واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سخنگوي وزارت رفاه و تامين اجتماعي: اورژانس اجتماعي ثبت جهاني شد
خبرگزاري فارس: سخنگوي وزارت رفاه و تامين اجتماعي از « اورژانس اجتماعي» به عنوان يكي از بزرگترين و بينظيرترين خدمات وزارت رفاه و تامين اجتماعي و سازمان بهزيستي ياد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل اداره كل روابط عمومي و امور بينالملل وزارت رفاه و تأمين اجتماعي، محسن احمدي از افتتاح بانك اطلاعات ايرانيان، اجراي طرح بيمه همگاني و راهاندازي اورژانس اجتماعي در كشور به عنوان مهمترين اقدامات اين وزارتخانه در 3 ماهه اول سال نام برد.
وي با اشاره به تلاش وزارت رفاه و تأمين اجتماعي براي ثبت جهاني «اورژانس اجتماعي» افزود: اورژانس اجتماعي طرح عملياتي جديدي در حوزه آسيبهاي اجتماعي در دنياست كه شامل 4 بسته عملياتي «مداخله در بحرانهاي فردي،خانوادگي و اجتماعي»، «خط تلفن اورژانس اجتماعي 123»، « پايگاه خدمات اجتماعي» و «خدمات سيار اورژانس اجتماعي» است.
وي توضيح داد: مداخله در بحران، حتي در كشورهاي پيشرفته عمدتاً فقط روانشناختي و اكثراً روزانه و سرپايي است اما در اورژانس اجتماعي به طور شبانهروزي و رواني ـ اجتماعي ارائه خدمات ميشود.
ضمن آنكه برخلاف ساير كشورها كه مداخله در حد مشاوره تلفني است در اورژانس اجتماعي مداخله در محل بوده و متخصصان مددكار اجتماعي و روانشناس به شخص مراجعه ميكنند. بدين ترتيب فاصله بين زمان بروز مشكل تا مداحله به دليل داشتن تيم سيار كمتر ميشود.
سخنگوي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي درباره خط 123 اظهار كرد: اگر چه خط تلفن بحران در 160 كشور جهان وجود دارد اما تقريباً هيچ يك از آنها 3 رقمي نيست در صورتي كه خط تلفن اورژانس اجتماعي 3 رقمي و روانترين خط تلفن برابر قواعد اعداد يعني يك، دو، سه است.
احمدي با بيان اين كه خدمات تيم سيار در كشورهاي ديگر معمولاً فقط بهداشتي ـ درماني است، تأكيد كرد: در اين بسته، خدمات تيم اجتماعي سيار، خدمات رواني ـ اجتماعي است.
وي با بيان اين كه در اينباره ما از مركز محوري صرف به جامعه محوري رسيدهايم، افزود: به جاي اين كه پس از تماس، تيم كارشناس حاضر شوند، آن تيم در خودرو گروه هدف را شناسايي و خدمات را ارائه ميكند.
سخنگوي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي با تأكيد بر اين كه در اورژانس اجتماعي تلاش ميشود قبل از اقدامات انتظامي و قضايي، مداخله انجام شود، گفت: در بسياري از كشورها اين خدمات توسط پليس انجام و مددجويان به چشم مجرم ديده ميشوند.
احمدي در پايان تأكيد كرد: يكي از ويژگيهاي خدمات اورژانس اجتماعي اين است كه خدمات جانبي مورد نياز نيز از طريق اين سيستم به افراد قابل ارائه است كه شامل نگهداري كوتاه مدت و درازمدت، توانمندسازي افراد و ساير حمايتهاي رواني ـ اجتماعي است.
انتهاي پيام/
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]