افزود: رسالت اصلي بنياد شهيد و امور ايثارگران توجه به مسايل فرهنگي است و هم اينك اين رسالت و جايگاه بگونهاي است كه خانوادههاي شهدا،جانبازان وايثارگران بايدبه عنوان ارزشهاي نظام و انقلاب خود نقش آفريني كنند و در قالب گروهها و انجمنهاي مختلف نظيرانجمن حمايت از قربانيان سلاحهاي شيميايي، فعاليت داشته باشند.
وي بابيان اينكهبنياد شهيد و امور ايثارگران در بخش آموزش عمومي و عالي با خلاء مواجه نيست بيان داشت: هم اكنون ۱۲هزارو ۵۰۰دانش آموز و دانشجو ازفرزندان خانوادههاي شهدا،ايثارگران و جانبازان در فارس به تحصيل اشتغال دارندو نيز شماري از اين فرزندان به عنوان نخبگان دراين استان در بالاترين رتبههاي علمي در حال تلاش هستند.
وي افزود: هويت بخشي ازعمدهاهداف اين بنياد است بدين معناكهايثارگران به هويت خود افتخار كنند، و با رفتار،كردار و علم آموزي خود براي جامعه خود سرمشق و الگو باشند.
مسوول روابط عمومي و امور بينالملل انجمن حمايت از قربانيان سلاحهاي شيماييكشور هم در اين نشستاظهارداشت:قربانيان سلاحهاي شيميايي و ميكروبي، مناديان صلح هستند،كساني كه خود اين سلاحها را تجربه كردند و امروز خود علم مبارزه با اين سلاحها را بردوش دارند.
دكتر شهريار خاطري افزود:بر خلاف جوي كه عليهايرانيان درست شدهاست امروز كساني نداي صلح سر ميدهند كه خود قربانيان سلاحهاي شيميايي دشمن هستند و رنج و آثار مصدوميت ناشي از اين سلاحها را بر جسم و جان خود دارند.
وي بيان داشت:امروز جانبازان شيميايي بهرغم مشكلات جسمي كه دارند بر روي پاي خود ايستادهاند و در همه عرصهها به ويژه عرصه فرهنگي فعال و تلاشگرند.
در اين آيين بيانيه انجمن حمايت ازجانبازان و قربانيان سلاحهاي شيميايي استان فارس قرائت شد.
در بخشي از اين بيانيه آمده است: برخورد جهاني بااسراييل به منظور محو زرادخانههاي اتمي وشيمياييكه حيات واقعي منطقه خاورميانه را تهديد ميكند، كمترين خواسته برحق آسيب ديدگان شيميايي است،اگرچهدفاع وحمايت از مظلومان هولوكاست اسراييل در غزه مطالبه بر حق جهانيان است.
دربخش ديگري ازاين بيانيه عنوان شده است:دارندگانسلاحهاي اتمي و شيميايي درجهان مانند آمريكا،اسراييل، فرانسه، آلمان،انگليس و مانند آنها، لياقت و شايستگي حضور در صحنههاي مبارزهباخشونت و تروريسم و توسعه دموكراسي در جهان را ندارندو بايد اين مسووليت به كساني سپرده شود كه خوددرمعرض اتهام روشن تروريسم دولتي و خشونت دراستفاده از سلاحهاي اتمي و شيميايي در جهان نباشند، ما ضمن محكوم كردن وجود هر گونه سلاحهاي كشتارجمعي خواستار جهاني عاري از سلاحهاي كشتار جمعي هستيم.ك/۴
پنجشنبه 6 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]