واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ترش و شيرين فرهنگ و هنر /عكس لو رفته و هشدار به بازيگر
عكس لو رفته، اعتراض نويسنده، نمايش فيلم ساخته نشده در جشنواره، شيطنت در گويندگي، هشدار به بازيگر و ... مهمترين ترش و شيرين فرهنگ و هنر در هفته گذشته را به خود اختصاص دادند.
به گزارش خبرنگار مهر، جديدترين فيلم سعيد سهيلي به واسطه موقعيت دو شخصيت محوري كه دوقلوهاي به هم چسبيده با عقايد و افكار متضادند، فيلمي كنجكاويبرانگيز و جنجالي شده است. عكسهاي فيلم كه تا هفته گذشته در رسانهها منتشر شده نشان ميدهد جواد رضويان و رضا شفيعيجم در نقش اين برادران دوقلوي از كتف به هم چسبيده بامزه ظاهر شدهاند.
اما يك اشتباه و شايد هم عمد باعث شد غافلگيري كه فيلم ميتوانست در اكران براي مخاطب خود داشته باشد، با انتشار يك عكس به نوعي لو برود. آخرين عكس منتشر شده از فيلم نشان ميدهد برادران دوقلو از هم جدا و مراسم ازدواجشان برگزار ميشود و احتمالا كشف اين ماجرا در نمايش عمومي ميتوانست جذابيتي بيشتر و فراگيرتر براي مخاطب داشته باشد.
عكس لو رفته "چارچنگولي"
* مصطفي مستور به استفاده بدون اجازه از آثارش در تئاتر، فيلم و اينترنت اعتراض كرد و آن را بيتوجهي به حقوق نويسنده دانست. وي با اشاره به اجراي نمايشنامه "دويدن در ميدان تاريك مين" در قم و لنگرود، قرار گرفتن دو كتاب "روي ماه خداوند را ببوس" و "چند روايت معتبر" روي اينترنت و ساخت دو فيلم در سال گذشته با تكيه بر محتواي كتابهايش اعتراض كرد.
* عليرضا نادري نمايشنامهنويس و كارگردان تئاتر كه به علت بيماري قلبي در بيمارستان بستري شده، هفته گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفت و حال او پس از عمل مناسب گزارش شده است. فردوس حاجيان درباره او نوشته است: ديالوگنويسي او در مجموعه "ميوه ممنوعه" آغاز يك حركت جديد در توليدات تلويزيوني پس از انقلاب است. او به رئاليسم انتقادي عشق ميورزد.
* نمايش يك پروژه سينمايي تاريخي كه هنوز در مرحله فيلمنامه است و براي دريافت پروانه ساخت ارائه شده در جشنواره فجر قطعي شده است! تهيهكننده فيلم "حضرت ابوطالب (ع)" گفته: به محض دريافت پروانه ساخت مرحله توليد فيلم آغاز ميشود و با همت جمعي عوامل آن را براي پخش در جشنواره فجر آماده خواهيم كرد.
محسن علياكبري درباره شرايط فعلي فيلمنامه نيز افزوده است: هماكنون با همكاري طاهره صفارزاده ديالوگنويسي اين اثر با استفاده از فيلمنامه احمدرضا گرشاسبي در حال انجام است. فيلمبرداري در ايران، سوريه و مصر انجام ميشود و در حال مذاكره با بازيگران مصري براي حضور در اين فيلم هستيم. اما حضور بازيگران ايراني هنوز به جمعبندي نهايي نرسيده است.
* يك گوينده راديو و تلويزيون معتقد است ميتوان در گويندگي همراه با شيطنت و شور جواني زبان فاخر را نيز حفظ كرد. ژاله صادقيان گفت: در برخي برنامههاي راديو جوان و جنگهاي طنز شبكه سراسري نوعي طرز صحبت وجود دارد كه بوي ادب و فرهنگ ايراني نميدهد. هر چند زبان پويايي دارد، اما زبان فاخر لزوماً زباني نيست كه مخاطب نتواند با آن ارتباط برقرار كند.
* نيوشا ضيغمي كه "تلافي" و "قرنطينه" را بر اكران سينماها دارد به شدت از كليشه شدن پرهيز ميكند. اين بازيگر گفته است: بازي در "قرنطينه" را به دليل تضاد گريم كاراكترم پذيرفتم و از اين تضاد ظاهري نترسيدم. دوست داشتم اگر در ذهن مخاطب قالبي از من شكل گرفته با اين تمهيد شكسته شود. الان هم اگر قرار باشد پيشنهاد مشابه داشته باشم، حاضرم آن را تجربه كنم.
