محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826677188
/تحليل وضعيت كاروان ايران از زبان رييس كميته ملي المپيك/ قراخانلو: خوشبينام رسانهها فضاي المپيك را آماده كردهاند
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /تحليل وضعيت كاروان ايران از زبان رييس كميته ملي المپيك/ قراخانلو: خوشبينام رسانهها فضاي المپيك را آماده كردهاند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
رييس كميتهي ملي المپيك گفت: فدراسيونها و ستاد بازيهاي المپيك به خوبي در حال آماده سازي تيمها هستند و حداكثر تلاش خود را براي حضور هر چه بهتر در اين بازيها به كار گرفتهايم.
رضا قراخانلو در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي ايسنا و دربارهي شرايط آمادگي مليپوشان رشتههاي مختلف اعزامي به بازيهاي المپيك 2008 پكن اظهار كرد: بسكتباليستها، كشتيگيرها، جودوكاران و بوكسورها دائما در مسابقات آمادگي به سر ميبرند، دووميدانيكاران از هر فرصتي براي آمادگي استفاده ميكنند. "واعظي" ورزشكار تيروكمان، عليرغم اينكه تنها ورزشكار اعزامي در اين رشته است همه تلاش خود را براي آمادگي به كار گرفته است.
وي افزود: افشين نوروزي، پينگ پنگ باز كشورمان، براي رسيدن به بالاترين حد آمادگي تلاش مي كند و تمرينات احسان حدادي، به طور منظم پيش ميرود. ساير قهرمانان هم سخت مشغول تمرين و ممارست هستند.
قراخانلو خاطرنشان كرد: بعضي مسائل كه مانند شمشير دو لبه عمل ميكند اين است كه هنوز در بعضي رشتهها نفرات اعزامي مشخص نشدهاند. اين امر از يك سو خوب است چرا كه باعث ميشود قهرمانان در سطح بالايي از آمادگي بمانند اما، از طرفي بايد مراقب آسيب ديدگي ورزشكاران نيز باشيم. كه اين امر در تكواندو تعديل شد.
قراخانلو در ادامه گفت: در كشتي آزاد و فرنگي تا حدود زياي تكليف معلوم شده و شرايط ورزشكاران تقريبا شبيه به شرايط مسابقه است. ورزشكاران قايقراني هم با تمرينات منظم شديدا در حال آمادهسازي خود هستند.
رييس كميتهي ملي المپيك تاكيد كرد: آنچه كه در اين ايام مهم است، آمادهسازي ورزشكاران و مربيان از لحاظ روحي و رواني است.
وي در ادامه به بحث تغذيه وآمادهسازي روحي – رواني اشاره كرد و گفت: اگر چه تغذيه در نگاه اول ساده به نظر ميآيد ولي پيچيدگيهاي خاص خود را دارد و بايد تا آنجا كه ميتوانيم سعي كنيم اين مساله به خوبي حل شود.
رييس كميتهي ملي المپيك ايران در ارتباط با مشكلات رستوران آزادي نيز به ايسنا گفت: كارشناسان تغذيه به طور دائم به آن رستوران و ساير مكانها سركشي ميكنند و بر همهي امور از تهيه مواد غذايي گرفته تا شيوه پخت و پز نظارت دارند و بعد از تذكرات داده شده تغييراتي هم حاصل شده ولي با توجه به پيچيدگي مالي و اداري هنوز به وضعيت مطلوب نرسيدهايم. به عنوان راهكار ديگر با در اختيار گذاشتن ميان وعده و مواد غذايي اضافي در خوابگاه سعي داريم تا حدودي مشكلات تغذيه برطرف شود.
قراخانلو در ادامه تصريح كرد: در مساله آمادهسازي روحي و رواني چند نقطهي ضعف همچنان باقي است. از يك سو بچهها نگران زندگي، شغل و آيندهي خود هستند كه بايد اين مسائل حل شود، در حال حاضر فقط ميتوانيم در كوتاه مدت اين مساله را حل كنيم اما، بايد ورزش ما به سمتي برود كه اين مسائل به طور اساسي حل شود كه اين امر خود در گرو دو رويكرد است، اول اينكه با تقويت بنيهي مالي صندوق حمايت از قهرمانان عمل كنيم تا اين صندوق بيشتر بتواند به ورزشكاران ملي كمك كند، ثانيا نيازمند قانوني هستيم كه از طريق آن بتوانيم ورزشكاران را از لحاظ شغل آينده تامين كنيم.
