واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: امام جمعه فهرج: ارتقاي بستر هاي علمي و فرهنگي استان كرمان براي كاهش ناامنيها ضروري است
امام جمعه فهرج گفت: دانشگاه نوپاي پيام نور واحد فهرج از لحاظ مالي بشدت در مضيقه است در صورتي كه ارتقاي ابعاد و بسترهاي علمي و فرهنگي در اين منطقه به منظور كاهش ناامنيهاي موجود، امري حياتي است.
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام جواد طاهري، رئيس هيئت موسس دانشگاه پيام نور فهرج و امام جمعه اين بخش كه به تازگي از دست گروگانگيران آزاد شده است، اظهار داشت: فهرج منطقه اي محروم و در موقعيت جغرافيايي كويري و آب و هواي گرم و نامساعد است، بنابراين امكان حضور تيم فرهنگي براي بسترسازي، تامين امنيت و همچنين ادامه حيات عرصه هاي علمي نيازمند حمايت و پشتيباني جدي مسئولان نظام است.
وي تصريح كرد: دانشگاه پيام نور واحد فهرج از استادان برجسته و مسلط به زبان عربي و انگليسي برخوردار است كه به صورت افتخاري در حوزه و دانشگاه تدريس مي كنند و چنانچه كاستي هاي موجود مرتفع شود، با توجه به پتانسيل هاي بالقوه اين شهرستان امكان حفظ و بقاي عرصه هاي علمي و فرهنگي ميسر مي شود.
رئيس هيئت موسس دانشگاه پيام نور فهرج گفت: بخش فهرج با بيش از 80 سال سابقه بخشداري در استان و دارا بودن زمينه هاي پيشرفت، براي رشد و بالندگي و تجلي فرهنگ و انديشه ايراني، بيش از حمايت مردم محروم، نيازمند ياري و مساعدت مسئولان است.
حجت الاسلام مهدي اراكي، رئيس دانشگاه پيام نور فهرج نيز در ادامه اين گفتگو، اظهار داشت: ارتقاي علمي و توجه به ابعاد فرهنگي و امنيتي منطقه فهرج مسئله اي با اهميت و مورد تامل مردم و مسئولان منطقه است و انتظار مي رود مسئولان كشور نيز در جهت حل مشكلات مردم اين منطقه محروم، بويژه جوانان كه آينده سازان ميهن اسلامي هستند، بكوشند.
وي اضافه كرد: توجه به گسترش عرصه هاي علمي و فرهنگي يكي از دغدغه هاي مهم مسئولان منطقه فهرج است؛ به طوري كه حجت الاسلام جواد طاهري، موسس حوزه عمليه و دانشگاه در منطقه فهرج بلافاصله پس از آزادي، با هدف رفع مشكلات مالي، علمي و فرهنگي دانشگاه پيام نور فهرج به سازمان مركزي دانشگاه پيام نور مراجعه كرده و اين در حالي است كه هنوز با خانواده خود ديدار نكرده است.
اراكي تصريح كرد: مردم منطقه محروم فهرج همواره در جهت رشد و تعالي و پيشرفت، با كمك هاي معنوي و مالي خود در صحنه حضور داشته اند؛ به طوري كه يكي از اهالي بخش فهرج طي نامه اي خطاب به امام جمعه اعلام كرد كه براي رفع مشكلات مالي دانشگاه حاضر است كليه خود را اهدا كند.
وي اظهار داشت: امام جمعه فهرج نيز در پاسخ به اين نامه بيان داشت كه براي رفع مشكلات مالي دانشگاه قبل از ديگران خود جهت اهداي كليه اقدام خواهد كرد.
خاطرنشان مي شود، حجت الاسلام طاهري روز دوشنبه، دوم ارديبهشت ماه سال 87، پس از اقامه نماز مغرب در دبيرستان آسيه فهرج، توسط افراد مسلح ناشناس همراه با ضرب و شتم و اهانت به گروگان گرفته شد.
بر اين اساس، گروگانگيران با ذكر القابي چون مشرك و زرتشتي به امام جمعه فهرج، وي را به داخل خودروي پژو برده و پس از بستن دست ها، پاها، چشمان و خارج كردن سيم كارت و باطري تلفن همراه وي، از شهر خارج شدند و پس از گذشت پنج روز نيروي انتظامي با افراد گروگانگير درگير شد؛ كه متاسفانه به دليل تاريكي شب، عمليات موفق نبود و امام جمعه فهرج توسط گروگانگيران به يك منزل مسكوني واقع در شهر زاهدان و پس از شش شب نيز به افغانستان منتقل شد.
حجت الاسلام جواد طاهري پس از طي سه شبانه روز در كوه هاي افغانستان به پاكستان منتقل شد و بيش از 40 روز دركوه هاي پاكستان در اسارت بود كه با كمك هاي متنفذان، معتمدان، سياسيون و مرزبانان كشور پاكستان، امكان آزادي وي بدون درگيري و باجگيري فراهم شد.
اين گزارش حاكي است، يك توريست تبعه ژاپن نيز هشت ماه پيش درمنطقه بم توسط همين افراد به گروگان گرفته شده و به پاكستان منتقل شده بود و اين افراد در قبال آن از جمهوري اسلامي ايران خواستار آزادي عناصر زنداني خود در داخل كشور بودند./انتهاي پيام/
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]