واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: شهردار تهران : جهاد دانشگاهي مجموعه اي پيشتاز در نوآوري و توليد علم است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: دكتر محمدباقر قاليباف شهردار تهران جهاددانشگاهي را محل پيوند علم و جهاد خواند و گفت: جهاد دانشگاهي مجموعهاي علمي و جهادي است كه در خلاقيت ، نوآوري ، توليد علم و يافتن راههاي ميان بر پيشرفت و توسعه در كشور پيشتاز بوده است .
به گزارش روز شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، به نقل از روابط عمومي جهاددانشگاهي، دكتر محمدباقر قاليباف شهردار تهران صبح امروز در بازديد از جهاددانشگاهي از نزديك با دستاوردهاي اين نهاد در عرصههاي مختلف آشنا شد.
در ابتداي اين بازديد طي جلسهاي كه با حضور دكتر حميدرضا طيبي رييس جهاد دانشگاهي و جمعي از معاونان و رؤساي پژوهشكدههاي اين نهاد برگزار شد، رييس جهاددانشگاهي در سخناني با بيان اينكه جهاددانشگاهي با هدف ترويج روحيه خودباوري علمي در بين جوانان كشور در سال 59 تأسيس شد، اظهار داشت: اين نهاد در حال حاضر در قالب 42 واحد و 12 پژوهشكده در سراسر كشور و در حوزههاي فرهنگي، پژوهشي ، آموزشي و اشتغال و كارآفريني فعاليت ميكند و همواره تلاش كرده به عنوان پلي ميان دانشگاه و جامعه ايفاي نقش نمايد.
رييس جهاددانشگاهي در ادامه با اشاره به اينكه نتايج فعاليتهاي تحقيقاتي جهاددانشگاهي از طريق مراكز خدمات تخصصي و دورههاي آموزشي در اختيار جامعه قرار ميگيرد، خاطرنشان ساخت: جهاد دانشگاهي در حال حاضر در حوزههايي نظير علوم پايه، كشاورزي، علوم انساني، فني و مهندسي، پزشكي، هنر و ... به فعاليتهاي تحقيقاتي ميپردازد كه نتايج آن در حوزههاي مختلفي همچون برق، مهندس فرآيند، فناوري اطلاعات، مهندسي مكانيك، آلياژها و سوپر آلياژها، سراميك، مهندسي هوا و فضا، سلولهاي بنيادي، سراميك، درمان ناباروري و مهندسي محيط زيست قابل مشاهده است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: در حال حاضر تلاش ميكنيم با تجميع توانمنديهاي واحدهاي جهاددانشگاهي در سراسر كشور در عرصههاي بزرگي مانند نفت و صنايع وابسته به آن، حمل و نقل شهري و بين شهري و صنايع كاني فلزي حضور يابيم .
دكتر طيبي تصريح كرد: جهاددانشگاهي در حوزه آموزش در سه سطح آموزش عالي ، علمي كاربردي و كوتاه مدت فعاليت ميكند و در عرصه اشتغال و كارآفريني ارايه آموزشهاي كارآفريني موردنياز دانشجويان، فارغ التحصيلان و عموم جامعه از جمله اهداف اين نهاد است، ضمن اينكه اين نهاد فعاليتهاي فرهنگي خود را در زمينههاي هنر و ادبيات، اطلاع رساني، افكارسنجي و ... در قالب مجموعههايي همچون خبرگزاري دانشجويان ايران، خبرگزاري قرآني ايران، سازمان انتشارات، مركز افكارسنجي دانشجويان ايران ، مركز فرهنگي دانشجويان و انقلاب اسلامي، مركز گردشگري علمي – فرهنگي دانشجويان و ... دنبال ميكند.
رييس جهاددانشگاهي در خاتمه اظهار داشت: به منظور توسعه كمي و كيفي فعاليتهاي جهاددانشگاهي، سند چشم انداز بيست ساله اين نهاد تهيه شده و براساس آن تلاش ميكنيم هريك از واحدهاي اين مجموعه در سراسر كشور در يك يا چند حوزه تخصصي به قطب علمي و فناوري تبديل شود و فعاليتهاي شاخصي را در سطح ملي و بين المللي انجام دهد.
براساس اين گزارش، دكتر محمدباقر قاليباف شهردار تهران نيز طي سخناني جهاددانشگاهي را محل پيوند علم و جهاد خواند و افزود: جهاددانشگاهي مجموعهاي علمي و جهادي است كه در خلاقيت ، نوآوري ، توليد علم و يافتن راههاي ميان بر پيشرفت و توسعه در كشور پيشتاز بوده است .
وي درادامه با بيان اينكه يكي از عوامل موفقيت ما در دفاع مقدس اتكا به روحيه جهادي بوده است، خاطرنشان كرد: جهاددانشگاهي با توجه به رسالت اصلي خود بايد با استفاده از مباني و روشهاي علمي و بهرهگيري از روحيه جهادي و انقلابي برنامههاي خود را پيش ببرد و به پيشرفت كشور كمك كند.
شهردار تهران تصريح كرد: نوآوري و ابتكار بايد در بستر علم و دانش شكل بگيرد و جهاددانشگاهي ميتواند با استفاده از مباني علمي به نوآوريها و ابتكارات جهت بدهد.
وي خواستار گسترش همكاريهاي جهاددانشگاهي و شهرداري تهران شد و يادآور شد: ارايه آموزشهاي موردنياز كاركنان و مديران شهرداريها، احداث منوريل در تهران، مديريت واحد شهري، بازيافت، ارايه آموزشهاي كارآفريني، اصلاح فرآيندها، نظارت و كنترل در پروژههاي كارفرمايي و ... از جمله زمينههايي است كه جهاددانشگاهي ميتواند با شهرداري تهران همكاري كند.
دكتر قاليباف خاطرنشان كرد: جهاددانشگاهي ميتواند با پشتوانه علمي و انقلابي خود كانون تحولات جديد در حوزه مديريت شهري باشد و شهرداري تهران نيز از همكاري با اين مجموعه علمي استقبال ميكند.
در ابتداي اين ديدار جمعي از معاونان و روساي واحدها و پژوهشكدههاي جهاددانشگاهي نيز به ارايه گزارشي از فعاليتهاي خود پرداختند و به زمينه هاي همكاري مشترك با شهرداري اشاره كردند.
در ادامه اين برنامه دكتر قاليباف از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) و خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) بازديد كرد و از نزديك در جريان فعاليتهاي اين خبرگزاريها قرار گرفت./01/120
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]