واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس مركز امور زنان و خانواده: تداوم طرح رحمت در اولويت برنامههاي مركز امور زنان و خانواده است
به گزارش ايرنا زهره طبيب زاده نوري روز دوشنبه در گردهمايي يك هزار نفر از مربيان طرح رحمت سراسر كشور افزود: اجراي طرح ملي رحمت و تبديل آن به نهضت آموزش خانواده در ميان زنان و مردان كشور در ايجاد تفاهم و تقويت نهاد خانواده تاثير فراواني داشته است.
وي يكي از مسائل تبليغي غرب را ترويج تساوي جنسيتي و اصرار بر آموزشهاي حقوقي يك طرفه به زنان براي سهم خواهي از همسرانشان و در نتيجه انهدام خانوادهها عنوان نمود و اجراي طرح ملي رحمت را قدمي موفقيت آميز در برابر اين رويه غربي دانست.
رييس ستاد بزرگداشت هفته زن و روز مادر تاكيد كرد:آموزش حق و تكليف براي زوجين در خانوادهها به صورت دو طرفه و يكسال بايد صورت گيرد و آموزشهاي حقوقي يك طرفه نه تنها دردي از خانوادهها را دوا نميكند بلكه سبب افزايش كشمكشهاي خانوادگي خواهد شد.
طبيب زاده نوري اظهار داشت: زماني سلاح حقوق و خانواده به ميدان ميآيد كه اخلاق فراموش شده باشد لذا بايد زوجين را به صبر ، مودت و ايثار نسبت به هم تشويق كرد و ابزار حقوقي را آخرين راه حل مشكلات قرار داد.
وي در اين سخنراني بر نقش اثرگذار زنان ايران در شكلگيري ، تداوم و بقاي انقلاب اسلامي تاكيد كرده و گفت: زنان در دوران پيش از انقلاب با تحمل شكنجه ، زندان و تبعيد خود و همسرانشان و حضور در صفوف مقدم راهپيمايي ها توانستند انقلاب را به ثمر برسانند.
مشاور رييس جمهوري در امور زنان ستادهاي پشتيباني جبههها در طول هشت سال دفاع مقدس را حاصل عملكرد زنان ايراني دانست.
طبيب زاده نوري به برنامههاي دولتهاي پس از انقلاب اشاره كرد و گفت: توجه دولتها به زيرساختها و فعاليتهاي زيربنايي اقتصادي و علمي سبب غفلت مسولان از برنامههاي فرهگي شد.
وي همچنين ترور تئوريسينهاي انقلاب و شخصيتهاي فرهيخته را عاملي ديگر در دور ماندن جوانان از دسترسي به منابع فرهنگي متناسب با آرمانهاي نظام اسلامي عنوان كرد و افزود: آمريكا و اذنابش پس از شكست مداوم از توطئههاي مكرر نظامي در ايران دريافتند كه عمليات مسلحانه مردم ،كشور ما را به لحاظ معنوي و تجهيزات تسليحاتي قوي تر و مستحكم تر مينمايد و به همين دليل با كودتاي خزنده با توسل به تخريب مباني مذهبي از طريق ماهواره و اينترنت به تخريب فرهنگي در ميان جوانان پرداختند و مشغله مسولان نظام در زمينه اداره امور اجرايي كشور و فعاليتهاي عمراني فرصت فعاليت چشمگير در عرصه فرهنگي را از آنها گرفت.
در طرح رحمت رفتارهاي عملي صحيح در زندگي، با الگوگيري از قرآن و احاديث به داوطلبان در كلاسهايي آموزش داده ميشود.
مربيان طرح رحمت در سراسر كشور از ميان فارغ التحصيلان حوزههاي علميه گزينش شده اند.
طي دو سالي كه از زمان اجراي اين طرح ميگذرد حدود يك ميلون نفر از اين كلاسها بهره مند شده اند.
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]