واضح آرشیو وب فارسی:سایت ریسک: تصميم جديدي كه برگزيدگان آزمون استخدامي را نگران ساخته است؛واگذاري تامين نيروي انساني آموزش و پرورش به شركتهاي خصوصي
اعتماد ملي: برگزيدگان آزمون استخدامي كه تحت تاثير تغيير و تحولات جاري آموزش و پرورش، با دستور توقف استخدام مواجه شدهاند، هنوز بلاتكيف ماندهاند و اخبار رسمي و غيرسمي از تصميمات جديد در حوزه استخدام نيروي انساني، بر نگراني آنها ميافزايد.آزمون استخدامي آموزش و پرورش، 27 مهرماه سال گذشته برگزار شد و 94 برگزيده براي 48 رديف شغلي در استان تهران دو آزمون صلاحيت علمي و گزينش ديگر را هم گذراندند اما اين برگزيدگان بخشنامه وزير مبني بر توقف استخدام را سدراه خود يافتند و هيچ پاسخي مبني بر تعيين تكليف دريافت نكردند.
در اين شرايط عدهاي از برگزيدگان عليه بخشنامه علي احمدي مبني بر منع استخدام به ديوان عدالت اداري شكايت كردند. به گفته برخي از اين برگزيدگان اخيرا دستور ديگري مبني بر واگذاري بخشهاي آموزشي به شركتهاي خصوصي كه بازنشستگان آموزش و پرورش تاسيس ميكنند، صادر شده است. اين شركتها كه شركتهاي تامينكننده نيروي انساني نام دارند، قرار است وظايف اين بخش را محقق سازند.
از آنجا كه اين دستور وزير هنوز به طور رسمي اعلام نشده و تنها به اجرا درآمده است، معلوم نيست اين اقدام در راستاي طرح تعاوني كردن اداره مدارس صورت ميگيرد يا ايده جديد مسوولان اين وزارتخانه است.
كارشناسان احياي مجدد طرح فراموششده اداره مدارس به صورت تعاوني و هيات امنايي را مثبت ارزيابي ميكنند و اجراي درست آن را موجب بالا رفتن كيفيت آموزش ميدانند. اما مسووليت در قبال استخدام برگزيدگان آزمونهاي آموزش و پرورش نبايد در اين برنامههاي جديد گم شود. صاحبنظران تاكيد ميكنند كه قانون استخدام نيروي جديد به ميزان نصف افراد بازنشسته شده، نبايد در آموزش و پرورش كه نيروي مازاد دارد به اجرا درآيد، آنها ميگويند جلوي ضرر از هر جا گرفته شود، منفعت است. اين نيروها بايد در بخشهاي ديگر دولت كه به آنها نيازمند است، استخدام شوند.
احياي طرح اداره هيات امنايي مدارس
طرح اداره هيات امنايي و تعاوني مدارس در زمان وزارت مرتضي حاجي در آموزش و پرورش به اجرا درآمد كه با مخالفت عدهاي از جمله برخي نمايندگان كميسيون آموزش مواجه و با تعويض مديريتها به فراموشي سپرده شد. شيرزاد عبداللهي، كارشناس آموزش و پرورش، با اشاره به اينكه زمان تحويل وزارت مرتضي حاجي يك هزار مدرسه هيات امنايي وجود داشت، به اعتماد ملي ميگويد: نحوه اداره اين مدارس دوباره به حالت قبل بازگشته است اما شروع دوباره اين كار را بايد مثبت تلقي كرد.
او درباره اين طرح توضيح ميدهد:
او با اشاره به اختيار مديران در انتخاب معلمان شايسته كه با اجراي اين طرح حاصل ميشود، ميافزايد:
اين كارشناس ضمن تاكيد بر اينكه وزارت آموزش و پرورش در شرايط حاضر هيچ نيازي به استخدام نيروي جديد ندارد، ميگويد: پيشنهاد من براي استخدام نيروهاي جديد در آينده نيز برپايي يك نظام صنفي معلمي است. اين نظام ميتواند بعد از ارزيابي صلاحيت علمي، تخصصي و اخلاقي افراد به واجدان شرايط پروانه صنفي براي تدريس در مقاطع تحصيلي مختلف را بدهد تا خودشان مدارسي را كه معلم نياز دارند، بيابند. در اين صورت رقابتي نيز ميان افرادي كه متقاضي شغل معلمي هستند، ايجاد ميشود و معلماني كه به اطمينان شرايط استخداميشان، دانش خود را ارتقا نميدهند، 30 سال روي دست آموزش و پرورش نميمانند.>
شيرزاد عبداللهي خطاب به وزير آموزش و پرورش ميگويد: نيازي به دخالت وزارت تعاون در اين كار نيست، چون اين مقررات در آييننامه اجرايي مدارس كه در سال 1380 نوشته شده، وجود دارد.
او در پايان اظهار اميدواري ميكند كه اين اقدامات فراتر از شعار بوده و به اجرا درآيد.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
يکشنبه 2 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت ریسک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]