واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /تابستان و تشكلهاي دانشجويي/ مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي: تابستان فصل برنامهريزي و انسجام تشكلهاي دانشجويي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
مسول بسيج دانشجويي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي ضمن اينكه تابستان را فصل برنامهريزي و انسجام دانست، گفت: تشكلهاي دانشجويي ميتوانند از فرصت تابستان براي بحث آموزش در ابعاد تشكيلاتي و نخبهپروري در تمامي جنبهها استفاده كنند.
عليرضايي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهاركرد: فصل تابستان زمان مناسبي است براي نيروهاي فعال و اصلي تشكلهاي دانشجويي كه قرار است در ابتداي سال تحصيلي فعاليت كنند تا با برنامههاي آموزشي براي اعضاي مجموعه باعث بالا رفتن سطح معرفتي و بصيرتي اعضا شده و به لحاظ تشكيلاتي بتوانند در اين دو تا سه ماه پيشرفت داشته باشند.
وي افزود: بحث انسجام نيروها در ميان تشكلهاي دانشجويي كه در دانشكدههاي مختلف يك دانشگاه خاص فعاليت ميكنند نيز مطرح است كه انسجام ميان آنها از اهميت بالايي برخوردار است و احساس ميشود كه انسجام لازم در دانشكدهها وجود ندارد و كارها به طور پراكنده انجام ميشود كه باعث ميشود نوعي دوبارهكاري و موازيكاري احساس شود. بنابراين فصل تابستان مجال خوبي است تا نيروهايي كه قرار است در دانشكدههاي مختلف فعاليت كنند منسجم شوند.
اين فعال دانشجويي تصريح كرد: علاوه بر مباحث تشكيلاتي در تابستان ميتوان به مباحث بصيرتي پرداخت؛ چرا كه ممكن است در مجموعه به لحاظ تئوريك خلاءهايي احساس شود و با توجه به اينكه تشكلها در طول سال بيشتر درگير كارهاي اجرايي هستند، بحث آموزش تا حدودي مغفول بماند. بنابراين بحث آموزش به نيروهاي خودي در ايام تابستان به لحاظ تئوريك به وسيله برگزاري كلاسهايي در حوزههاي سياسي، فرهنگي و ... و برگزاري دورههاي آموزشي در جهت رفع خلاءهاي تئوريك موجود در مجموعههاي آموزشي موثر خواهد بود و باعث پيشرفت علمي و سياسي يك مجموعهي دانشجويي خواهد شد.
مسول بسيج دانشجويي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي بيان كرد: وروديهاي جديد نيز يكي از مباحث جدي مطرح در ايام تابستان است و در اين رابطه به طور معمول تشكلها اردوي پيشدانشگاهي مختص وروديهاي جديد را ترتيب ميدهند اما به طور مشخص ميتوان با برقراري ارتباط با مدارسي كه در سطح تهران وجود دارند و به لحاظ علمي جايگاه بالايي دارند، يكي از عرصههاي جذب وروديهاي جديد كه مباحث علمي است را فراهم آورد و معمولا چه در انجمن اسلامي و يا بسيج دانشجويي با توجه به گرايشهاي خاصي كه هركدام دارند، عدهاي فعاليت ميكنند و جذب اين دو مجموعه ميشوند، اما به طور معمول قشر عظيمي از دانشجويان كه ميتوان اسم آنها را قشر خاكستري گذاشت، جذب اين دو تشكل نميشوند و بيشتر به دنبال كار علمي هستند. بنابراين بستر جذب آنها كار عملي است كه هر قشري را با هرگونه تفكر و گرايش خاصي جذب ميكند.
عليرضايي افزود: در تعامل با مدارس برتر استان تهران، ميتوان آمار قبوليها و آنهايي كه به لحاظ علمي ميتوانند نخبه شوند و علاقهمند به كار علمي در دانشگاهها هستند، با بررسيهاي ميداني درآورد و قبل از ورود به دانشگاه با شناسايي آنها و دعوت از آنها توسط تشكلها براي حضور در اردوهاي پيشدانشگاهي و جلساتي همراه با خانوادههايشان با آن تشكل خاص آشنايشان كرد، بنابراين اگر بستر كار علمي در تشكل خاص فراهم باشد، ميتوان با جذب نيروها و وروديهاي جديد و آموزش آنها به لحاظ معرفتي، از جهت جذب نيروي جديد در وضعيت خوبي قرار گرفت.
انتهاي پيام
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]