قراخانلو حضور روانشناس در اردوي تيم ملي را از مهمترين اقداماتي دانست كه در سالهاي اخير مورد توجه قرار گرفته و به ايسنا گفت: تقريبا فدراسيوني را سراغ ندارم كه روانشناس ورزشي نپذيرفته باشد و همهي آنها از اين تكنيك براي آمادهسازي ورزشكاران استفاده و استقبال ميكنند. در اين دوره همگي به اين نكته واقفاند كه آمادگي رواني همپاي آمادگي جسماني براي توفيقات ورزشي لازم است، به طوري كه حداقل يك روانشناس را همراه تيمها به پكن اعزام خواهيم كرد.
رييس كميتهي ملي المپيك در ارتباط با عملكرد ستاد بازيهاي المپيك گفت: ستاد با انضباط كامل و فعاليتهاي مستمر در كميتههاي تخصصي خود در حال انجام وظيفه است، افرادي كه در ستاد مشغول فعاليتاند هم تعهد دارند و هم تخصص. در بخش پزشكي بايد مراقبت كنيم تا فدراسيونها از نظر به كارگيري پزشك كوتاهي نكنند، مشكل ماساژور و فيزيوتراپ همچنان باقي است و ريشهي آن به تنگناي مالي برميگردد.
وي ادامه داد: كميتهي علمي عملا وارد رشتهها شده و به سمتي حركت ميكنيم كه تكتك قهرمانان را از نظر دانش فيزيولوژي ورزش آمادگي جسماني و تغذيه ارتقاء دهيم، بسيار مهم است كه ورزشكاران از دانش كافي برخوردار باشند تا بتوانند برنامههاي آمادهسازي شخصي داشته باشند و به خوبي از خودشان مراقبت كنند.
قراخانلو تاكيد كرد: تمام مواردي كه براي اعزام كاروان لازم است به طور منظم در حال پيگيري است، بليت، تجهيزات و البسه در حال آماده شدن است و به طور كلي پيشرفت امور را خوب ميبينم و اميدوارم با همكاري همه مسوولان كاروان ايران بتواند بهترين عملكرد خود را نشان دهد.
وي به ارزيابي عملكرد كاروان ايران در بازيهاي المپيك اشاره و تاكيد كرد: گروهي شامل اعضاي كميتههاي علمي و نظارت و ... را براي ارزيابي كاروان در نظر گرفتهايم كه وظايف هر يك به خوبي مشخص شده. اين گروه به ارزيابي عملكرد از شروع حركت كاروان تا خاتمه كار و بازگشت به ايران ميپردازد و ظرف ده يا 15 روز بعد از بازگشت طي يك نشست يك روزه به ارزيابي عملكرد كاروان خواهيم پرداخت.
قراخانلو ادامه داد: اين ارزيابي شامل ارزيابي دروني است كه توسط افراد خود ما انجام ميشود و كمك ميكند تا نقاط قوت و ضعف را تشخيص دهيم. از طرفي در آن نشست به اصحاب رسانه و سايرين فرصت داده خواهد شد تا از بيرون عملكرد كاروان را ارزيابي كنند.
رييس كميتهي ملي المپيك همنچنين درمورد پيش بيني وضعيت مدالهاي كاروان ايران در المپيك به ايسنا گفت: حتما بايد پيشبيني روشني از عملكرد كاروان داشته باشيم و بدون پيشبيني كار ما ناقص است. در جلسهاي كه با ناظران داشتيم از آنها خواستيم تا پيشبيني خود را اعلام كنند و تا قبل از رفتن كاروان و حداكثر تا بيستم تيرنظر خود را اعلام كنند. فدراسيونها نيز وضعيت خود را پيشبيني خواهند كرد.
وي تاكيد كرد: به طور سنتي در رشتههاي كشتي آزاد، وزنهبرداري و تكواندو اميد كسب مدال داريم. در كشتي فرنگي، جودو و دووميداني هم ورزشكاران در حد كسب مدال هستند، در ساير رشتهها مثل بوكس بايد دقيق تر بررسي شود.
رييس كميتهي ملي المپيك اظهار كرد: به طور كلي در مورد نتايج كاروان خوشبين هستيم و با توجه به جميع جهات اميدواري زيادي وجود دارد كه به نتايج مطلوبي دست پيدا كنيم، هر چند سقف اين رضايت محدود و مشخص است و هنوز تا رسيدن به سطح مطلوب و كسب جايگاه در شان كشور فاصلهي زيادي داريم واين امر نيازمند برنامهريزي دراز مدت است. ضمنا رقباي ما هم قطعا تلاش كردهاند و رقابت بسيار سختي پيش رو داريم.
