واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وجود حداقل 800 هزار و حداكثر يك ميليون و 700 هزار معتاد در كشور
معاون امور فرهنگي و پيشگيري سازمان بهزيستي بر وجود حداقل 800 هزار و حداكثر يك ميليون و 700 هزار معتاد در كشور تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار سرويس اجتماعي برنا، محمد نفريه در نشستي خبري با اشاره به اينكه در معاونت فرهنگي و پيشگيري سازمان بهزيستي تعداد پنج دفتر و يك كميته فعال هستند گفت: در دفتر پيشگيري از معلوليتها، انواع طرحها در زمينه پيشگيري از معلوليت و تنبلي چشم در حال اجرا است و ارتقاي توان ذهني نوزادان نيز از وظايف اين دفتر است.
وي با بيان اين كه دفتر پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در زمينه برگزاري طرح مهارتهاي زندگي در مقاطع مختلف فعاليت ميكند، افزود: دفتر مشاوره، فعاليتهاي مشاورهاي شامل حضوري و تلفني را بر عهده دارد و دفتر تحقيق و توسعه و فنون پيشگيري وظيفه شبكه سازي با محوريت اجتماع را بر عهده دارد.
معاون امور فرهنگي و پيشگيري سازمان بهزيستي كشور دفتر اعتياد را آخريت دفتر حوزه پيشگيري عنوان و تصريح كرد: در اين دفتر خدمات پيشگيري، درمان و كاهش ميزان آسيب انجام ميشود كه در اين رابطه سال گذشته تعداد 294 هزار نفر از خدمات درمان و كاهش آسيب سازمان بهزيستي در سطح كشور استفاده كردند.
وي با اشاره به وجود 887 مركز درمان اعتياد و 530 مركز درمان متادون در سراسر كشور، اظهار داشت: 110 هزار معتاد تحت درمان متادون در كشور وجود دارد كه از اين تعداد 67 هزار معتاد تحت پوشش سازمان بهزيستي در حال درمان هستند.
نفريه در خصوص طرحهاي در حال اجراي معاونت پيشگيري سازمان بهزيستي گفت: بهترين طريق پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در سراسر دنيا طرح آموزش مهارت هاي زندگي است و تحقيقات نشان ميدهد كه افرادي كه اين آموزشها را ميبينند كمتر دچار آسيبهاي اجتماعي و اعتياد ميشوند.
وي با بيان اين كه در سال گذشته تعداد يك ميليون و 472 هزار و 883 نفر مهارت هاي زندگي را آموزش ديدند، افزود: از اين تعداد 100 هزار نفر در مقطع پيشدبستاني، 700 هزار نفر در مقطع دبستان، 663 هزار نفر در مقطع راهنمايي و بيش از 10 هزار نفر دانشجو بودند ضمن اين كه اين آموزش براي دانش آموزان مقطع دبيرستان توسط وزارت آموزش و پرورش انجام مي گيرد.
معاون امور فرهنگي و پيشگيري سازمان بهزيستي كشور در خصوص اعتبارات اختصاص يافته به حوزه پيشگيري و درمان، تصريح كرد: در سال 85 بودجه دفتر اعتياد در حدود 60 ميليارد ريال و در سال 86 اين بودجه به 52 ميليارد ريال كاهش پيدا كرد و در سال جاري نيز بودجه پيشبيني شده بيش از 80 ميليارد ريال خواهد بود.
وي خاطرنشان كرد: در سال 86 به علت كاهش بودجه ميزان افراد تحت پوشش آموزش براي پيشگيري از اعتياد كاهش يافت به طوري كه در سال 85، بيش از سه ميليون نفر تحت پوشش اين سازمان بودند در حالي كه اين ميزان در سال 86 به دو ميليون نفر كاهش يافت ولي با توجه به افزايش بودجه در سال جاري اميدواريم اين ميزان به حدود 4 ميليون نفر افزايش پيدا كند.
نفريه با تاكيد بر افزايش شدت اعتياد در بين معتادان، خاطرنشان كرد: طبق تحقيقات انجام شده توسط موسسه داريوش، حداقل 800 هزار و حداكثر يك ميليون و 700 هزار معتاد در كشور وجود دارد.
وي تاكيد كرد: طبق تحقيقات انجام شده بيش از 95 درصد معتادان تزريقي در سطح كشور از سرنگ تميز استفاده مي كنند.
انتهاي خبر // شبكه خبري برنا//56 - 37 - 44//www.BornaNews.ir
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]