واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده سراب و مهربان : توقع مردم مسلمان ايران صيانت از يادگار علامه اميني است
خبرگزاري فارس: نماينده سراب و مهربان در مجلس شوراي اسلامي گفت: توقع مردم مسلمان ايران صيانت از يادگار علامه اميني است.
مجيد نصيرپور سردهائي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز با اشاره به اين كه كتاب مالغدير» افتخار شيعه بوده كه با تلاش شبانهروزي و سالها كار مداوم توسط علامه اميني گردآوري شده، به وضعيت نامناسب منزل مسكوني آن علامه اشاره كرد و افزود : منزل علامه اميني يادگار و ميراث ملي مردم ايران و تفكر شيعه است و طبيعتاً توقع مردم مسلمان ايران اين است كه از اين يادگار علامه اميني صيانت شود .
وي با اشاره به تهيه فيلمي از منزل مسكوني علامه اميني و انعكاس اخبار آن اظهار داشت : فيلمي كه تهيه شد و وضعيت منزل اين علامه بزرگوار را به تصوير كشيد در راستاي جلب توجه ويژه نظام اسلامي به منزل اين علامه بود كه پس از توزيع فيلم و انعكاس خبر آن، از طرف دستگاههاي مسئول تيمهايي براي بازديد آمدند كه لازم است در اولين مرحله ، احراز مالكيت منزل علامه اميني و ثبت آن به عنوان يك اثر ملي با جديت پيگيري شود.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمينه تاسيس بنياد الغدير تصريح كرد: تلاش داريم تا از يادگار علامه اميني صيانت شود ، ضمن آنكه موسسه خيريه علامه اميني شروع به فعاليت كرده و بايد كوشش كرد توقع مردم از علامه اميني برآورده شود.
نصيرپور با اشاره به سفر هيئتي از تهران و ديدار از منزل مسكوني علامه اميني اظهار اميدواري كرد، به محض تامين اعتبار عمليات اجرايي آن نيز آغاز شود.
نماينده مردم سراب و مهربان در مجلس با اشاره به اين كه در مورد منزل علامه اميني كم كاري شده افزود: دستگاههاي متولي بيشتر به دنبال رفع مسائل و مشكلات مربوط به منزل علامه اميني باشند، تا اين مكان به محل حضور عاشقان حضرت علي (ع) تبديل شود.
براساس اين گزارش، خانه پدري علامه اميني صاحب كتاب الغدير، در يكي از كوچههاي روستايي «سردها» قرار دارد.
اين خانه روستايي با دري آهني و رنگ و رو رفته مانند تمام خانههاي روستايي از خشت خام و كاهگل ساخته شده كه با پنجرههاي چوبي و سقفي اصطلاحاً تير و تختهپوشيده شد كه در حال ريزش است. اين خانه حياطي نسبتاً بزرگ دارد كه بيرونق بوده و درختاني در حال خشكيدن دارد.
ظاهراً تنها متولي اين خانه روستايي عموزادگان مرحوم علامه اميني هستند كه آنها هم چندان قادر به نگه داشتن آن نيستند. اين مسئوليت بر ذمه مسئوليني است كه با فرض درك صحيح از مفاخر فرهنگي و معنوي همچنين ميراث آنان بر مسند مسئوليت تكيه دادهاند. از قرائن پيداست تاكنون هيچ مسئول و نهاد مرتبطي نسبت به زادگاه ايشان حساسيتي بروز نداده است.
اين خانه نيازمند تعمير و نگهداري جدي و حتي بازسازي با مصالح مقاوم در همان هيئت و طرح است تا عبرت آيندگان باشد كه بزرگان ما از كجا به كجا رسيدهاند.
كوشش و سعي طاقت فرساي علامه اميني براي تدوين كتاب «الغدير» زبانزد خاص و عام است. وي براي تأليف و ديدن منابع اثر جاودانه خود به كتابخانههاي زيادي در سراسر جهان مراجعه كرد.
انتهاي پيام/ع
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]