واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فرمانده ناجا: گروگانگيران منطقه سراوان دنبال امتياز هستند
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): سرتيپ پاسدار "اسماعيل احمدي مقدم" فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران روز چهارشنبه گفت كه "هدف تروريست ها از گروگان گيري پرسنل ناجا در منطقه سراوان گرفتن امتياز است".
وي در حاشيه مراسم گشايش هفتمين نمايشگاه بين المللي لوازم و تجهيزات پليسي، ايمني و امنيتي گفت: گروگان گيران به هدف خود نخواهند رسيد و جمهوري اسلامي ايران هيچ امتيازي به آنها نخواهد داد.
فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران با اعلام اينكه "ناجا خبري از وقوع حادثه براي گروگان ها ندارد" گفت: به دليل آنكه گروگان ها در خارج از مرزهاي ايران هستند، ارائه توضيحات در خصوص وضعيت اين افراد به وزارت اطلاعات واگذار شده است.
"احمدي مقدم" با اعلام اينكه ايران بايد نقطه اتكا امنيتي براي كشورهاي خاورميانه باشد، گفت: ايران از نظر ژئوپولتيكي در مهمترين منطقه جهان قرار دارد و بايد نقطه اتكا امنيتي و الگو ساز مناسبي براي كشورهاي منطقه باشد.
وي در پاسخ به سووالي در مورد ميزان آمادگي ايران در برابر تهديدات گفت: پاسخ به اين سووال در حيطه وظايف مقامهاي امنيتي كشور است.
فرمانده ناجا گفت: ايران اسلامي هدف تحريكات، تهديدها و اقدامات تروريستي است و نسبت به اين مسايل آمادگي لازم وجود دارد و بر شرايط امنيتي مسلط هستيم .
"احمدي مقدم" افزود: نيروي انتظامي در چشم انداز 20 ساله خود مسيري را تنظيم كرده كه بايد در انتهاي اين چشم انداز به موقعيت برتر منطقه اي دست يابد و از مرحله مقابله با جرايم به مرحله پيشگيري از جرم و سپس به مرحله پيش بيني محيط امنيتي دست يابد.
وي ادامه داد: توانمندي هاي علمي، فني، پژوهشي، فناوري، قدرت اجتماعي، رسانه اي و حرفه اي بودن از ويژگي هاي پليس در محيط امنيتي آينده است.
فرمانده ناجا خاطرنشان كرد: ناجا گام هاي خود را بسيار سريع و بلند و با آهنگي منظم آغاز كرده است و در نخستين گام توانسته ايم دستاوردهاي خوبي علي رغم افزايش تهديدات در حوزه كاهش جرايم بدست آوريم.
"احمدي مقدم" گفت: به رغم مشكلات و تهديدات متعددي كه در منطقه وجود دارد، بايد اعلام كنيم كه ايران توانسته است قابليت هاي امنيتي خود را افزايش دهد و هر سال با كاهش جرم و ناامني ها، كاهش تصادفات و تلفات ناشي از رانندگي، بهبود قانون پذيري و ارتقا نظم روبرو هستيم .
وي تحقق چشم انداز 20 ساله را مستلزم تحقق سه عامل توسعه سازمان مطالعات در نيروي انساني، ايجاد مراكز تحقيقات كاربردي در همه بخش هاي جامعه محوري و وجود يك پليس اجتماعي با توانمندي ارتباط با افكار عمومي و فرهنگ سازي و قدرت افزايش مشاركت مردمي در بحث نظم و امنيت و استفاده از فناوري دانست و گفت: توانسته ايم گام هاي بلندي در راستاي تحقق اين سه عامل برداريم.
فرمانده نيروي انتظامي افزود: اگر در پنج سال گذشته در بيش از 90 درصد تجهيزات پليس وارد كننده بوديم، امروز به نقطه اي رسيده ايم كه 90 درصد به توليد داخلي متكي بوده و توليد كنندگان داخلي پيچيده ترين ابزارها را كه در عرصه جهاني وجود دارد، توليد مي كنند.
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]