واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مربي سابق تيم ملي واليبال ايران : فضا براي فعاليت در ايران كم است
پرويز كاظمي روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با بيان اين مطلب افزود : براي رفع اين معضل بايد راهكاري انديشيده شود .
وي در ادامه اظهارداشت يكي از راهكارهاي رفع اين مشكل برگزاري مسابقات واليبال در دستههاي مختلف است .
كاظمي تبعيض ميان مربيان داخلي و خارجي را از ديگر مشكلات مربيان اين رشته عنوان كرد و افزود: مربيان خارجي طي سالهاي اخير بسيار دست نيافتني به نظر ميرسيدند و اين درحالي است كه مربيان داخلي به همان ميزان غير قابل اعتماد معرفي ميشدند.
وي گفت : بسياري از مربيان و كارشناسان ما در كشورهاي خارجي در حال فعاليت بوده و عملكرد كاملا موفقي نيز دارند كه به باور من تنها ناشي از بالاتر بودن سطح علمي اين مربيان است .
اين كارشناس تصريح كرد: اين مساله بدان معني نيست كه ما در ايران به طور مرتب دورههاي آموزشي برگزار كرده و كارت درجه يك بدهيم بلكه بهتر است به منظور افزايش سطح علمي مربيان و روزامد شدن دانش مربيان ، آنان را به منظور شركت در دورههاي شش ماه به خارج اعزام كنند تا ضمن آموزش در كنار تيمهاي بزرگ با ديدگاههاي مربيان بزرگ نيز آشنا شوند .
به گفته كاظمي دست كم اين مربيان پس از بازگشت به ايران در صورتي كه حتي نتوانند در تيمي جذب شوند، ميتوانند در استانها و شهرستانهاي خود فضا و زمينه كافي براي فعاليت ورزشي فراهم كنند.
وي اختلاف دستمزد مربيان داخلي و خارجي را از ديگر مشكلات مطرح شده از سوي مربيان و كارشناسان ورزش واليبال به رييس فدراسيون عنوان كرد و افزود:
تفاوت در اين خصوص از زمين تا آسمان مصداق خوبي براي بيان اين اختلاف است.
كاظمي خواستار توجه مسوولان ورزش بويژه مديران فدراسيون واليبال در اين زمينه شد و گفت : براي رشد و توسعه اين رشته بايد به اين مساله توجه ويژه اي صورت گيرد و اين نيازمند همدلي و همراهي تمامي اعضاي جامعه واليبال كشور است .
وي اضافه كرد: فدراسيون بايد از مربيان حمايت كافي داشته باشد اما رفع مشكلات به تنهايي توسط فدراسيون امكان پذير نيست.
كاظمي گفت : بايد با تجديد نظر در افكارمان بدور از غرض ورزي و تنگ نظري تنها به تعالي و رشد واليبال ايران بينديشيم .
اين كارشناس ورزشي تصريح كرد: مثلا اگر يك مربي داخلي نتوانست موفقيتي كسب كند با نقدهاي نادرست و بدور از انصاف و تنها به منظور تخريب موقعيت وي را به خطر اندازيم و يا يك پيروزي ساده و كسب يك مدال را آنچنان بزرگ جلوه دهيم كه فراموش شود كه اين رشته مشكلات زيادي دارد و از پشتوانه كافي برخوردار نيست.
اگر به دنبال توسعه ورزش واليبال يا هر رشته ديگر هستيم بايد به مربيان آن احترام بگذاريم و زمينه آموزش بويژه در عرصههاي بينالمللي را بايد براي آنان فراهم كنيم و بايد همه بدانند كه بازيكنان خوب توسط مربيان داخلي تربيت ميشوند و نتيجه تلاش آنان به مربيان خارجي سپرده ميشود .
كاظمي ادامه داد: بايد بهترين مربيان در ردههاي پايه كار كنند ولي در ايران چنين چيزي غير ممكن است زيرا در اين بخش حقوق خوبي به مربيان داده نمي شود و چون بيشتر مربيان با مشكلات مالي مواجه هستند ترجيج ميدهند در تيمهاي درجه يك و ليگ برتر فعاليت كنند.
وي همچنين به جلسه مشترك مربيان و فعالان عرصه واليبال با محمد رضا داور زني رييس فدراسيون واليبال در حاشيه كلينيك مربيگري اشاره كرد و گفت :
خوشختانه نشست بسيار خوبي بود و تمام مطالب فوق در اين جلسه مطرح شد و داور زني در نهايت ارامش و متانت به موارد مطرح شده گوش داد .
اين مربي افزود: من معتقدم بايد چنين جلساتي حداقل چند ماه يكبار تشكيل شود تا ضمن تبادل تجربيات مشكلات و معضلات مورد بررسي قرار گرفته و زمينه براي ارايه راهكارها و پيشنهادات ارزنده فراهم شود
يکشنبه 2 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]