قراخانلو خاطرنشان كرد: لازم ميدانم از رسانهها تشكر كنم، در طي يك ماه گذشته آنچه از رسانهها خواستيم اتفاق افتاده است و رسانهها توانستهاند فضاي المپيك را آماده كنند و شاهد گزارشات متعددي دربارهي آمادهسازي قهرمانان هستيم.
وي با اشاره به فعاليتهاي پارالمپيك گفت: آنچه در مورد كاروان اعزامي به بازيهاي المپيك گفتيم درباره پارالمپيك هم صادق است. هم ستاد بازيهاي پارالمپيك و هم قهرماناني اين حوزه با سختي و فشار در حال فعاليتاند و خودشان را آماده ميكنند كه بتوانند در پكن به خوبي ظاهر شوند.
قراخانلو تاكيد كرد: بايد توجه داشته باشيم كه كسب مدال در پارالمپيك ديگر مثل گذشته ساده نيست و سطح بازيها خيلي بالا رفته است. ما دوست داشتيم پشتيباني مالي بيشتري از كاروان پارالمپيك داشته باشيم ولي متاسفانه با توجه به كاهش شانزده درصدي از اعتبارات سال گذشته، از نظر مالي در آمادهسازي هر دو كاروان و به ويژه پارالمپيك با محدوديتهايي مواجه شديم.
وي درمورد درخواست ورزشكاران براي حضور مسوولان در اردوهاي تيمهاي ملي به ايسنا گفت: منطقي است كه ورزشكاران تمايل داشته باشند كه مورد توجه مسوولان قرار بگيرند و سركشي از تيمهاي ملي باعث خوشحالي و افتخار همه مسوولان است و همگي وظيفه خود ميدانند در كنار قهرمانان باشند اما، متاسفانه فشارهاي كاري باعث ميشود مديران از اين فيض محروم شوند. با اين وجود در كنار بچهها بودن لذت بخش و باعث خوشحالي مديران است و همهي ما سعي ميكنيم به نوبت از تيمها سركشي كنيم. تقريبا رشتهاي نيست كه سركشي نشدهاند.
رييس كميتهي ملي المپيك ادامه داد: در حال حاضر حدود 50 -51 ورزشكار در غالب 12 رشته در حال فعاليتاند و تا نوبت به رشتههاي مختلف برسد طول ميكشد.گله ايي كه ورزشكاران به عدم حضور مسوولان داشتند به توجه غير متعارف به فوتبال برميگردد. عليرغم اين كه علاقهايي ويژه به فوتبال دارم اما هيچ ديداري از تيم ملي فوتبال نداشتهام، چون ميخواستم حساسيت قهرمانان ساير رشتهها را از بين ببرم.
وي با اشاره به اين كه هيچ ورزشكاري بدون انجام تست دوپينگ از كشور خارج نميشود، گفت: در جلسهاي كه با مسوولان فدراسيون پزشكي داشتيم، مقرر شد حداقل يك نوبت ديگر از تمامي كاروان اعزامي تست گرفته شود.
رييس كميتهي ملي المپيك در ادامه خاطرنشان كرد: اگر چه اين روزها بازيهاي المپيك در كانون توجه قرار دارد اما، به سرعت در حال نزديكي به بازيهاي گوانگجو و داخل سالن آسيا هستيم و ستاد مربوط به پيگيري اين بازيها كاملا فعال است و تمامي رشتههايي كه كانديداي شركت هستند در حال تلاش مستمراند. در بودجهايي كه امسال به فدراسيونها ابلاغ كرديم در مقابل نام هر فدراسيون اعتباراتي بر حسب حضور در بازيهاي المپيك، آسيايي و داخل سالن اختصاص داده شده است. در همين راستا نسبت به طرح اميدهاي المپيك لندن حساسيت زيادي داشتيم كه متاسفانه كمبود منابع مالي مانع شد كه به نحو شايسته از اجراي آن برآييم. همينطور برنامهاي را براي تقويت بعد قهرماني زنان داشتيم با قوت كافي پيگيري نميشود زيرا توان مالي كافي نداريم و اين امر به جايگاه ما در بازيهاي آسيايي آينده كمك لازم را نخواهد كرد.
