واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبيركل انجمن روزنامهنگاران مسلمان: ـ برخورد انجام شده با " تهران امروز" قابل بررسي است ـ برخي رسانهها از مديريت باتجربه و مسلط كار فاصله گرفتهاند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
دبيركل انجمن روزنامهنگاران مسلمان با اشاره به سالروز سوم تير و انتخاب دكتر محمود احمدينژاد به عنوان رييسجمهور گفت: انتخابات رياست جمهوري نهم در ادامه ساير انتخاباتهاي پس از پيروزي انقلاب، رقابتي پرشور و تداوم اهميت بخشيدن به حضور مردم در صحنه بود.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) فضايلي پس از جلسه هيات مديره انجمن روزنامهنگاران مسلمان در نشستي خبري اظهار كرد: شايد انتخابات نهم از نظر تنوع ديدگاهها منحصر به فرد بود؛ به اين معني كه مردم اين امكان را داشتند تا هر سليقه و گرايشي را كه فعال است انتخاب كنند. اما در مجموع اين رقابتها، مردم در درجه اول يك چهره اصولگرا را انتخاب كردند و در درجه دوم فردي را برگزيدند كه بيش از بقيه نسبت به ارزشها و آرمانهاي انقلاب تاكيد داشت.
وي افزود: اين موضوع پيام مهم و قابل توجهي دارد و نشاندهنده اين واقعيت است كه مردم بر اين باورند كه ارزشهاي انقلاب ميتواند همچنان براي كشور نجاتبخش باشد و موجبات پيشرفت كشور را در همه حوزهها فراهم كند. همچنين اين انتخاب «نه» به مجموعه مسايلي بود كه خلاصه آنها فاصله گرفتن از ارزشهاي انقلاب است و حركتهاي افراطي كه مردم در دوران قبل آن را شاهد بودند. در حقيقت نوعي اعلام مخالفت و اظهار ناخشنودي از مجموعه وقايعي بود كه در آن دوران اتفاق افتاده بود.
فضايلي با تاكيد بر اينكه " انتخابات نهم رياست جمهوري پاسخ ايجابي مردم براي بازگشت به ارزشهاي انقلاب بود" خاطرنشان كرد: آقاي احمدينژاد و دولت ايشان با توجه به مجموعه شرايط كشور در يك سري زمينههاي عملكرد مثبت و قابل دفاعي ارايه كردند كه اولويت داشتن خدمت، برداشتن فاصلههاي غيرمنطقي بين مردم و مسوولان، احياي ارزشهاي انقلاب، سادهزيستي، ايجاد تحول در حوزههاي مختلف، شجاعت و اقتدار در سياست خارجي و دفاع منطقي و شجاعانه از سياستهاي نظام و منافع ملي در عرصه بينالمللي از جمله آنهاست.
وي ادامه داد: از سويي ديگر كاستيها و اشكالاتي هم وجود دارد كه قطعا مهمترين آن به حوزه زندگي روزمره مردم بازميگردد. در اين بخش انتظار بوده و هست كه دولت از تمامي امكانات كارشناسي و اجرايي استفاده كند. در اينكه دولت انگيزه زيادي در اين جهت مصروف داشته ترديدي نيست اما در اينكه چهقدر منتج به نتيجه شده ميتواند محل بحث باشد. ضمن اينكه بايد شرايط منطقهاي و جهاني را هم در نظر گرفت.
وي تصريح كرد: از جمله محدوديتها ـ كه اگر وجود نداشت عملكرد بهتري را از مجموعه دولت شاهد بوديم ـ تلاش براي تخريب دولت بود كه امري كمسابقه در دوران پس از پيروزي انقلاب به شمار ميرفت. قطعا اين موضوع در فضاي عمومي جامعه و خدمترساني دولت تاثير دارد. اگر مجموعه دوستان و همفكران دولت كمك كنند، تلاش براي تخريب هم كمتر ميشود. گرچه اين موضوع در دورههاي قبل هم وجود داشته اما در مقايسه كلي اين شرايط براي دولت نهم سنگينتر و مخربتر است.
