واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يك فيلمساز كوتاه: صادرات راهي مناسب براي كمك به چرخه اقتصادي فيلم كوتاه است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
مريم كشكولينيا معتقد است: فيلم كوتاه نوعي كار فرهنگي محسوب ميشود كه امكان زيادي براي پخش آن وجود ندارد.
اين كارگردان فيلم كوتاه در گفتوگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: درحال حاضر، تعداد مراكزي كه اقدام به خريد و استفاده از فيلمهاي كوتاه ميكنند، بسيار كم است و به جز چند مورد خاص، اين فيلمها از طريق ساير موسسات امكان پخش پيدا نميكنند.
كشكولينيا، در ادامه اقدام جديد مسوولان سينما آزادي براي اكران فيلمهاي كوتاه را امري مثبت خواند كه ميتواند، نقش موثري بر چرخه اقتصادي فيلم كوتاه داشتهباشد و متذكر شد: در شرايطي كه فيلمهاي كوتاه فرصت كمتري براي ديدهشدن دارند، پخش آنها در سينماها ميتواند موجب بالارفتن ميزان توليد و ديدهشدن آنها شود و موقعيتي مناسب براي فروش اين فيلمها ايجاد كند.
كارگردان انيميشن «خانهي ما»، كه در جشنوارهي فجر نيز موفق به كسب ديپلم افتخار بهترين فيلم كوتاه شده، تصريح كرد: البته لازم است، ميزان علاقهمندي مخاطب نيز در اين مسير مورد بررسي قرار گيرد، چراكه در شرايطي كه مردم براي ديدن فيلمهاي داستاني بلند علاقهي زيادي نشان نميدهند، ممكن است توقع استقبال خوب از فيلمهاي كوتاه كمي بالا باشد.اما با اينحال بايد به ايجاد علاقه و انگيزه در مخاطب پرداخت و بالابردن كيفيت فيلمها يكي از مواردي است كه در دستيابي به اين هدف كمك ميكند.
وي همچنين متذكر شد: براي بهبود چرخه اقتصادي فيلم كوتاه، لازم است شرايطي براي دستيابي به بازارهاي خارجي فراهم شود، چراكه صادرات اين فيلمها ميتواند نقش مهمي در بهبود چرخه اقتصادي فيلم كوتاه ايفا كند.
اين كارگردان همچنين متذكر شد: درحال حاضر بيشتر انيميشنهايي كه از رسانهي ملي پخش ميشود، انيميشنهاي خارجي است و ميزان علاقهمندي كودكان نيز به اين نوع انيميشنها بيشتر است. لذا لازم است ما نيز همانند اين كشورها سعي در صادرات اين فيلمها داشته باشيم و حداقل بتوانيم اين فيلمها را به كشورهاي اسلامي صادر كنيم.
او ضرورت چنين چنين اتفاقي را به بازاريابي قوي نيازمند دانست، افزود: در جشنوارهي كن امسال تلاشهايي در زمينه فروش و صادرات فيلمهاي ايراني صورت گرفت، اما لازم است در اين زمينه تلاش بيشتري شود.
وي در ادامه ميزان صادرات فعلي را بسيار كم دانست و گفت: بايد قبول داشته باشيم كه به لحاظ فرهنگي كمي متفاوت با كشورهاي خارجي هستيم و براي پيشرفت صادرات فيلمهايمان بايد سعي كنيم جذابيتهاي موجود در آنها را افزايش دهيم و بررسي كنيم چه موضوعاتي ميتواند در عين برخورداري از جذابيت بيانگر فرهنگ ما نيز باشد.
كارگردان انيميشن «خانهي ما» همچنين به كشورهايي مانند ژاپن و چين اشاره كرد و افزود: امروزه كشوري مثل چين در تلاش است به مانند ساير حوزهها و صنايع برروي انيميشن نيز به مانند يك نهضت ملي كار كند و در جهان حرف اول را بزند و چه خوب است كه ما نيز به مانند آنها سعي در ارتقاي اين بخش داشته باشيم.
انتهاي پيام
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]