وي تصريح كرد: توجه ويژهايي به امور علمي و آموزشي در فدراسيون ها معطوف كردهايم. در جدول اعتبارات سال 87 چيزي حدود 387 ميليون تومان به امر آموزش فدراسيونها اختصاص يافته است. در همين زمينه آكادمي با تمام توان در كنار فدراسيونها فعاليت دارد تا بتواند نيازهاي علمي آنها را برآورده كند.
قراخانلو خاطرنشان كرد: در كميتهي ملي المپيك مسالهي هدفمند بودن بودجه مورد توجه بود و براي اكثر فدراسيونها 9 موضوع را مشخص و تخصيص اعتبار كرديم. به كارگيري مربيان خارجي، به كارگيري كادر فني و مربيان داخلي، پرداخت حقوق ورزشكاران، تجهيزات ورزشي، امور آموزشي، فرهنگي، پزشكي و بهداشتي، ميزباني و توسعهي ورزش بانوان از مهمترين نكات مطرح شدهاند. در اين ميان هم ناظران چشم بيناي كميتهاند و به انجام وظيفه ميپردازند. در بخش نظارت از تكنيكهاي علمي استفاده ميكنيم و پرسشنامهها و فرم هاي مناسبي را به كار ميگيريم و به طور كلي نظارت خيلي بهنتر از گذشته شده است.
وي همچنين خاطرنشان كرد: برنامهي راهبردي و بلند مدت كميتهي ملي المپيك براي 2009 تا 2016 تقريبا آماده شده و در حال نظرخواهي نهايي است؛ با نهايي شدن اين برنامه در واقع كميتهي ملي المپيك هم صا حب برنامه، اهداف و رويكرد روشني خواهد شد تا امور هر چه بيشتر از انضباط علمي برخورد گردد و نقش سليقه در آن كمرنگ شود.
وي ادامه داد: در زمينهي امور بينالمللي فعاليتهاي خوبي صورت گرفته است كه عمدهترين آن پيگيري امور مربوط به كنگرهي علمي OCA است كه خود جاي بحث طولاني دارد. اين كنگره به مفهوم برنامهريزي براي زمينهسازي و تدوين برنامهي بلند مدت توسعهي ورزش در آسياست كه كميتهي ملي المپيك ايران، نقش محوري دارد.
قراخانلو تشريح كرد: بودجه سال 87 به فدراسيونها ابلاغ شده و تفاهمنامهايي بين كميتهي ملي المپيك و فدراسيونها در حال رد و بدل شدن است. به طوري كه از 20 ميليارد تومان بودجه، 80 درصد يعني مبلغي بالغ بر 16 ميليارد تومان به فدراسيونها اختصاص داده شد كه از همين اعتبار 49.7 درصد براي بازيهاي المپيك، 11.2 درصد براي بازيهاي پارالمپيك، 36 درصد براي بازيهاي آسيايي و داخل سالن و 2.3 درصد براي بازيهاي زمستاني و ناشنوايان اختصاص داده شده است. 6.5 درصد از كل اعتبارهم در اختيار آكادمي ملي المپيك قرار دارد. البته در مجموع، ده درصد از اعتبارات سال 87 به توسعهي بعد علمي و آموزشي ورزشي قهرماني اختصاص داده خواهد شد.
وي افزود: در ارتباط با كارهاي بنيادي مثل توسعهي ورزش قهرماني زنان، طرح اميدهاي المپيك لندن و دستيابي به كرسيهاي بينالمللي نتوانستيم مبالغ قابل توجهي را اختصاص دهيم.
قراخانلو در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا به طور كلي از پيشرفت امور راضي هستند يا نه، گفت: در مجموع وضعيت رضايت بخشي داريم واز آنچه توسط كميتهي ملي المپيك و آكادمي ملي المپيك صورت ميگيرد خوشحالم و با توجه به امكاناتي كه در اختيار ماست و همچنين با توجه به نقش قانوني و جايگاه كميتهي ملي المپيك، تلاش شده تا از انضباط لازم و اثر بخش كافي برخوردار باشيم و بديهي است كه حوزههاي بسياري در ورزش كشور وجود دارد و ابعاد متعددي وجود دارند كه كميتهي ملي المپيك مسووليت ورود به آن را ندارد.
انتهاي پيام
سه شنبه 4 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]
-
گوناگون
پربازدیدترینها