واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دكتر حيدري رئيس دانشگاه رودهن در مراسم ميلاد حضرت فاطمه (س)؛ امروز از جنين هر ذرّه صدها خورشيد مي دمد و از نگين هر قطره صدها چشمه نور اميد مي تابد
رودهن – خبرگزاري ايسكانيوز: مراسم گراميداشت ميلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا (س) و ولادت فرخنده امام خميني (ره) با همت بسيج خواهران شهر رودهن و همكاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودهن با حضور مسئولين شهري، معتمدين و مردم در سالن آمفي تئاتر اين واحد برگزار شد.
به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"؛ دكتر غلام حسين حيدري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودهن در اين مراسم اظهار داشت: امروز در روياي هر ريشه صدها خرمن شكوفه مي شكفد و از هر گلبرگ رايحه صدها بهار مي تراود.
امروز از كوله بار هر واژه ، نور صدها كتاب مي درخشد ، و از زبان هر حرف صدها شهاب مي جهد.
امروز عصارة عصمت و سلالة عفّت پاي بر عرصة طبيعت مي نهد ، و سرير نجابت و تصوير صداقت را فضيلت مي بخشد.
امروز چشمة كوثر از ديار سحر مي جوشد و در عصرِ خطر بر قصرِ ستمگر مي خروشد.
امروز در خانه محمد (ص) و خديجه (س) دختري ديده به جهان مي گشايد ، كه فخر زنان عالم مي باشد، و شعر رهاييِ زن را مي سرايد، ولادت او ميلاد كرامت زن است و ميعاد مرگ اهريمن.
وي افزود: در 1328 سال بعد – درست در همين روز (20 جمادي الثاني 1320) در خمين فرزندي از سلاله پاك آن بانوي بزرگ پاي بر عرصه حيات نهاد ، كه او را روح ا... ناميدند ، كسي چه مي دانست كه دست هاي كوچك اين نوزاد در آينده بزرگترين امپراطوري 2500 ساله شاهنشاهي را در هم خواهد كوبيد و از ويرانه هاي آن جوانه هاي سبز سعادت و شكوفه هاي سرخ شهادت خواهد روييد.
وي ادامه داد: بر اساس روايات متعدّد از شيعه و سنّي ، عاص بن وائل ، پدر عمرو عاص كه از بزرگان مشركان مكّه بود ، پس از آن كه پسران پيامبر از دنيا رفتند و آن حضرت ديگر پسري نداشت ، از روي طعنه و زخم زبان ، پيامبر را ابتر و بدون دنباله خواند.
خداوند براي تسلّي خاطر پيامبر و پاسخ به اين سخن نابجا ، سوره كوثر را نازل فرمود و ناكام بودن دشمنان و دوام و بقاي نسل و فكر پيامبر را خبر داد.
در روايات ، براي كسي كه اين سوره را در نمازهاي واجب و مستحب بخواند ، سيراب شدن از حوض كوثر در قيامت ، وعده داده شده است.
دكتر غلام حسين حيدري تصريح كرد: كلمه « كوثر» از « كثرت » گرفته شده و به معناي خير كثير و فراوان است و روشن است كه اين معنا مي تواند مصاديق متعدّدي همچون وحي ، نبوّت ، قرآن ، مقام شفاعت ، علم كثير و اخلاق نيكو داشته باشد ، ولي آيه آخر سوره ، مي تواند شاهدي بر اين باشد كه مراد از كوثر ، نسل مبارك پيامبر اكرم است زيرا دشمنِ كينه توز با جسارت به پيامبر ، او را ابتر مي ناميد و خداوند در دفاع از پيامبرش فرمود : « انَّ شانِئَكَ هُوَ الاَبتَر» دشمن تو ، خود ابتر است . بنابراين اگر مراد از كوثر ، نسل نباشد ، براي ارتباط آيه اول و سوم سوره، توجيه و معنايي دل پسند نخواهيم داشت.
وي افزود: در زماني كه خبر تولّد دختر سبب اندوه پدر مي شد ، به گونه اي كه صورتش از غصه سياه گشته و به فكر فرو مي رفت كه از ميان مردم فرار كند يا دخترش را زنده به گور كند : ( يَتواري من القوم ام يدُسّه في التُّراب ) در اين زمان قرآن به دختر لقب كوثر مي دهد تا فرهنگ جاهلي را به فرهنگ الهي و انساني تبديل كند.
وي ادامه داد: بر اساس روايات ، نام يكي از نهرها و حوض هاي بهشتي ، كوثر است و مومنان از آن سيراب مي شوند. چنانكه در روايت متواتر ثقلين نيز پيامبر فرمود: ( انّهما لن يفتَرقا حتّي يَردا علي الحوض ) كتاب و عترت از يكديگر جدا نمي شوند تا آنكه در قيامت ، در كنار حوض به من ملحق شوند.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودهن افزود: كوثر الهي ، به جنسيّت بستگي ندارد ؛ فاطمه ، دختر بود امّا كوثر شد. به تعداد كثير بستگي ندارد ؛ فاطمه ، يك نفر بود امّا كوثر شد. آري خداوند مي تواند كم را كوثر و زياد را محو كند.
اين مراسم با سخنراني خراساني بخشدار منطقه رودهن ، شعر خاني آقاي كشاورز و ارائه مقاله از خانم حاج آقايي پايان يافت.120
ايرج صادقعلي
سه شنبه 4 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 301]