* يك بازيگر سينما، تلويزيون و تئاتر گفته به خاطر پركاريهايش به او هشدار دادهاند. ثريا قاسمي كه مجموعه "سرنوشت" را روي آنتن داشت گفت: اخيراً چند دوست مطبوعاتي از من انتقاد كرده و هشدار دادهاند در انتخاب قصه و كارگردان دقت بيشتر داشته باشم و توانايي و انرژيام را به سادگي در اختيار كارهايي كه درخور من نيستند نگذارم كه بسيار سپاسگزارشان هستم.
* فرجالله سلحشور نويسنده و كارگردان مجموعه "يوسف پيامبر (ع)" درباره انتخاب بازيگران به مواردي جالب اشاره كرده و گفته است: ما بازيگراني را انتخاب كرديم كه با مسائل اعتقادي بيگانه نيستند. مثلاً وقتي به يكي از بازيگران ميگفتم تصور كن با آقا امام زمان مواجه ميشوي، همين يك جمله كافي بود تا بازيگر كل حس را بگيرد و انتقال دهد.
سلحشور در ادامه به برخي كارگردانان انتقاد كرده و گفته: ديدهام برخي كارگردانان به بازيگري كه نقش زائر يك امامزاده را بازي ميكند، ميگويند فرض كن رسيدي به نامزدت و با نامزدت داري حرف ميزني! اين كارگردان اينقدر درك ندارد كه بفهمد نامزد با امامزاده فرق ميكند.
* مهدي فخيمزاده درباره شرايط حاكم بر شوراي عالي تهيهكنندگان حرفهايي خاص زده و گفته است: اتحاديه تهيهكنندگان، مجمع فيلمسازان و كانون كارگردانان هر كدام نگاه خاص خود را به سينما دارند و شرايطي براي كار خود تعريف ميكنند. به هر حال در شوراي عالي تهيهكنندگان همه گرد هم آمدهاند، گرچه هنوز به تفاهم كامل نرسيدهاند. شرايط شبيه صلح مسلحانه است.
* مجموعه فاخر "خط شكن" كه تا پيش از اين اعتراض نويسنده را به همراه داشت تا با نامه نگاريهاي متعدد بالاخره موفق شود نام خود را از تيتراژ كار حدف كند، هفته گذشته اعتراض كارگردان را نيز به همراه داشت. پس از حدف نام سعيد دولتخاني از نويسندگي كار، مسعود تكاور كارگران نيز از اين پروژه كنار گذاشته شد.
اين بركناري از سوي تهيهكننده كار صورت گرفته و تكاور از نظارت بر تدوين مجموعه كنار گذاشته شده است. او در جديدترين اظهار نظرات خود گفته "خط شكن" از اين مرحله به بعد متعلق به او نيست. سعيد منتظرالمهدي تهيهكننده اين مجموعه است.
قاسمي هشدار پركاري گرفته است
* امير غفارمنش بازيگر مجموعه "آرزوهاي شيرين" معتقد است صحنهاي عاطفي در تلويزيون ايران گم شده است: ما هنوز مشكل آموزش عاطفي داريم. چارچوب صدا و سيما طوري طراحي شده كه نميتوانيم بعضي صحنهها را به تصوير بكشيم و هنوز يك ديالوگ كه نشان بدهد كسي ديگري را دوست دارد، نداريم. بايد نشان دادن احساسات را از طريق كلام بيشتر كنيم.
* شنيدهها از برنامههاي زنده راديو و تلويزيون حاكي از آن است كه كميت اينگونه برنامهها كاهش خواهد يافت. پخش برنامههاي انتقادي و اغلب پرحاشيه از يك شبكه راديويي در ماههاي اخير به اين حاشيه دامن زده و طبق دستور مسئولان رسانه ملي برخي برنامههاي زنده به زودي توليدي روي آنتن ميروند. برنامه طنز "جمعه ايراني" نيز از مدتها قبل ضبط شده پخش ميشود.
* علي رفيعي هم به جمع فيلمسازاني پيوست كه آغاز پروژه جديدشان طلسم شده است. پروژه "راز" كه ديماه 85 به تهيهكنندگي محمدرضا تختكشيان پروانه ساخت گرفته و قرار بود رضا كيانيان در آن بازي كند، با توجه به پيشتوليد سه هفتهاي در فروردين بالاخره منتقي شد. رفيعي كه تازه به ايران بازگشته مهرماه نمايش "شكار روباه" را در تالار وحدت به صحنه ميبرد.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1849]