دبيركل انجمن روزنامهنگاران مسلمان همچنين در پاسخ به سوالي درباره انتخابات دهم رياست جمهوري نيز اظهار كرد: تا جايي كه اطلاع دارم در جريان اصولگرا تاكنون چنين بحثي مطرح نشده كه فردي جايگزين احمدينژاد شود يا حتي تصميم گرفته شود كه حتما ايشان به عنوان نامزد جريان اصولگرا معرفي شود. در اينكه ايشان كانديداي جدي رياست جمهوري آينده خواهند بود ترديدي نيست اما طيفهاي مختلف جريان اصولگرا تصميمي نگرفتهاند.
وي يادآور شد: خوشبختانه در انتخاباتهاي قبل، جريان اصولگرا ساز و كاري را طراحي كرده كه به نظر ميرسد در انتخابات پيش رو هم بتواند از اين ساز و كار استفاده كند. عمده جريان اصولگرا هم به نظرات جمعي پايبند هستند و اگر حتي به كانديداي واحد هم نرسند اين امر به صورت مديريت شده اتفاق خواهد افتاد. اما ارزيابي ما اين است كه اين مشكل در جريان دوم خرداد و اصلاحات براي رسيدن به جمعبندي واحد براي حضور در عرصه انتخابات رياست جمهوري بيشتر است.
وي با اشاره به سالروز 17 تير و شهادت شهيد بهشتي و جمعي از مسوولان و مقامات كشور گفت: مجموعه وقايع سال 60 كه يكي از آنها حادثه 7 تير بود پوشالي بودن ادعاهاي امروزين قدرتهاي دنيا بهخصوص كشورهاي غربي در مبارزه با تروريسم را نشان ميدهد؛ چراكه كساني كه فجايع زيادي براي كشور ما به وجود آوردند و اقدامات تروريستي زيادي را عليه مردم و مسوولان سازماندهي كردند، تحت حمايت كساني هستند كه ادعاي مبارزه با تروريسم دارند و اين بيانگر عدم صداقت، رفتار دوگانه و خودمحوري اين كشورهاست.
وي در بخش ديگري از سخنانش درباره تفاهمنامه امنيتي آمريكا و عراق نيز گفت: انتظار ميرود دولت عراق از امضاي اين توافقنامه خودداري كند و اين اقدام نامبارك را در تاريخ ثبت نكند. با شناخت ما از مالكي اين اتفاق نخواهد افتاد اما در بدنه دولت عراق جرياناتي هستند كه با غرب و بهويژه آمريكا تعاملاتي دارند و از نفوذ خود در دولت به نفع آنها استفاده ميكنند. گرچه ملت عراق و مراجع و شخصيتهاي مردمي و بانفوذ اين كشور اجازه امضاي اين توافقنامه را نخواهند داد.
وي با ابراز نگراني از عدم اجراي توافقات دوحه در لبنان نيز گفت: اگر لبنان به خودش واگذاشته شود و مسوولان آن هم با توجه به منافع مردم تصميم بگيرند، اوضاع به سمتي ميرود كه مردم شرايط بهتري را شاهد باشند تا دخالتهاي بيگانگان مانع تصميم درست آنها نشود.
دبيركل انجمن روزنامهنگاران مسلمان خاطرنشان كرد: آتشبس بين رژيم صهيونيستي و حماس نشاندهنده استيصال اين رژيم است كه با تقاضاي خود آنها صورت گرفت و كماكان هم هوشياري حماس را ميطلبد تا فرصتي براي پيشبرد اهداف رژيم صهيونيستي ندهد.
