واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: آيتالله سيداحمد خاتمي:مطابق قرآن شايعهپراكني درباره بزرگان نظام عملي منافقانه است
گروه سياسي: خطيب جمعه اين هفته تهران با اشاره به ترور شخصيتي بزرگان نظام، گفت: دشمن با اين عمل به دنبال جنگ رواني و شايعهپراكني در كشور است تا مسئولان و مردم را به جان هم بياندازد و اين عملي است كه قرآن آن را كار منافقين ميداند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، آيتالله سيداحمد خاتمي، در خطبه دوم نماز حمعه اين هفته تهران با بيان اينكه، دهه آخر خرداد و دهه اول تيرماه، قدم به قدم، پرونده سياسي منافقين كوردل را در دل دارد، گفت: در اين دهه شاهد حوادث سريع و پياپي هستيم كه از جمله اين حوادث ميتوان به20 خرداد و عزل بنيصدر از فرماندهي كل قوا توسط حضرت امام (ره) و نيز اول تير ماه و عزل وي از رياست جمهوري و صدور رأي عدم كفايت سياسي وي از سوي نمايندگان مجلس اشاره كرد.
وي 31 خرداد 1360 و شورش كور منافقين جنايتكار را يادآوري كرد كه با حضور در صحنه امت هميشه بيدار ايران خنثي شد و نيز به 6 تير و ترور مقام معظم رهبري در مسجد ابوذر گذري داشت و بيان كرد: فاجعه هفتم تير نيز واقعهاي بيبديل بعد از انقلاب بود كه بزرگاني چون آيتالله شهيد بهشتي را از ما گرفت.
خطيب حمعه اين هفته تهران يادآور شد: دنياي ليبرال ـ دموكراسي غرب، اخيراً نام منافقين را از ليست تروريستها خارج كردهاند و حتي از آنان حمايت ميكنند و اين بدان معناست كه آنان خود تروريست هستند و تروريستها را در دامن خود ميپرورانند.
عضو جامعه مدرسين حوزه عليمه با ذكر اين سؤال كه منافقين و بنيصدر چگونه به اين لجنزار افتادند، گفت: عواملي چون ضعف اعتقادي، جاهطلبي، بازيخوردن از بيگانگان و بريدن از ولايتفقيه عامل بدبختي آنها بود.
وي خطاب به ملت ايران خصوصاً جوانان خاطرنشان كرد: اينان از امام بريدند و جوانان سادهدل را نيز فريب دادند و به اين لجنزار افتادند لذا از حق و ولايت اهل حق، ( ولايت فقيه) جدا نشويد كه سربلندي و افتخار در همراهي ولايت فقيه است..
آيتالله خاتمي با ذكر روايتي از اميرالمؤمنين، علي(ع) به ترور شخصيتي غرب عليه بزرگان ما اشاره و اظهار كرد: اكثر بزرگان ما را قبل از ترور جسمي ترور شخصيتي كردهاند همانگونه كه در مورد آيتالله بهشتي اين كار را كردند و صفاتي چون انحصارطلب و قدرتطلب براي او به كار بردند؛ شخصيتي كه بعد از انقلاب براي فعاليتهايش در قوه قضائيه حتي يك ريال دريافت نكرد و حضرت امام(ره) در خصوص او چنين گفت: از مظلوميت ايشان بيشتر از شهادتشان دلگيريم.
خطيب جمعه اين هفته تهران با بيان اين مطلب كه اين پروژه دوباره شروع شده، متذكر شد: مراقب باشيد تحت تأثير اين سخنان قرار نگيريد. دشمن با اين عمل به دنبال جنگ رواني و اشاعه شايعه در كشور ماست تا مسئولان و مردم را به جان هم بياندازد و اين عملي است كه قرآن آن را كار منافقين ميداند.
