واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرمانده نيروي انتظامي مازندران: اداره رسيدگي به جرائم اينترنتي بزودي فعال ميشود ميزان قتل در استان طي سه ماه اخير 54 درصد كاهش يافته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
فرمانده نيروي انتظامي مازندران گفت: متاسفانه طرحهاي استفاده از دريا سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري آمادگي خدمات به مسافرين را ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه مازندران، سردار مهدي توكلي در نشست خبري با اشاره به اين كه عليرغم مشكلات بودجهاي كشور، اعتبارات ستاد مبازه با مواد مخدر استان نسبت به سال گذشته 38 درصد رشد داشته است افزود: بودجه بخش پيگيري اين ستاد نيز در كل كشور400 درصد افزايش يافته است.
وي ادامه داد: در بحث پيشگيري ستاد مواد مخدر امكانات وتجهيزات از قبيل فاكس، كامپيوتر و سايت رايگان سازمانهاي مردم نهادي كه در اين قسمت فعاليت ميكنند را فراهم ميكند.
توكلي با بيان اين كه در خصوص درمان معتادين گفت: تاكنون 400 هزار نفر در كشور به چرخه درمان وارد شدند و مازندران نيز عهدهدار درمان 14 هزار نفر از معتادين از طريق دانشگاه علوم پزشكي، بهزيستي و سازمانهاي مرد نهاد شده است.
وي خاطرنشان كرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر سياست افزايش كنترل و مبارزه با توزيع كنندگان و معتادين را نيز در دستور خود قرار داده است.
فرمانده نيروي انتظامي مازندران به اهميت نقش روحانيت در كاهش اعتياد در جامعه اشاره كرد و گفت: روحانيون بيشترين ارتباط و بهترين نفوذ را دربين مردم دارند و براي ارتقاء امنيت اجتماعي نياز به همكاري اين قشر داريم.
وي از شروع طرح جامع تابستانه خبر داد و گفت: مازندران به دليل مسافرخيز بودن آن با افزايش حجم جمعيت مسافر مواجه است و هم اكنون نيز اسكان گردشگران در كنار پاركها شروع شده است.
توكلي ادامه داد: اين طرح در چهار مقوله جاده، جنگل، دريا و شهر اجرا خواهد شد كه علاوه بر حضور ماموران نيروي انتظامي، پليس ياران بسيجي و مجريان اين طرح پوشش مناسبي را در خصوص ارتقاء امنيت اخلاقي واجتماعي خواهند داد.
توكلي افزود: سازمان ميراث فرهنگي قول داده كه 120 طرح گردشگري را فعال كند كه اگر اين قضيه عملي شود شاهد فضاي خوبي براي گردشگران خواهيم بود.
وي با بيان اينكه آمار غرق شدگان در سه روز گذشته نگران كننده است، افزود: بايد فضاي منطقي را براي استفاده كنندگان از دريا فراهم كنيم در غير اين صورت تعداد غرق شدگان افزايش مييابد.
فرمانده نيروي انتظامي مازندران با اشاره به اين كه طرح ارتقاء امنيت اجتماعي با بكارگيري 400 نيروي زن شروع شده است از خانوادهها خواست تا در سطح شهر مسائل اخلاقي را رعايت كرده تا منجر به برخورد نيروي انتظامي با آنها نشود؛ هرچند شيوه اجرائي ما در مرحله اول ارشاد و تذكر است.
توكلي به عملكرد نيروي انتظامي استان طي سه ماه اخير اشاره كرد و گفت: تا كنون از طريق ارتباط عمومي مردم در سهشنبههاي هر هفته 795 نفر فقط به من مراجعه كردند كه از اين ميان مشكلات 95 درصد آنها حل شده است.
وي همچنين از كشف 502 كيلوگرم انواع مواد مخدر توسط نيروي انتظامي در سه ماهه اول سال 87 خبر داد و افزود:اين مقدار نسبت به سه ماه اول سال گذشته 111 درصد رشد داشته كه 2 هزار و215 نفر نيز در اين خصوص دستگير شدند.
توكلي ادامه داد: 47 باند توزيع مواد مخدر نيز منهدم شدند كه نسبت به سال گذشته 104 درصد رشد داشته است.
