واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: واليبال ايران با رفع مشكل صغر سني، جايگاه واقعي خود را خواهد يافت
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): سرمربي اسبق تيم ملي واليبال ايران گفت : با رفع مشكل صغر سني و گذشتن از نتايج دروغين در واليبال و سرمايه گذاري روي نوجوانان و جوانان با انديشه اي پاك مي توانيم طي دو يا سه سال آينده جايگاه خوبي در آسيا داشته باشيم .
" امير حيدري " روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، تصريح كرد: وقتي در تيم هاي نوجوانان و جوانان از بازيكناني استفاده مي كنيم كه سن و شناسنامه آنان دست كاري شده ، شايد بتوانيم نتيجه خوبي در اين رده ها بگيريم ولي در رده بزرگسالان اين بازيكنان به دليل سن و سال بالا ديگر كارايي لازم را نخواهند داشت.
وي در ادامه به كلينك يك روزه مربيگري كه روز پنجشنبه در فدراسيون واليبال برگزار شد اشاره كرد و از برگزاري چنين جلساتي در جهت ارتقا و روز آمد شدن سطح دانش مربيان واليبال از پرفسور ايرج احرابي فرد قدرداني كرد.
حيدري اضافه كرد: در اين جلسه من و تعدادي از مربيان ، كارشناسان و فعالان رشته واليبال ضمن اعتراض به نتيجه كسب شده توسط تيم ايران در رقابت هاي انتخابي بازي هاي المپيك در توكيو و هفتم شدن تيم كشورمان در مجموع هشت تيم حاضر ، در مورد تفاوت فاحش نتايج تيم هاي نوجوانان و جوانان با تيم بزرگسالان خواستار توضيح از رييس فدراسيون شديم .
وي ادامه داد: البته اين اعتراض در راستاي گلايه غيرمستقيم " محمد رضا داورزني " رييس فدراسيون به برخي كارشناسان و مربيان در مورد پرداختن به موضوعاتي چون صغر سني در برنامه هاي راديويي مطرح شد.
حيدري گفت : رييس و مسوولان فدراسيون به جاي توجه به نظرات كساني كه نان به نرخ روز خور محسوب مي شوند و تنها براساس منافع شخصي سخن مي گويند ، بايد نظرات كساني را بپذيرند كه دلشان به حال ورزش واليبال مي سوزد و آرزومند سربلندي اين رشته در آسيا و جهان هستند.
كاپيتان اسبق تيم ملي واليبال ايران افزود: وقتي مربي خارجي براي تيم ملي آورده مي شود كه به دليل داشتن دغدغه براي موفقيت تيم ديگري نمي تواند حضور فيزيكي در كنار تيم داشته باشد كسب چنين نتايجي دور از انتظار نبوده است .
وي خاطرنشان كرد: رييس فدراسيون نبايد نظرات افراد خاص را بشنود بلكه با توجه به مشكلاتي كه واليبال در ايران با آن مواجه است بايد نظرات كارشناسان و صاحب نظران اين رشته را جويا شود و قطعا بايد راه براي حضور نيروهاي جوان در اين عرصه نيز باز شود.
حيدري در ادامه در پاسخ به اين سوال كه چه عواملي مانع از كسب سهميه المپيك توسط تيم ايران در توكيو شد ، گفت : اين مساله دلايل گوناگوني دارد كه مهم ترين آن عدم استفاده از حداقل 40درصد بازيكنان مستعد و توانمند به دليل سلايق شخصي بود.
وي ادامه داد: كم بودن بازيهاي تداركاتي و اردوهاي دراز مدت از عوامل ديگر هفتم شدن ايران در ميان هشت تيم شركت كننده بود ، زيرا در جريان اردوها و بازيهاي تداركاتي مختلف نقاط ضعف بازيكنان كاملا شناسايي شده و به خوبي برطرف گردد.
اين مربي عدم حضور دايم سرمربي تيم را از عوامل موثر در ناموفق بودن ايران در بازيهاي انتخابي المپيك دانست و افزود: مربي هر قدر توان و دانش فني اش هم بالا باشد وقتي نتواند بطور دايم در كنار تيم باشد و دانش خود را در اختيار تيم قرار دهد و تنها در زمان مسابقات حاضر شود نمي تواند كمكي براي تيم محسوب شود.
حيدري اضافه كرد: سرمربي تيم ملي حتي بازيهاي ليگ برتر كشور را نيز نديده است و با چنين شرايطي چطور مي توانسته از بهترين گزينه ها براي تيم ملي استفاده كند يا نقاط ضعف و قوت بازيكنانش رابه خوبي بشناسد.
سرمربي اسبق تيم ملي واليبال كشورمان گفت :با يك برنامه ريزي مناسب و به موقع و پاكي در انديشه و افكار در مورد انتخاب بازيكنان براي رده سني جوانان و نوجوانان مي توانيم در يك آينده نزديك شاهد ارتقا واليبال در سطح آسيا و جهان باشيم .
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]