خطيب جمعه اين هفته تهران خطاب به مسئولان قوه قضائيه تأكيد كرد: اين پرونده را عادلانه و با حساسيت فراوان دنبال كنيد. اين كاري تشكيلاتي است؛ افترا زنندگان را به مجازات برسانيد تا ديگران بدانند افترا هزينه سنگيني به دنبال دارد.
آيتالله خاتمي در بخش ديگر سخنان خود در خطبه دوم در زمينه مسائل خارجي به سفر سولانا و هيئت همراه اشاره داشت و تصريح كرد: موضع نظام در اين رابطه در دو نكته خلاصه ميشود؛ ما طرفدار مذاكره منطقي بوده و هستيم نه مذاكرهاي كه مدخلي براي اقدامات ضروري آنان باشد، ملت ايران ملتي شجاع است و اگر دشمنان منجمله اسرائيل و حاميانش در آمريكا بخواهند با زبان زور حرف بزنند مطمئن باشند تودهني محكمي از ملت ايران خواهند خورد؛ اين عقبماندههاي سياسي بفهمند كه روانشناسي ملت ايران بيگانهستيزي است.
وي در ادامه از خطر توافقنامه واشنگتن ـ عراق سخن گفت و اظهار كرد: از زمان طرح اين سخنان، ما شاهد اقدامات غيورانه ملت و دولت عراق هستيم كه موضعشان در اين رابطه ستودني است، ما به دولتمردان عراقي ميگوئيم كه سعادت شما در اين ايستادگي است.
امام جمعه موقت تهران به فرارسيدن ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و امام خميني اشاره كرد و سالروز شهادت مصطفي چمران را كه با مدال رضايت ولايت فقيه و با پيكري خوني به ملاقات خدا رفت، گرامي داشت.
آيتالله سيداحمد خاتمي در خطبه اول نماز جمعه اين هفته تهران نيز با بيان موعظهاي از سيره عملي حضرت زهرا (س) گفت: زن در عرصه اجتماعي ميتواند با ضوابط شرعي حاضر شده و خدمتگزار باشد؛ حضوري كه همراه عفت و فاطمهگونه باشد.
وي در ادامه سلسله مباحث اصول اخلاقي اسلام، عمل صالح را از راههاي انس با خدا بيان كرد و افزود: مخلصانه بودن و انجام عمل براساس تكليف دو ويژگي عمل صالح است.
خطيب جمعه اين هفته تهران تكليفمحوري را سيره انبيا عنوان كرد و ادامه داد: انبيا نگاه نميكردند كه چه خواهد شد بلكه توجه ميكردند به تكليف خود عمل كردهاند يا نه.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم در ادامه توجه به نكاتي درباره عمل به تكليف را مورد توجه قرار داد و ابراز كرد: نكته نخست اين است كه تكليفمحوري به معناي ديمي، بيبرنامه و غيركارشناسي عملكردن نيست و پيامبر (ص) نيز در اين رابطه ميفرمايند: هركس غيركارشناسي عمل كند، افسادش بيش از اصلاحش است.
امام جمعه موقت تهران با تأكيد بر اين نكته كه عمل به تكليف بايد همراه با زمانشناسي باشد، يادآور شد: نكته ديگري كه در رابطه با تكليفمحوري بايد مدنظر باشد، وجدان كاري است. خداوند به انبيا خود تأكيد ميكند كه در انجام رسالت خود محكم و قوي باشند؛ «فَخُذْهَا بِقُوَّةٍ وَأْمُرْ قَوْمَكَ يَأْخُذُواْ بِأَحْسَنِهَا سَأُرِيكُمْ»، «يَا يَحْيَى خُذِ الْكِتَابَ بِقُوَّةٍ وَآتَيْنَاهُ الْحُكْمَ صَبِيًّا»
عضو هيئترئيسه مجلس خبرگان رهبري در پايان خطبه اول تصريح كرد: تكليفمحوري بايد همراه با تشخيص اهم باشد و اين مسئلهاي است كه هم عقل و هم شرع بدان حكم ميكند.
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 238]