وي با اشاره به مانور اسراييل در مديترانه گفت: اين اقدام صرفا براي عمليات رواني در كشور ما و فضاسازي با اين جهت صورت گرفته كه اين رژيم خود را براي مقابله با جمهوري اسلامي آماده ميكند. با توجه به مجموع تجربيات و ادعاي تكرار شده در سالهاي گذشته، ضعف دروني رژيم صهيونيستي، شكست از حزبالله در جنگ 33 روزه، استيصال مقابل دولت حماس و مجموع شرايط، اين واقعيت آشكار ميشود كه امروز رژيم صهيونيستي ضعيفتر از آن است كه بتواند تهديدي براي ايران محسوب شود.
فضايلي ادامه داد: همين كه اين رژيم وجود دارد و حيات خود را ادامه ميدهد، بزرگترين توفيقش است و امكان اينكه بتواند حركت ويژه و جديدي عليه جمهوري اسلامي با توجه به نفوذ ايران در منطقه كند، ادعاي بيمبنايي به نظر ميرسد. اگرچه جمهوري اسلامي هم همواره آمادگي لازم را براي مواجهه با تهديدات احتمالي داشته و اين فضاسازيها اقدامات رواني براي تحت تاثير قرار دادن جريانهاي ضعيف در كشور، بازسازي روحيه آنها و سرپوش گذاشتن بر ضعف و ناتواني رژيم صهيونيستي است.
دبيركل انجمن روزنامهنگاران مسلمان به لغو امتياز روزنامه تهران امروز اشاره كرد و گفت: اين اتفاق بسيار تلخ و تاسفآور بود؛ چراكه آنچه به عنوان ويژهنامه توسط روزنامه منتشر شد محتوايي غيرقابل دفاع داشت و تاسف بيشتر ما از اين بابت است كه اين محتوا از سوي روزنامهاي منتشر شده كه منتسب به اصولگرايان است. به نظر ميرسد از يك سو برخي رقابتهاي ناسالم و فاصله گرفتن از مباني اخلاقي موجب پيش آمدن اين اتفاقات شده و از سوي ديگر رسانهها از مديريت باتجربه و مسلط كار فاصله گرفتهاند و همين باعث ميشود چنين اشتباهات و تخلفات غيرقابل دفاعي منتشر شود.
فضايلي ادامه داد: البته برخورد صورت گرفته به لحاظ قانوني قابل بررسي است اما قطعا جاي برخورد وجود داشته است. اميدواريم دولت هم در سال پاياني خود تعاملش را با رسانهها بيشتر كند و رسانهها هم در مواجهه با دولت، انصاف، اخلاق و مروت را بيشتر رعايت كنند.
وي با تبريك ولادت حضرت زهرا (س) نيز گفت: اميدوارم حضرت زهرا(س) به عنوان يك الگو و اسوه براي همه زنان به درستي معرفي شود. متاسفانه در اين مناسبتها بيش از فرصتسازي براي ارتقاي معرفت خود و جامعه براي شناخت صحيح الگوها جنبه احساسي از قوت بيشتري برخوردار است. گرچه بايد به آن هم توجه شود اما تقويت بنيههاي معرفتي و شناخت الگوها ميتواند جامعه را به پيش ببرد. اميدواريم كه وعاض، مداحان و رسانهها اين مسير را به سمت ارتقاي معنوي و معرفتي سوق دهند.
وي همچنين با اشاره به جلسه هيات مديره انجمن روزنامهنگاران مسلمان گفت: در اين جلسه، نشست كميته آموزش و پرورش درباره شكوفايي رسانه اسلامي مورد بحث قرار گرفت و قرار است دومين نشست اين كميته در حوزه مطبوعات با هدف ارتقاي فعاليتهاي مطبوعاتي در حوزههاي مختلف برگزار شود؛ زيرا ما در كشوري فعاليت روزنامهنگاري ميكنيم كه ارزشهاي اسلامي مبناي شكلگيري آن است و در چنين كشوري ضمن توجه به مسايل حرفهاي، ويژگيهاي خاص اين حرفه را بايد در نظر گرفت.
انتهاي پيام
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]