وي در خصوص مجموع سرقتها به كاهش 12 درصدي نسبت به سال گذشته اشاره كرد و گفت:جز كيف قاپي ساير سرقتهاي مرسوم در استان كاهش چشمگيري داشتند كه اين موضوع به همكاري مردم و رعايت نكات ايمني برميگردد.
اين مقام مسؤول با بيان اين كه 42 باند سرقت در اين سه ماه دستگير شدند به عودت 974 ميليون تومان انواع وسايل سرقتي به مال باختگان اشاره كرد و افزود: هزار و 23 نفر سارق نيز دستگير و به مراجع قضائي معرفي شدند.
توكلي ميزان كاهش قتل در استان را طي سه ماه اخير 54 درصد عنوان كرد و گفت: در مجموع استان با كاهش 23 درصدي جرائم نسبت به سه ماه اول سال گذشته روبرو بوده است.
وي تعداد تصادفات داخل شهري را با 23 درصد كاهش، 4 هزار و471 مورد در سه ماه سال جاري عنوان كرد وگفت: تصادفادت منجر به خسارت 18 درصد، جرحي 47 درصد، و فوتي 16 درصد كاهش داشت.
توكلي تصادفات برون شهري را با 23 درصد كاهش نسبت به سه ماهه سال گذشته، 3 هزار و386 مورد اعلام كرد و افزود: تصادفات خسارتي با 24 درصد، جرحي با 20 درصد و فوتي با 3 درصد كاهش روبرو بوده است.
فرمانده نيروي انتظامي استان به تماس 85 هزار و 581 تماس مردم به 110 اشاره كرد و گفت: 26 هزار و 428 عمليات انتظامي نيز به درخواست مردم صورت گرفته است.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا تعداد تماس مردم با 110 كمتر شده است گفت: از اين آمار هم ميشود به كاهش جرائم و هم ميتوان به فراموشي سپردن فرهنگ سازي دراين خصوص اشاره كرد.
توكلي گفت: ايجاد دفتر تحقيقات كاربردي نيروي انتظامي نيز به تصويب رسيده تا بتوان از اين طريق از اندوختههاي مراكز علمي و دانشگاهي نيز بهره لازم را در خصوص كاهش جرائم و امنيت جامعه برد.
وي با اشاره به اين كه 4 هزار و 588 نفر در اين سه ماه به مراكز آموزشي نيروي مسلح اعزام شدند، گفت: هزارو 772 پرونده در كميسيون پزشكي مطرح شد كه فقط 306 نفر معاف از خدمت سربازي شدند، البته 816 نفر سرباز فراري نيز دستگير و به مراجع مربوطه اعزام شدند.
توكلي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر جرائم اينترنتي در استان و گرايش جوانان به مواد مخدر صنعتي ومقابله نيروي انتظامي با آن گفت: اداره رسيدگي به جرائم اينترنتي بزودي فعال مي شود ولي مصرف مواد مخدر صنعتي به حدي نيست كه حساسيت زيادي در اين خصوص به خرج دهيم.
توكلي همچنين در پاسخ به سوال ديگر ايسنا علت طولاني بودن زمان پست سربازان و افسران وظيفه در نيروي انتظامي را نياز جامعه به امنيت بيشتر و مكلف بودن پليس به ارائه خدمات بهتر دانست و افزود: اگر مردم همكاري خوبي نسبت به ابلاغيههائي مانند تعويض پلاك خودرو داشته باشند قطعا فشار كمتري به نيروهاي وظيفه و كادر نيروي انتظامي وارد ميشود.
وي تصريح كرد: تعويض پلاك خودرو بارها مورد تاكيد پليس بوده واز طريق رسانهها هم بارها تذكر لازم داده شده است، ولي امروز سهلانگاري برخي از مردم باعث تشكيل صف 5 كيلومتري براي تعويض پلاك شد كه اين وضعيت هم فشار رواني را به سربازان و نيروهاي كادر ما وارد كرد و هم مردم از دريافت خدمات بهتر مغموم شدند.
انتهاي پيام
يکشنبه 2 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 371]