واضح آرشیو وب فارسی:فارس: طرح فاضلاب خوانسار با 21 ميليارد ريال بدهي متوقف شد
خبرگزاري فارس: رئيس آب و فاضلاب شهري خوانسار گفت: طرح فاضلاب خوانسار با 21 ميليارد ريال بدهي متوقف شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از خوانسار، جواد اسماعيلي بعدازامروز در جلسه بررسي مشكلات آب و فاضلاب شهرستان خوانسار افزود: در صورتي كه كل 550 ميليون تومان بودجه طرح فاضلاب امسال را به بدهي خود اختصاص دهيم تنها تا سه يا چهار سال ميتوانيم بدهي خود را به پيمانكاران پرداخت كنيم.
وي اظهار داشت: شبكه آبرساني خوانسار با قدمت 40 سال باعث پرت آب به ميزان 60 درصد ميشود كه ميزان بسيار بالايي است، به طوري كه تاكنون حوادث بسيار زيادي اتفاق افتاده و هزينههاي بالايي را نيز به اداره آب و فاضلاب شهري تحميل كرده است.
رئيس آب و فاضلاب شهري خوانسار با اشاره به اينكه درآمدهاي اين اداره پاسخگوي هزينههاي تعمير و بازسازي نيست، تصريح كرد: درآمد آب و فاضلاب شهرستان خوانسار به صورت ميانگين، 16 هزار تومان براي هر خانوار در سال حساب ميشود، كه مبلغي بسيار ناچيز است.
وي بيان داشت: كمبود انبار، كمبود خودروي اداري، آبرساني به دانشگاه، چاه آب منطقه صفادشت، تأمين اعتبار طرح آبرساني و تأمين مطمئن آب شرب شهرستان از پروژه قمرود، وضعيت جغرافيايي و اصلاح شبكه از جمله مشكلات موجود خوانسار است.
فرماندار شهرستان خوانسار نيز در اين جلسه گفت: يكي از مهمترين مشكلات شهرستان خوانسار مسئلهي فاضلاب آن است كه در مصوبات سفر استاندار به خوانسار دو ميليارد تومان براي تكميل فاز اول اين فاضلاب پيشبيني شده است.
مجتبي خوانساري با انتقاد از عدم پيشرفت پروژه آبرساني به دانشكده كامپيوتر و رياضي افزود: با وجود نامهنگاريهاي فراوان به مسئولان كشوري در صورت دريافت پاسخ مثبت، براي رفع اين مشكل هر چه سريعتر بايد اقدام كرد.
وي پيرامون پروژه قمرود و نياز مبرم مردم خوانسار به آب بيان داشت: نياز شهرستان در اين پروژه 350 ليتر بر ثانيه برآورد شده بود كه تنها 132 ليتر آن اختصاص داده شده است.
فرماندار خوانسار تصريح كرد: خوانسار هم در تأمين آب شرب و آب مورد نياز بخش كشاورزي مشكلات بسيار زيادي دارد و مقدار آب موجود به هيچ عنوان پاسخگوي نياز كشاورزان و مردم نيست.
در ادامه اين مراسم شهردار خوانسار نيز با اشاره به قدمت 40 ساله شبكه آبرساني خوانسار گفت: اين فرسودگي باعث پرت 60 درصدي آب شده است .
فضلالله كاوياني اظهار داشت: از مسئولان ميخواهيم كه تمام شهرهاي استان اصفهان را در يك سطح قرار ندهند.
وي افزود: خوانسار علاوه بر موقعيت بسيار خاص جغرافيايي و پراكندگي جمعيت و نوع زمين، جمعيتي متغير دارد و گردشگران بسياري در ايام نوروز و تابستان به اين شهر خبر ميكنند.
شهردار خوانسار با بيان اينكه خوانسار شهري كم در آمد اما پر هزينه است، تصريح كرد: توجه مسئولان به ظرفيتهاي موجود در اين شهر ضروري است.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان اصفهان نيز در اين جلسه گفت: پرت 60درصدي آب به طور رسمي تأييد نشده و بايد ميزان آب ورودي شبكه و مصرفي محاسبه شده و مقداري را هم براي انشعابات غيرمجاز كسر كرد تا ميزان پرت آب مشخص شود.
محمدرضا فخرايي افزود: طبق مصوبه هيئت دولت، با توجه به خشكسالي، اولويت اول به آب شرب داده شده، باغات و صنعت در ردههاي بعدي و كشاورزي در رتبه آخر توزيع آب قرار گرفته و تكليف ما در اين زمينه مشخص است.
وي با اشاره به اينكه دولت به نوعي در فروش آب و جمعآوري فاضلاب به شهروندان يارانه ميدهد، تصريح كرد: مشكل اعتبارات شهرستان خوانسار را بايد با هماهنگي و همكاري مسئولان اين شهرستان مانند نماينده مجلس، فرماندار و امامجمعه رفع كرد.
انتهاي پيام/ف
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]